Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar çok oluomuydu yaa düşününce ufak gibiydi görünce gözümde büyüdü bak şimdi
hepsi çok güzel canım güle güle kullan (kullansınlar) :)
herşey çok güzel maşallah hakkını vermişsiniz bunlar nişan bohçası peki söz bohçasında neler oluyor???
Bizde daha az şey konulmuştu ablamla eniştemin bohçasına ama beğendikleri şeyler baya pahalı olduğu için çok tutmuştu.Vakkodan çeyiz seti mi ne öyle birşey almışlardı,kıyafetler fln,parfümler vs hep sevilden alınmıştı.Benim de sanırım bohça olayım olursa en fazla cilt bakımı ve makyaj kısmı tutar,şu an bile param cilt bakımına,parfüme,makyaja gidiyor.Sevgilim demişti seni sevile soksam korkuyorum düğün ertelenmek zorunda kalır bohça yapalım derkenkaydirigubbakcemile3
bu sadece nışan da mı
düğünde bişi vermezsınıza artık sanıyorum
çok fazla degıl mı valla gözüm korktu
2 hafta sonra nışanım var hiç bişi almayı da vermeyı de düşünmüyorum acaba yanlış mı yapıorum
herkes ne kadar özenli
kafam karıştı iyice
hayırlı olsun evin düğünün bohçaların hepsi harika bizde böyle dolu dolu yapmıştık ama saolsun benim kayın validem dede ve babanneye yaptığım bohçaları açıp millete dağıtmıştı üstüne suçlude gene ben olmuştum
bak bak bitmedi walla :) hepsi ayrı ayrı güzeller.
Harikalar.. Bayağ masraflı olmuş sizin için ama çok özenerek yapılmış. Güle güle mutlu mesut kullanın
herşey çok güzel ama ben biraz abartılı buldum yöreye göre değişiyor adetler...Allah bir yastıkta bir ömür nasip etsin cnm...mutluluklar dilerim.
maşallah canım çok güzel olmuss
konuyu biraz geç gördüm ama olsun
maşallah hepsi çok güzel olmuş..
olunca en iyisinden olmalı zaten 1 kere yapılıyor..
bi arkadaş pike takımının kayınvalideye konulduğunu ilk defa görmüş
bizde eltilerede konuluyor
2 tane eltim var bide kayınvalidem 3 pike=)
konu çok eski olduğu için gözükmüyor galiba bende göremedim.Bende resimler açılmadı malesef hasret kaldım