- 7 Şubat 2008
- 2.049
- 1
- 116
- 40
iyi niyetnz için çok teşkkr ederim zevkli olduğuzn kadr çok da naziksiniz :1hug:
o senin zarifliğin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi niyetnz için çok teşkkr ederim zevkli olduğuzn kadr çok da naziksiniz :1hug:
gule gule otur cnm ozellikle yatak odani cok begendim mutluluklar![]()
yatak odan harikaydı cnm allah mesut etsn mutluluklar![]()
Eviniz KK içinde en güzel evlerden biri ...Mutfağınız çok büyük olmamasına rağmen çok hoş düzenlenmiş.Özelliklede bakliyat kavanozları çok hoş.Gözü hiç yormayan şık bir eviniz var.Salon ise güzel.Kısacası hepsi çok güzellll
![]()
ayrıca avatarında da çok şıksın :78:
canım benim ben biraz geç gördüm evini galiba..bu sıcacık yuvanda Allahım mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı tasip etsin..bu arada yanlış görmediysem banyodaki balık çok hoşuma gitti..güzel bi detay..
![]()
eviniz cok hoş özellikle renk uyumları güzel olmuş
merhaba :) gerçekten çok hoş özellikle koltuk takımı ne çok kaba ne çok küçük :) abartılıda değil yastıkta yok nereden aldınız öğrenebilirmiyim :) birde bizde yeni taşındık.. ne yapacağımı bilemiyorum. bişiler alıyor sonrada pişman oluyorum valla :)))) böle göre göre fikir edinmek güzel:))
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiiiiiin :)
merhaba
eviniz cok gzel güle güle oturun ALLAHIM hayırlı evlatlarda nasip etsin
ben size bişe sorucam yatak odanızda gardolap başka odadamı bende dolabımı başka odaya almayı düşünüyorum acaba olurmu diye düşünyodum sizin evin resimlerini görünce daha bi hevesendim
yorumunuz için çok teşekkürler
evet bizim yatak odamız küçük olduğu için gardolabımızı başka odaya koyduk çokda iyi oldu
eğer varsa küçük ve boş odanız çok iyi olur. yatak odam hep toplu kalıyor
eviniz cok gÜzel güle güle oturun...