Merhaba fetal dna testi sonucu kötü çıkıp amniyosentez sonucu temizmi çıktı doğrumu anladim bnm kist vardi kafasında birazda bobrek genisleme fetal dna sonucum iyi cikti şükür doğrudur inşallah dye dua ediyormBurayı bir anne adayı okursa korkmasın endişelenmesin istiyorum o yüzden bu mesajı yazıyorum ben de fetal dna yani nipt testi yaptırdım hatta acaba yanlış mı çıktı diyerek tekrar kan verip aynı firmaya tekrar yaptırdım ve yine aynı çıktı buna rağmen amniyosentez temiz çıktı yani kısaca bu testler kusursuz testler değil o dönemde burada okumadığım yazı kalmadı ama çok çok az bilgi bulabildim sürekli ağladım iki ay boyunca hayatım zindan oldu belki bir kişi bunu okur diye yazıyorum
Evet bende hatalı olan fetal dna testiydi. Ama fetalin her ne kadar down 13 18 21 içim yüksek doğruluk oranı olsa da diğer durumlar işin çok yüksek değil benim diğer durumlardı. Sizin down şüphesi ise doğru olabilir sonuç hiç endişe etmeyinMerhaba fetal dna testi sonucu kötü çıkıp amniyosentez sonucu temizmi çıktı doğrumu anladim bnm kist vardi kafasında birazda bobrek genisleme fetal dna sonucum iyi cikti şükür doğrudur inşallah dye dua ediyorm
Benim 2 li taramam temizdi ense iyiydi sonra böbrek genislemesi var denildi ondan sonrada 2 tane kist var dedi doktor aslinda kist veya böbrek tek başına sorun olan bsy dglmis geciyomus ama bnm 2.3 şey birden cikinca doktor aslında detaylıya gidip sonra o nederse yani büyük ihtimal amniyosentez yaptr dckti birazda olsa tehlike var onda ya bn istemezdim o yüzden detayliyada girmeden direk fetal dna yaptrdim hepsi negatif çıktı iyi cikti doktor ileriki haftalarda bu kist fln geçer dedi inşallah öyle olurEvet bende hatalı olan fetal dna testiydi. Ama fetalin her ne kadar down 13 18 21 içim yüksek doğruluk oranı olsa da diğer durumlar işin çok yüksek değil benim diğer durumlardı. Sizin down şüphesi ise doğru olabilir sonuç hiç endişe etmeyin
Ben amniyosentez yaptırdım kesinlik olsun diyeBenim 2 li taramam temizdi ense iyiydi sonra böbrek genislemesi var denildi ondan sonrada 2 tane kist var dedi doktor aslinda kist veya böbrek tek başına sorun olan bsy dglmis geciyomus ama bnm 2.3 şey birden cikinca doktor aslında detaylıya gidip sonra o nederse yani büyük ihtimal amniyosentez yaptr dckti birazda olsa tehlike var onda ya bn istemezdim o yüzden detayliyada girmeden direk fetal dna yaptrdim hepsi negatif çıktı iyi cikti doktor ileriki haftalarda bu kist fln geçer dedi inşallah öyle olur
Anladim risk var dye bn onu istemedim düşük riski var dyeBen amniyosentez yaptırdım kesinlik olsun diye
Eğer kötü gelse de termine ettirme düşünceniz yoksa yaptırmayın zaten.Anladim risk var dye bn onu istemedim düşük riski var dye
Merhaba bende nifty yaptım sonuç pozitif çok kötü durumdayım sizin durumunuz ne aminyotes yaptınız mıMerhaba,
10+1'de yaptirdigim nifty testinde down sendrom yüksek riskli çıktı. %99.5 hatta bazı yerlerde %99.9 doğru sonuç verdiği yazıyor. 12.haftada olduğum için doktor CVS önerdi. Haftaya yaptıracağım ama onun da sonucu 3 haftada cikiyormuş.
Bir umut arıyorum.
Herkes bu konuyla ilgili birşeyler sormuş ama sonucu yazan yok çoğunlukla.
Amniyosentez yaptırdınız mi? Sonuç inşallah iyi çıkmıştır.
