🌺Niloya'nın Günlüğü🌺

Günlük yapmanız gereken işlerinizi aksattığınız oluyor mu yoksa her gün belli bir rutinim vardır?

• Evet, arada aksatırım.

OY: 100 86,2%
  • Hayır, rutinlerimi düzenli yaparım.

OY: 16 13,8%

• Ankete Katılan
    116
  • Anket Kapalı .
İngilizce'yi son günlerde oldukça boşladık öğretmen yollamış bakmadan yazacak cevaplayacakmış
1000039576.jpg

Son günlerde patates mantı yapan biz benim patateslere seslenişim

"Hayır hayır mantı olmayacaksınız siz hayır patates salatası olacaksınız "

Eklentiler

• 1000039979.jpg
    1000039979.jpg
    155,8 KB · Görüntüleme: 8
Şükürler olsun bugün de diyeti bozacak nimetlerle karsılaştık sabah diyete güzel başlıyorum gün içinde olan oluyor benim suçum değil komşu revani yollamış annem ıspanaklı börek yapmış ne diyeyim şimdi bu akşam yarım saatlik bir spor yaptım uzun süredir yapmadığım için yavaştan başladım 13 dk ip atlama 16 dk video çalışması bugünlük yeter ip atlarken göbeğimin bıngıldadığını farkettim yani sıkılaşınca böyle bir şey olmuyordu aşırı karbonhidrat tüketimi ve sporsuz bir yaşam biçimi sonucu bıngıldamak normal ne olacaktı acaba

Sabah kızımı okula bıraktıktan sonra eve gelince mutfağı topladım yıkanan bulaşıkları dolaba yerleştirdim. Eşimle kahvaltı yaptık şimdi erzak ve kıyafet hazırlayacağım eşimin köyüne kar yağmış gösteriyor gidip birkaç gün kalmayı istiyoruz nasipse. Benim de şöyle bir huyum var bir yere gideceksek birkaç gün evde olmayacaksak evi güzelce temizleyip her yeri derli toplu yapıp kapıyı öyle kapatıp çıkıyorum. Kurutmada çamaşırlar var dürüp kaldıracağım evi süpüreceğim.

Yeni bir dizi çıkmış eşim önce izledi çok beğenmiş üyelik alıp hepsini izleyecekmiş burada da konusu geçince izleyim dedim sırf Ahmet Kural olduğu için izledim filmlerini izleyen biri olarak sanırım beklentim çok yüksekti güzel tabii dizi de aşırı etkilenmedim başlangıçta ölü yıkama sahnesi "len ne izliyorsun anksiyeten azmasın bak sonra🤭"diye etkilendim valla bana en çok şarkı güzel geldi 🤣eski bir şarkıyı güzel seslendirmiş kocam aşka geldi 🤣

Ev süpürüldü bir posta daha makinaya çamaşır atıldı onlar çıktı kurutmaya atıldı valiz hazırlandı erzaklar hazırlandı pertim çıktı şimdi oturdum kahve içmeye eşim kapıdan girdi diyor ki "oh hanımdaki rahatlığa bak yola gidicez"
"Yahu şimdi oturdum şimdiii"

Ah kıyamamm
Aç olabilir mi
Çok üzülüyorum bu soğuklarda masum canlar çok zor şartlarda yaşıyor 😔😔

Suratı nasıl üzgün
Keşke hepsine yetebilsek
Evet aç sanırım ama besledim video atılmıyor buraya atılsa çektim video dün akşam da bugün de besledim şuan hâlâ kapıda maalesef yetemiyoruz çok var doğada aç hayvan kuru ekmek yiyen köpek gördüm

Biz buraya gelince geliyorlar biz gidince gidiyorlar uyuma yerleri ayakkabılığın içi kırçıllıyı eve götüresim var da böyle güzel memleketten şehir havasına götürmek bu hayvanı kafese sokmak gibi olur.
1000040477.jpg

Fotoğrafa dikkatli bakıldığında en sağdaki iki kızak izi benim sol tarafa bakıldığında ise baba kızın çizgileri🤣en uzun mesafe rekor benim
1000040512.jpg

X