Niltol'un evi !

Tesadüf müdür bilmem ama evim güzel evim başlığına girdiğimde ilk sizin başlığınız dikkatimi çekti
Herşeyi o kadar ince ayrıntısına kadar uydurmuşsunuz ki resmen bayıldım uyumunuza
Zevklerimizde birbirine çok benziyor
Henüz 18 yaşındayım ama gün gelir bende evlenirsem inanın bana çok fikir vermiş oldunuz
Allah mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyu evinizde mutlu mesut yaşarsınız inşallah :nazar::nazar:

canım yorumun çok güzel, teşekkür ederim.
Yüce Rabbim sanada herşeyin daha iyilerini nasip etsin.

canm evin güzel ama odalar dikdörtgen olduğu için eşyalar kendini pek göstermiyor kare olsaydı mobilya ve koltuklar daha hoş dururdu hem daha kullanışlı olurdu bende aynıderten yanıyorm çünkü yatak odan çok güzel ama en güzel günler sizn olsn mutluluklar:nazar::emir_bebek:

canım evin çok güzel güle güle otur:nazar:. mutfağındaki altı sebzelikli masa özel yapımmı? benim onun gibi bişeye çok ihtiyacım var. nerden ve ne kadara aldın acaba? yardımcı olursan çok sevinirim. 1 aya kadar evimizi yerleştırıcezde...

evin çok güzel yatak odana bayıldım niltol.güle güle otur inş.:64:

canım evin çok güzel güle güle otur:nazar:. mutfağındaki altı sebzelikli masa özel yapımmı? benim onun gibi bişeye çok ihtiyacım var. nerden ve ne kadara aldın acaba? yardımcı olursan çok sevinirim. 1 aya kadar evimizi yerleştırıcezde...

yorumun için sağol... 3 yıl önce pratiker den almıştık 100tl ye, sen pratiker e bak belki vardır...

hoş ve güzel bir ev güle güle oturun

oturma odasındaki köşe koltuk yatak olabiliyor mu ve sandık bölümü var mı acaba?öyle küçük bir köşe ben de düşünüyorum da
nerden alındınız ayrıca?

81385118.jpg

resimlerin hepsini açmadım ama gördüklerim çok güzel güle güle kullan hele bu resimdeki obje çok hoşuma gitti çok

Hayırlı saglık otur evinde canım.Da bişey sorcam genelde hep görüyüyorum ama sana sormak nasipmiş.Oturma odasında ve salonda duvar kagıtları varya onları sizmi yaptınız? bu bir yoksa varmıydı bu 2
siz yaptıysanız kendiliğinden yapıstımalı bu 3 yoksa boyacımı yaptım buda 4:16: aslında bişey yada var hazırlı yoksa metreylemi satılıyor buda 5555:36:

nıltolcum canım benım de mutfagım kucuk bu tur mutfak masalarını nereden bulabılırım renk alternatıfı varmı?

hoş ve güzel bir ev güle güle oturun

oturma odasındaki köşe koltuk yatak olabiliyor mu ve sandık bölümü var mı acaba?öyle küçük bir köşe ben de düşünüyorum da
nerden alındınız ayrıca?

uzun yeri sandık oluyor, diğer tarafı da açılıp yatak oluyor. 3 yıl önce arstilden almıştık...

81385118.jpg

resimlerin hepsini açmadım ama gördüklerim çok güzel güle güle kullan hele bu resimdeki obje çok hoşuma gitti çok

bunları eminönü şarkhan pasajından aldım... 4-5 ay önce gittiğimde de hala vardı ellerinde...

Hayırlı saglık otur evinde canım.Da bişey sorcam genelde hep görüyüyorum ama sana sormak nasipmiş.Oturma odasında ve salonda duvar kagıtları varya onları sizmi yaptınız? bu bir yoksa varmıydı bu 2
siz yaptıysanız kendiliğinden yapıstımalı bu 3 yoksa boyacımı yaptım buda 4:16: aslında bişey yada var hazırlı yoksa metreylemi satılıyor buda 5555:36:

1 soru. oturma odama ve salonuma duvar kağıdını biz aldık ve yaptırdık
3 soru. eski duvar kağıdı sistemi gibi arkasına fırçaya yapıştırıcısı sürülüp duvara yapıştırılıyor.
4 soru. duvar kağıdını aldığımız yerde ki kişiler yapıyor ekstra paraya (biliyorsan sende yapabilirsin.)
5 soru. rulo halinde yaklaşık 50-60cm yatayda oluyor düşey olarak duvar uzunluğu kadar sanırım...
biz bunları Eminönü unkapanı imç çarşısında duvar kağıtçılar var oradan aldık... ithaller dokununca hissedilebiliyor ve silinebiliyor o zaman euro bazın daydı. biz aldığımızda şu anki kadar yaygın değildi şimdi koçtaş, pratiker gibi yerlerde de bulabilirsin ve daha uygunlar.

nıltolcum canım benım de mutfagım kucuk bu tur mutfak masalarını nereden bulabılırım renk alternatıfı varmı?
canım ben pratikerden almıştım ama renk alternatifi varmıydı hatırlayamıyorum sen bak koçtaş, pratiker, ikea gibi yerlerde bulman çok kolay

çok şık bir evin var canım ama ben özellikle yatak odana bayıldım güle güle otur iyi günlerde inşallahh...

öncelikle evin çok güzelmiş özellikle yatakodan çok şık.:nazar:agız tadıtla kullanın inşallah..bende duvardaki çiçekleri sorcaktım nerden bulabilirim die ama benden önce sorulmuş :Dbişi daha sorcam peki bunlar duvardan nasıl çıkıyor yıkayınca cıkarmı yoksa tekrar boyamı istio??? :44:

Back
X