Ürünlerim elime ulaştıııı
Çok beğendim tşk ederim hediyeler ve hızlı ulaşım için
..............................koton marka işlemeli olan Jean SATILMIŞTIR,ikiside koton marka ve sezon ürünleri yepyeniler..36-38 bedene uygunlar.. (ÖLÇÜ VEREBİLİRİM)
mavi olan(havuç kesim) 15 tl işlemeli skinn jean 20 tl
mavi havuç kesim cepli 15 tl......................
koton marka işlemeli olan Jean SATILMIŞTIR,
güle güle kullanılsın.........................................................................................................................
ekleyeceklerin bitti herhaldeeçok begeniyordum senin kıyafetlerinii
yurt dışından alınma 1.sınf hakiki deri çizmeler 2 kez kullandım sadece,ayağımdaki yan basma sorunum yüzünden 1 topuk resimdeki hali almıştır 3-4 tl ye tamircilerde yeni minik topuk tabanlık ile değişim yapılıyor bunun dışında en ufak sorunu dahi yok yeni gibi hatta 37 numara 70 tl
55 tl oldu.............................................[/COLOR]
.Eki Görüntüle 910168
Eki Görüntüle 910169
Eki Görüntüle 910170
Eki Görüntüle 910171
mavi jeans markası,kullanılmamış bereli atkı birleşik yündür,bununla üşümek mümkün değil dolayısıyla ben izmir de hiç kullanamadım..
yetişkinler içindir füme renkte (antrasit) 23 tl 20 tl oldu...........................................................Eki Görüntüle 912523
Eki Görüntüle 912524
Eki Görüntüle 912525
S-M bedene uygun imitasyon kürk ceket 15 tl ....
10 tl oldu.................................[/COLOR]
Eki Görüntüle 914313 Eki Görüntüle 914314
Cani. 1.hirka duruyormu bsyildim ben buna.
canım resim çıkmamış siyah beyaz mı hırka o ise duruyor vizon ise o ayırtıldı moryeşilyarasa arkadaşımıza
Kargoyaptimizadegsin.sen goldsimli mango kot ceketten niye vazgectin.cok harika bisey o.bana sigmiyo.evladiyelikbirkumasi var.okadsr guzelki.dutusuda muazzam.
canım sen beğen,ayarlarız bir şekilde takası