Nil'in 116 m2'cik tatlı evi:)

ilk_ask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
33
0
86
Elazığ
Salonum hihoyyyt

Oturma Odam

Kızlar konumu takip etmeyeli 2 yıl olmuş. Geçen arkadaşım senin evini gördüm deyince tekrardan baktım ki 19 sayfa yorum varmış Evimin son halinden birkaç kare daha ekliyorum. Bir de bebeğimiz olduğu için boş odamızı bebek odası yaptık.

Son düzenleme:
cok guzel bır evın var allah agız tadıyla huzurla oturmak nasıp etsın mobılyalarının markasını yazarsan memnun olurum salon takımın cok hosuma gıttı hayırlı olsun....

Çok güzel

Güle güle oturun... opuyorumnanaktan

Rabbim hayırlı nurlu nice günler nasip etsin yuvanızda..

Sevgiler

Son düzenleme:
ewnz çok güsel her oda fraklı güsel çok da düzenliymiş=) güle güle huzurla oturun inşş.. girişteki stickera bayıldım ayrıca=)

cok guzel bır evın var allah agız tadıyla huzurla oturmak nasıp etsın mobılyalarının markasını yazarsan memnun olurum salon takımın cok hosuma gıttı hayırlı olsun....

Çook teşekkürler kızlar. Allah herkesin gönlüne göre bir ev nasip etsin. Salon mobilyalarımı Misafir mobilyadan aldım. Oturma odası takımım Alfemo'dan( Yalnız tekli koltuk henüz elimize ulaşmadı.)

eviniz çok şirin ve zevkli döşenmiş
evinizden sevinç çığlıkları eksik olmasın

gırışteki stıcker a bayıldım cok hos olmus oturma odanda guzel o balkonda aksam serınlıgınde cay keyfı super olur super.. bıde banyodakı aynadamı stcıker oda cok hos ama o agaca bayıldım ben yaa ....
ıyı gunlerde keyıfle ve huzurla oturun

Evet canım lavabodaki ayna da sticker. Çok teşekkür ederim. :kedi:

harika çok beğendimmmm
çok sıcak ve sevimli bir ew
ev dediğinde böyle olmalı zaten
Ağız tadı ile oturun..

canım evine bayıldı güle güle otur sana bişey soracam duvarlara yapıştırdığın resim leri nasıl nereden temin ettin ben samsun bafradayım almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…