Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilcim madem zayıflıycan sana bndeki zayıflama kemerini vereyim bn o kemerle kas yaptım kız :13::13:
canım zaten bu ara bazı sıkıntılarımdan dolayı 3-4 kilo verdim,muhtemelen 50-51 kg falanım boy 1.68 düşün artık beni...kemeri de alıp kullanırsam rüzgarda savrulurum kısssss
bnde 1.65 ve 48 kiloyum ama inan kemer sayesinde artık karın kaslarım var tabi öyle erkek gibi değil ama çok hoş duruyor yani yazın sümsük görünmeyecek bikini giydiğimde satmak için söylemiyorum ama yakınında birinde falan varsa mutlaka kullan düzenli kullandığında vücudun dip diri oluyo bnm bacaklarım falanda yumuşaktı artık taş gibi
merhaba nil,diğer konudaki nike eşofman altı,bu smurfs sweat bir de hırka ne kadar oluyor hepsi acaba?
canım kargom geldi beklediğim gibi çok temiz pırıl pırıllar özenle hazırlamışsın,hediyelerin için ayrıca teş ederim onlar da süperler.
İnşallah sen de benim ürünlerimi beğenirsin ama örtü büyük olduğundan poşete şekilsiz koyabildim lütfen kusuruma bakma
memnuniyet topiğine yazabileceğim olumlu bir takas oldu iyi satışlar arkadaşım