- 16 Haziran 2024
- 13
- 6
- 31
Benim perinatoloğum türkiye hastanesinde, işlemlerde orada yapılacak sanırım. Bayram olduğu için telefonda görüştük çarşmba gel hem 16. Hafta amniyosenteze gireceksin dedi hepsi bu. Öncesinde yapmam gereken bir hazırlık var mı, açlık tokluk farkeder mi onu bile bilmiyorumSizi gayet iyi anlıyorum maalesef etkisi az bile olsa insan bilinmezlikten çok çok korkuyor, önsonuç size az çok fikir verecektir, amniyosenteziniz nerede yapılacak
Öncesinde yapılan herhangi bir hazırlık yok açıkçası, aç tok nasıl gittim hatırlamıyorum bile sadece kan uyusmazlıgınız varsa islem sonrası uyusmazlık ignesi olmanız gerek, antibiyotik bi iğne de yapılıyor birkaç saat istirahat var sonra bebeğin nabzını dinleyip gönderiyorlar, ben 3 gun evde dinlendim is yapmadım sonra günlük hayatıma döndüm hatta 6 saat yola bile gittim gözünüz korkmasın. Yine de siz bol bol dinlenmeye calısın anormal bir akıntı su gelişi vs olursa mutlaka doktorunuza söyleyinBenim perinatoloğum türkiye hastanesinde, işlemlerde orada yapılacak sanırım. Bayram olduğu için telefonda görüştük çarşmba gel hem 16. Hafta amniyosenteze gireceksin dedi hepsi bu. Öncesinde yapmam gereken bir hazırlık var mı, açlık tokluk farkeder mi onu bile bilmiyorum
Teşekkür ederim, bugün amniyosentezi yaptık. 3 gün sonra ön sonuç çıkacakmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..Öncesinde yapılan herhangi bir hazırlık yok açıkçası, aç tok nasıl gittim hatırlamıyorum bile sadece kan uyusmazlıgınız varsa islem sonrası uyusmazlık ignesi olmanız gerek, antibiyotik bi iğne de yapılıyor birkaç saat istirahat var sonra bebeğin nabzını dinleyip gönderiyorlar, ben 3 gun evde dinlendim is yapmadım sonra günlük hayatıma döndüm hatta 6 saat yola bile gittim gözünüz korkmasın. Yine de siz bol bol dinlenmeye calısın anormal bir akıntı su gelişi vs olursa mutlaka doktorunuza söyleyin
İçinizi ferah tutun Allah sağ salim temiz sonuçlar almayı nasip etsin bekliyoruz güzel haberleriniziTeşekkür ederim, bugün amniyosentezi yaptık. 3 gün sonra ön sonuç çıkacakmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Fetal sonucunuzu paylaşabilir misiniz?Evet bende hatalı olan fetal dna testiydi. Ama fetalin her ne kadar down 13 18 21 içim yüksek doğruluk oranı olsa da diğer durumlar işin çok yüksek değil benim diğer durumlardı. Sizin down şüphesi ise doğru olabilir sonuç hiç endişe etmeyin
Çıktı mı sonuçlarınızİçinizi ferah tutun Allah sağ salim temiz sonuçlar almayı nasip etsin bekliyoruz güzel haberlerinizi
Gec yazdım ama bende aynı durumdayım sonuç ne oldu sizdeO kadar duygulandım kı aymı duygular 20 haftalıgım kotkuyorum evet pazartesi oldum amiyosentez ama elım telde korkuyla bakıyorum sureklı dua ediyorum ultrasyon da bır bulgu yok sukur evet mesajınız cok ıcten cok sagolun cok teşekkür ederim
Mrb bende sizle aynı durumdayım sonucunuz ne çıktı acabaMerhaba doğurdunuz mu benişiniz nasıl acaba ? Benim de fetal dna riskli çıktı amniyo vereceğim korkuyorum
Bi de hangi firmada yapmıştınız ?
Test sonucunu ne çıktı acaba ben fetal dna yaptırdım yuksek risk down çıktı cvs yapılacak bu haftaMerhaba,
10+1'de yaptirdigim nifty testinde down sendrom yüksek riskli çıktı. %99.5 hatta bazı yerlerde %99.9 doğru sonuç verdiği yazıyor. 12.haftada olduğum için doktor CVS önerdi. Haftaya yaptıracağım ama onun da sonucu 3 haftada cikiyormuş.
Bir umut arıyorum.
Herkes bu konuyla ilgili birşeyler sormuş ama sonucu yazan yok çoğunlukla.
Amniyosentez yaptırdınız mi? Sonuç inşallah iyi çıkmıştır.
Merhaba bende ikili tarama testinden sonra nıpt testi yaptırdım ve trimozi 21 riskli olarak çıktı .14+4 günlükken detaylı ultrasona girdim ve doktorum hiç bir bulguya rastlanmadığını söyledi ve ayın 29nda amniyosentez yaptıracağım benim içinde kabus dolu mömmm
Temiz çıktı amniyosentezMrb bende sizle aynı durumdayım sonucunuz ne çıktı acaba