Niltol'un evi !

Eviniz KK içinde en güzel evlerden biri ...:kkk: Mutfağınız çok büyük olmamasına rağmen çok hoş düzenlenmiş.Özelliklede bakliyat kavanozları çok hoş.Gözü hiç yormayan şık bir eviniz var.Salon ise güzel.Kısacası hepsi çok güzellll:nazar::nazar::nazar:

Eviniz KK içinde en güzel evlerden biri ...:kkk: Mutfağınız çok büyük olmamasına rağmen çok hoş düzenlenmiş.Özelliklede bakliyat kavanozları çok hoş.Gözü hiç yormayan şık bir eviniz var.Salon ise güzel.Kısacası hepsi çok güzellll:nazar::nazar::nazar:

çok çok çok teşekkür ederim canım... mutfağımı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım beğenmen çok hoşuma gitti sağol.. tüm yorumun için çok teşekkürler

canım benim ben biraz geç gördüm evini galiba..bu sıcacık yuvanda Allahım mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı tasip etsin.:nazar:.bu arada yanlış görmediysem banyodaki balık çok hoşuma gitti..güzel bi detay..:1:

canım benim ben biraz geç gördüm evini galiba..bu sıcacık yuvanda Allahım mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı tasip etsin.:nazar:.bu arada yanlış görmediysem banyodaki balık çok hoşuma gitti..güzel bi detay..:1:

çok sağol canım ama banyodaki balıkları anlayamadım

merhaba :) gerçekten çok hoş özellikle koltuk takımı ne çok kaba ne çok küçük :) abartılıda değil yastıkta yok nereden aldınız öğrenebilirmiyim :) birde bizde yeni taşındık.. ne yapacağımı bilemiyorum. bişiler alıyor sonrada pişman oluyorum valla :)))) böle göre göre fikir edinmek güzel:)):61:
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiiiiiin :)

merhaba :) gerçekten çok hoş özellikle koltuk takımı ne çok kaba ne çok küçük :) abartılıda değil yastıkta yok nereden aldınız öğrenebilirmiyim :) birde bizde yeni taşındık.. ne yapacağımı bilemiyorum. bişiler alıyor sonrada pişman oluyorum valla :)))) böle göre göre fikir edinmek güzel:)):61:
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsiiiiiin :)

canım yorumun için çok teşekkürler... inşallah sende evini istediğin gibi tasarlarsın...
biz salondaki koltuk takımını edirnekapıdaki modesadan aldık ama mağaza ismi hatırlamıyorum, koltukların resmini alıp götürüp yaptırabilirsiniz...

evinize değişiklik olarakda sticker yapıştırabilirsiniz duvarlarınıza koçtaşda da var çoğu yerde var...

merhaba

eviniz cok gzel güle güle oturun ALLAHIM hayırlı evlatlarda nasip etsin

ben size bişe sorucam yatak odanızda gardolap başka odadamı bende dolabımı başka odaya almayı düşünüyorum acaba olurmu diye düşünyodum sizin evin resimlerini görünce daha bi hevesendim

merhaba

eviniz cok gzel güle güle oturun ALLAHIM hayırlı evlatlarda nasip etsin

ben size bişe sorucam yatak odanızda gardolap başka odadamı bende dolabımı başka odaya almayı düşünüyorum acaba olurmu diye düşünyodum sizin evin resimlerini görünce daha bi hevesendim

yorumunuz için çok teşekkürler

evet bizim yatak odamız küçük olduğu için gardolabımızı başka odaya koyduk çokda iyi oldu
eğer varsa küçük ve boş odanız çok iyi olur. yatak odam hep toplu kalıyor

yorumunuz için çok teşekkürler

evet bizim yatak odamız küçük olduğu için gardolabımızı başka odaya koyduk çokda iyi oldu
eğer varsa küçük ve boş odanız çok iyi olur. yatak odam hep toplu kalıyor

benimde yatak odamm da kucük gardolabını koyduk hepsi biyerde oldu ama yatagın yeri güzel olmadı hep aklımdaydı başka odaya koymak sizin evi görünce daha bi heveslendim evim 4 oda bi odada ps var oraya koyabilirim

Tesadüf müdür bilmem ama evim güzel evim başlığına girdiğimde ilk sizin başlığınız dikkatimi çekti
Herşeyi o kadar ince ayrıntısına kadar uydurmuşsunuz ki resmen bayıldım uyumunuza
Zevklerimizde birbirine çok benziyor
Henüz 18 yaşındayım ama gün gelir bende evlenirsem inanın bana çok fikir vermiş oldunuz
Allah mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyu evinizde mutlu mesut yaşarsınız inşallah :nazar::nazar:

Back
X