NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

fiyatı son ne olur?

bunun olabilecek fiyatı son canım 15 tl
geçtiğimiz sezonda aldım,pırıl pırıl bir pantolon ve aldığımın yarı fiyatı bile değil
ama çoklu alımlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum

yeşil renkte s-m-l bedenlere uygun salaşh bluz sadece 1 kez kullanmıştım.ama dolapta ceketimin metal düğmesi ile sürtünerek resimdeki kısımda bir aşınma olmuş,bunun dışında çok yeni.arka kısmı fermuar detaylı...

Son düzenleme:
s-m bedenlere uygun x-young marka,ne çok ince ne çok kalın bir kazak,
omuz bölgesi kayık yaka kısmında önler cepli spor tarzda bir kazak 13 tl

kapitone yatak örtüsü birkaç kez serip bazanın altına kaldırmıştım,mobilyalarıma ve perdeme uymadığı için kaldırdım hiç bir sorunu yok ,zarif çiçek desenli yatak örtüleri ile takas yapabilirim
deseni böyle krem üzerine kahve kapitone dikişli;

S bedene uygun ince kadife tarzı fitilli capri boy dar kesim pantolon 15 tl

Son düzenleme:
Profilinizdeki çiçekleriniz satılıksa ürünlerime takas düşünür müsünüz?

Profilinizdeki çiçekleriniz satılıksa ürünlerime takas düşünür müsünüz?

keşke benim olsalardı
bende arıyorum yana yakıla ,koyulanların hepsi de satılmış yetişemeden kaldım çiçeksiz iyi mi

sen kendin çiçek gibi insansın,ne yapçan çiçeği

keşke benim olsalardı
bende arıyorum yana yakıla ,koyulanların hepsi de satılmış yetişemeden kaldım çiçeksiz iyi mi

sen kendin çiçek gibi insansın,ne yapçan çiçeği

Canım canım güldüreyim dedim seni biraz inşallah bulursun. Bende balkona bakıyorum böyle şeyler ama herkes kapış kapış, kalmıyo bize iyi geceler..

Canım canım güldüreyim dedim seni biraz inşallah bulursun. Bende balkona bakıyorum böyle şeyler ama herkes kapış kapış, kalmıyo bize iyi geceler..

iyi yaptın canım, çok sevindim uğradığına
haklısın,çiçekli kelebekli ne varsa alasım var benim de huzur veriyor bakınca onlar bize
öpüyorum seni...iyi geceler tatlım

merhaba canım beyaz kaz tüyü montun için takas düşünürmüsün :18::18::18:

merhaba canım beyaz kaz tüyü montun için takas düşünürmüsün :18::18::18:

canım takas yapıyorum normalde ama bazı değeri yüksek ürünlerde takas işi zor oluyor,abercrombie montta onlardan biri..
beğenebileceğim orjinal mont yada gözlük olur vs vs öyle olabilir :13:

Reactions: Nil
cnm elimde mont yada gözlük yok ama yinede bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684508

birde ben 34-36 bedenim şuan bana çokmu büyük gelir

yok büyük gelmez sanmıyorum ben 36 -38 arasıyım,kazak giymiyorum hiç sweet vs ile kullanmıştım tamdı bana.ölçü veririm olmazsa
canım ürünleri billiyorum takip ediyorum ama ihtiyacım olan yok ,siyah platform ihtiyacım var ama ben 37 no ayakkabı kullanıyorum genel olarak,sporlarda 38 giyiyorum sendeki de 38 no

Son düzenleme:

neyse canım seni yordum o zaman hayırlı satışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…