• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil'in 116 m2'cik tatlı evi:)

Çok begendim her köşesi ayrı güzel,mutluluklar dilerim güzel evinizde.
Ayrıca söylemeden edemicem ütü odasındaki güzel sandıgınız orda çok yalnız
daha görünen bir yerde degerlendirebilirsiniz.Sadece bir fikir.a.s.
Öncelikle çok teşekkür ederim. Sandık içn yer bulamadım ev küçük olduğu için. Salonun da takımını bozmak istemiyorum. Bir ara orda kalması gerekiyor sanırım:1rolleyes:

maş.canım allah nazarlardan korusun harika bir evin var güzel günlerde ağız tadıyla oturmak dileğiyle

bayıldım çok güzel bir evin var güle güle otur
wc çıkışında galiba ayna varya o tarz modelleri nerelerden bulabilirz yada sen nerden aldın
birde boyanın rengini sorcaktım hangi marka

a.s. Canım aynayı damla ayna diye aratırsan bulabilirsin. Bulduğun sitede de farklı modelleri vardır. Site ismi vermem doğru mu bilmiyorum. Bir de boyayı polisan colormixten seçtim.

maşallah canım.evin çok güzel. yemek odanın aynısından bizde aldık.allah mutlulukla oturmayı nasip etsin

evin çok güzel...duvarlarındaki desenlere bayıldım....güle güle sağlıkla mutlulukla oturun

çok beğendim birkaç fikridee hemen belleğime kaydettimm..özellikle up uzun koridoralara napılır diye düşündüğüm andaa sticerın ı gördüm süpersin canımm

cnm evin cok güzell bayildimm...
duvar kagitlarin,mobilyalarin,mutfagin heleki duvar stickerlein bayildimmmm
cok zevklisin cnm bu hosve ic acici evinde saglikli,huzurlu ve mutlu yasaman dilegiylee

ben bayıldımmm... çok zevklisin ... harika bir ev... güle güle otur allahım olmayanlarada nasip etsin...

ilk-aşk canım evinde 3 kişilik ben,oğlum ve eşim için yeriniz varmı?kaydirigubbakcemile3ben böyle eve misafir gelsem hiç gitmemşutarafagitti... evin gerçekten çok güzelalkisalkisalkis tam benim tarzım... allah güle güle sağlıcakla oturmayı nasip etsin. bu arada stikerlarda muhteşem olmuş. söylemeden geçemedimyerimseniben

ilk-aşk canım evinde 3 kişilik ben,oğlum ve eşim için yeriniz varmı?kaydirigubbakcemile3ben böyle eve misafir gelsem hiç gitmemşutarafagitti... evin gerçekten çok güzelalkisalkisalkis tam benim tarzım... allah güle güle sağlıcakla oturmayı nasip etsin. bu arada stikerlarda muhteşem olmuş. söylemeden geçemedimyerimseniben

Çok teşekkür edrim canım buyrun gelin kaydirigubbakcemile4 Misafirin başımızın üzerinde yeri var yerimseniben

harikaa vallahiii eviniz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
ya ben bu stickerlara bayılıyorum ev sahibim izin verse çok istiyorum yapmak :(
güle güle oturun kuzummm

eviniz çok güzel güle güle otur inş

Rabbim bizede böyle ev nasip eder inş

herkes gibi bende o girişteki stickera bir ayrı hayran oldum

cnm kutu gibi ev valla..çok şıkk ve güzel...bende böle küçük evleri daha sıcak ve sevimli buluyorum:)güle güle otur çok zevklisin

Nilciğim evin çok güzelmiş :nazar:
Oturma odandaki halıya ve klozet takımına bayıldım
Allah huzurla ve mutlulukla oturmak nasip etsin.

Back
X