• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil'in 116 m2'cik tatlı evi:)

canım evine bayıldı güle güle otur sana bişey soracam duvarlara yapıştırdığın resim leri nasıl nereden temin ettin ben samsun bafradayım almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
:Saruboceq:

duvar stıcker dıye google dan ara bır suru sıte bır suru ceşit var oradan sıparıs verebılırsın

maşallah evin çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin,
şu duvar stickerlerine bayılıyorum bende evime yaptırmayı planlıyorum canım

wuuwwwwwww çok hoşş yaa çok hoşş hakketen büyük bi özenle zevkle döşenmişş hele o wc bittim=) insan tuvalete girmeye korkarkaydirigubbakcemile3 allahım mutlu mesut günler nasip etsin huzur doluu günlerle otur evinde

Her şey çok güzel kusur bulmak imkansız Allah agızınızın tadını hiç bozmasın bol huzurlu güzel günler geçirin yuvanızda inşlh. :nazar:

Çok içten söylüyorum çok beğendim evini, Allah huzurla oturmayı nasip etsin:Saruboceq: her şey çok hoş olmuş.. zevkliymişsin demiyim de benim zevkime çok uygunmuş zevkin :)

yalnız tek bişey, yemek odası takımının üstünde gördüğüm florasan lamba olmamış, her şey o kadar uyumlu ki o çok basit kaçmış aklında bulunsun yerimseniben

evın cok tarz olmus gule gule otur cok begendım.ama balkonunun manzarası gece sıkır sıkırdır tahmın edebılıyorum nasıl guzel gorundugunu

nekadar tatlı güzel bir evin var cook beğendim hepsi birbirinden güzel
sağlıkla hzurla oturun inş.

Canım gerçekten çok hoş ve çok modern döşenmiş bir evin var.Allah mutlulukla oturmak nasip etsin..

güle güle huzurla oturun oturma odası mutfak herşey yeni çok güzel görünüyor..
girişteki stickerda çok yakışmış...
yalnız sadece salonunuzdaki (leopar desenli sanırım) halılar pek uyumlu olmamış sanki nacizane fikrim.

herşey çk güzel hayatım ailenlemi yaşıyosun yada sen yanlızmı yaşıyosun?herşeyin çk şık gülegüle otur

Canım evinin sadece bir kaç resmini görebiliyorum diğerleri silinmiş galiba ve çok merak ettimmmmm göremeyenler için tekrar listeler misin harika bir ev olmuş Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşaallah

Back
X