• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niltol'un evi !

evini çok beğendim herşey çok özenli hiç göz yoran fazlalık yok.oturma odanı ve mutfağını ise ayrıca.dar küçük bir mutfak ama çok güzel düzenlemişsiniz harika bayıldım herköşeyi değerlendirmişsiniz.belliki tertipli bir bayansınız.sadece yerdeki renkli havlulara takıldım.çok hoş görünüyolar ama yerdeler ya.klozetinde çok yakınında.bişey sıçrarsa falan diye.bilmem belkide ben biraz takıntılıyımdır.:61:güle güle oturun.

canım maşallah maşallah korktum nazar değecek diye:nazar::nazar: allah ağzınızın tadını bozmasın bu evde ilk gününüz gibi ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı yaşayın inşallah:nazar:

öncelikle evin çok güzelmiş özellikle yatakodan çok şık.:nazar:agız tadıtla kullanın inşallah..bende duvardaki çiçekleri sorcaktım nerden bulabilirim die ama benden önce sorulmuş :Dbişi daha sorcam peki bunlar duvardan nasıl çıkıyor yıkayınca cıkarmı yoksa tekrar boyamı istio??? :44:

sanırım yatak odasındaki duvar yapışkanını sordunuz biz onları koçtaşdan aldık. bu sene badana yaptırırkende kenarlarının tutup çektik ve çıktı problem olmuyor yani

evini çok beğendim herşey çok özenli hiç göz yoran fazlalık yok.oturma odanı ve mutfağını ise ayrıca.dar küçük bir mutfak ama çok güzel düzenlemişsiniz harika bayıldım herköşeyi değerlendirmişsiniz.belliki tertipli bir bayansınız.sadece yerdeki renkli havlulara takıldım.çok hoş görünüyolar ama yerdeler ya.klozetinde çok yakınında.bişey sıçrarsa falan diye.bilmem belkide ben biraz takıntılıyımdır.:61:güle güle oturun.

canım yorumun için çok sağol... banyodaki havluları zaten bir süre kullandım daha sonra banyo dolabımın üzerine dolap yaptırdım ve oraya yerleştirdim yerim olmadığından o şekilde bir uygulama yaptım dediğin gibi küçük mekanları iyi değerlendirmeyi seviyorum... çok sağol

canım maşallah maşallah korktum nazar değecek diye:nazar::nazar: allah ağzınızın tadını bozmasın bu evde ilk gününüz gibi ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı yaşayın inşallah:nazar:

çok teşekkürler herşeyin daha güzelleri sizin olsun

canım yemek odası takımın çok hoş modası hiç geçmez odaya sıcaklık katmış mutfağını çok beğendim küçücük bir alanı nasıl da güzel değerlendirmişsiniz .sizin fikrinizmiydi yoksa bir mimarlamı çalıştınız?eviniz düzenli tertipli şık...mutlu mutlu yaşayın bebişle şenlensin bu güzel ev...:nazar::emir_bebek:

canım yemek odası takımın çok hoş modası hiç geçmez odaya sıcaklık katmış mutfağını çok beğendim küçücük bir alanı nasıl da güzel değerlendirmişsiniz .sizin fikrinizmiydi yoksa bir mimarlamı çalıştınız?eviniz düzenli tertipli şık...mutlu mutlu yaşayın bebişle şenlensin bu güzel ev...:nazar::emir_bebek:

çok teşekkürler canım 2.5 aydır bebekle senlendi bu ev... ben ve eşim bu iş üzerine okuduk oyüzden heryerini biz karar verdik tabi bütçemizin yettiği kadar keski daha bütçemiz olsaydı neler yapardık. bunada şükür yüce rabbim olmayanlarada versin sizede çok çok güzellerini versin.

maşallah maşallah herşey pek güzel.Rica etsem odalarınızın en-boy ölçülerini yazabilir misiniz? benimkine benziyor da fikir almak açısından teşekkürler

Back
X