Trizomi 21 için mi yüksek geldi? Usg verileriniz nasılMerhaba bende nifty yaptım sonuç pozitif çok kötü durumdayım sizin durumunuz ne aminyotes yaptınız mı
merhaba sizin adınıza çok sevindim harika bir haber .Npt testi yaptırdım trizomi18 yüksek risk çıktı, amniyosentez sonucu temiz çıktısüreç boyunca ultrason verileri iyiydi. 5.Aya kadar çok kötü günler geçirdim şimdi 7.aydayız. Burdaki yorumları okudum bir ümit benim gibi olup sonuç temiz çıkanlar var mı diye. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar için yazıyorum inşallah sonuçları temiz çıkar sağlıkla yavrulara kavuşuruz
Trizomi 21 için mi yüksek geldi? Usg verileriniz nasıl
Merhaba efendim benim de nifty tirsomy 21 78.748 yüksek çıkmış yani geç yaptım şuan 34 haftadayim ve bir Umut arıyorum tabi detayli ultraysunda beyninde iki kist var ama doktor bunun pek önemi Yok diyor bebek ayına göre iki haftada önde yani ödemliNpt testi yaptırdım trizomi18 yüksek risk çıktı, amniyosentez sonucu temiz çıktısüreç boyunca ultrason verileri iyiydi. 5.Aya kadar çok kötü günler geçirdim şimdi 7.aydayız. Burdaki yorumları okudum bir ümit benim gibi olup sonuç temiz çıkanlar var mı diye. Benim gibi sıkıntı yaşayanlar için yazıyorum inşallah sonuçları temiz çıkar sağlıkla yavrulara kavuşuruz
Merhaba lütfen cevap veriniz bende şuan 35 haftalık hamileyim tâbi nifty testini 32ci haftada verdım detaylı ultraysunda beyninde iki kist var onü öğrenince yaptık bizde ayına göre iki haftada önde gittiğini söyledi doktor test sonucu trisomy 21 yüksek risk çıktı bebeğiniz doğdumu durumunuz nasıl yani diğer testi yaptınız mıMerhaba,
10+1'de yaptirdigim nifty testinde down sendrom yüksek riskli çıktı. %99.5 hatta bazı yerlerde %99.9 doğru sonuç verdiği yazıyor. 12.haftada olduğum için doktor CVS önerdi. Haftaya yaptıracağım ama onun da sonucu 3 haftada cikiyormuş.
Bir umut arıyorum.
Herkes bu konuyla ilgili birşeyler sormuş ama sonucu yazan yok çoğunlukla.
Amniyosentez yaptırdınız mi? Sonuç inşallah iyi çıkmıştır.
Doktor kesin sonuç olarak amniyosentez önerdi. Cvs nin yanlış sonuç verebileceğini söyledi. Bebekten giden atık hücrelerin toplandığı yerin yanıltıcı olabileceğini söyledi.merhaba sizin adınıza çok sevindim harika bir haber .
benimde nifty testim pozitif geldi trizomi 21 yüksek riskli. pazartesi günü cvs yapıldı. ultrasonumdaki herhangi bir anomali yok. ultrasonda herhangi birşey görmeyince durumu kabüllenemiyorum.siz neden cvs değilde amniyosentez yaptırdınız doktor mu o şekilde tavsiye etti. cvs yaptırdığıma pişman oldum.
merhaba nasılsınız merak ettim? amniyosenteze karar verdiniz mi?Ben pek anlamıyorum ama doktorum yüksek çıktığını söyledi şuanda 34 haftadayim çaresizce bekliyorum
Yok amniyosetez yapmayı düşünmüyorum yani eşim istemedi Allaha sığınıp doğumu bekleyeceğim çünkü doğuma az kaldımerhaba nasılsınız merak ettim? amniyosenteze karar verdiniz mi?
hayırlısı olsun sıkmayın canınızı. bu haftaya kadar sağlıkla gelmiş bundan sonrada bir şey olmaz inşallah <3 nifty testlerinde yanlış olan çokça örnek var sizde onların arasında yerinizi alırsınız umarım.Yok amniyosetez yapmayı düşünmüyorum yani eşim istemedi Allaha sığınıp doğumu bekleyeceğim çünkü doğuma az kaldı
Çok sağolun umutla beklerim işte sizin bebeğiniz ne durumda yani doğum yaptınız mıhayırlısı olsun sıkmayın canınızı. bu haftaya kadar sağlıkla gelmiş bundan sonrada bir şey olmaz inşallah <3 nifty testlerinde yanlış olan çokça örnek var sizde onların arasında yerinizi alırsınız umarım.