NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Canım gözlükleri aldım hediyelerin için çok teşekkür ederim

38 numara kullanılmış nubuk botlar,taytlarlaskinn jeanlerle çok tarz duruyor 15 tl sadece yıkayıp kaldırmıştım..

36 beden den 44 bedene kadar giyebilir kaban etiketi üzerinde 40 tl

arkadaşlar 100 tl ye indirdim kaz tüyü montu,sıfırını araştırın netten fiyat çok makul aslında,değerlendirin derim...

nilcim madem zayıflıycan sana bndeki zayıflama kemerini vereyim bn o kemerle kas yaptım kız :13::13:

nilcim madem zayıflıycan sana bndeki zayıflama kemerini vereyim bn o kemerle kas yaptım kız :13::13:

canım zaten bu ara bazı sıkıntılarımdan dolayı 3-4 kilo verdim,muhtemelen 50-51 kg falanım boy 1.68 düşün artık beni...kemeri de alıp kullanırsam rüzgarda savrulurum kısssss

canım zaten bu ara bazı sıkıntılarımdan dolayı 3-4 kilo verdim,muhtemelen 50-51 kg falanım boy 1.68 düşün artık beni...kemeri de alıp kullanırsam rüzgarda savrulurum kısssss

bnde 1.65 ve 48 kiloyum ama inan kemer sayesinde artık karın kaslarım var tabi öyle erkek gibi değil ama çok hoş duruyor yani yazın sümsük görünmeyecek bikini giydiğimde satmak için söylemiyorum ama yakınında birinde falan varsa mutlaka kullan düzenli kullandığında vücudun dip diri oluyo bnm bacaklarım falanda yumuşaktı artık taş gibi

kanıma girmeeeeee...sıkılaşmam lazım zaten
ok yarın bir bakayım ben o aletine alıcı gözümlen,konuşuruz yine özelden yazdım sana

arkadaşlar kargoları bugün yetiştiremedim 2 ye kadar benim burada ,yarın kargolar yola çıkacak nasipse :13:

bershka 36-38 beden etiketi üstünde sezon ürünü kendinden desenli pantolon 25 tl

canım kargom geldi beklediğim gibi çok temiz pırıl pırıllar özenle hazırlamışsın,hediyelerin için ayrıca teş ederim onlar da süperler.
İnşallah sen de benim ürünlerimi beğenirsin ama örtü büyük olduğundan poşete şekilsiz koyabildim lütfen kusuruma bakma
memnuniyet topiğine yazabileceğim olumlu bir takas oldu iyi satışlar arkadaşım

merhaba nil,diğer konudaki nike eşofman altı,bu smurfs sweat bir de hırka ne kadar oluyor hepsi acaba?

canım özelden yazdım :)

çoook sevindim canım,rica ederim ... olsun hiç önemli değil canım ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…