Nil'in 116 m2'cik tatlı evi:)

oturma odan alfemodan sanrm çok hoşş güle güle eskitin canmm..

Çok güzel ..
Rabbim huzurla,mutlulukla oturmayı nasip etsin .

yaaaaaaaa bende istiyorum o oturma grubundan bayıldım yaaaaaaa.dur agzımın sularını sileyimsırnaşık şey.çok güzel ewin.böle sizin fotoları gördükce kendi ewimden soğuyorum.ben düğün zamanında başka bi şehirde yaşadığım için gelip gitttikçe alındı eşyalarım.aceleye geldi yani.şimdi forumda diger kızlarında ewine bakıyorum bi de kendiminkine oooooooooffffffffffff off

stickerlarına bayıldım nerden aldın cnm bende takmak istiyorum da.......

güle güle oturun çok hoş bir ev bende mutfaktaki duvar kağıdını sorucam silinebilir özellikte olanlardan mı ? Fayans üzerinede kaplanabiliyo diye duymuştum sizinki öyle mi ?

hepsi çok güzelde oturma odana bayıldım bittim ...benimde yin yang eşyam olsun çok istiyorum
hangi marka acaba çok hoş duruyor

canım evin harika gözüküyorr bir ömür mutlu bir hayat sürersin orada inşş.. bişi sorucaktım ama mutfagındaki baharatlık takımına bayıldım acaba nerden aldığını öğrenebilr miyiimm???kaydirigubbakcemile3

Eviniz çok güzel hele duvar kağıdı ile objeleri çok beğendim çok zevklisiniz. Huzurla oturmayı nasip etsin yaradan.

canım evin çok güzel güle güle otur bu tuvalete koyduğun aynalar kolay bulunuyor mu veya nerden aldın teşekkürler...

herşeyini çok begendm canım gule gule oturun evinizde mutluluklar evinizden eksik olmasın inş. :Saruboceq:
bişeyi merak ettm mutfaktaki duvar kagıdımı :?

Canım saglıkla otur evın tokı evımı benım eskı evımde tokıydı aynı bu plandı ondan tokı evıne benzettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…