NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Victoria secret orjinal (moda internatinal etiketli) buklet kazak 2 kez kullandım yeni gibi balon kol,boğazlı,modeli duruşu çok güzel,ben kazak sevmediğimden satışa koydum. acı kahve renkte

37 numara dolgu topuk suni deri,kullanıldı ama iyi durumda herhangi bir sorunu yok:KK34:

Kazağın fiyatı nedir acaba?

Miss selfridge (etiketi kesik)
36 beden beden diz altı, ara boy elbise,özelliklerini ve modelini fotoğraflarda belirtmeye çalıştım 2 kez kullandım..
çok zarif ve bir o kadar şık elbise.
artık bana dar geldiği için kullanamıyorum malesef 35 tl

Kazağın fiyatı nedir acaba?

burada daha net renk ve model ,bu arada ince değildir buklet kazak diye geçer victoria secret ta,görseldeki renk ve yeri aynı kollar da aynı duruşu sadece boğazlı ve kollar esnek şeritli

S bedene uyumlu sıfır kullanılmadı hiç dirsek kollu çiçek desenli hırka 22 tl

Lcw teen 15-16 yaş yazıyor ama M bedene uygun daha çok 38 bedene uygun 1 kez kullanıldı 10 tl

Yurt dışından alındılar cat eye stili gözlükler...
aynı tip imaj gözlüğü ve güneş gözlüğü siyah çerçeveler ve siyah cam güneş gözlüğü olan,koruma faktörü uv 400 kullanılmadılar,koruma kılıfları mevcut değil!!
1 adedi 30 tl

Son düzenleme:
Tmm cnm sabah netlestirelim ben kendi esofmanlarimi olceyim haber veririm sana ii geceler

Tmm cnm sabah netlestirelim ben kendi esofmanlarimi olceyim haber veririm sana ii geceler
tmm canım :KK34:

orijinal quess gözlük orijinal kılıfı ile birlikte sayılı kullanıldı çiziksiz deforme yok.. 130 tl

Eki Görüntüle 856572
Eki Görüntüle 856573

Twinexe orijinal gözlük kılıfı ile deforme çizik yok, nerdeyse kullanılmadı en fazla 3 belki 100 tl

Eki Görüntüle 856574
Eki Görüntüle 856575

Gözlüklerimi değerinde ve benimkiler gibi az kullanılmış ve deforme olmayan gözlüklerle ile takas edebilirim!

cat eyes şeffaf imaj gözlüğü dışındaki tüm gözlükler, SATILDI

suni deri 22 tl tertemiz sayılı kullanıldı zımba detaylı büyük boy postacı

Yurt dışından alındılar cat eye stili gözlükler...
aynı tip imaj gözlüğü ve güneş gözlüğü siyah çerçeveler ve siyah cam güneş gözlüğü olan,koruma faktörü uv 400 kullanılmadılar,koruma kılıfları mevcut değil!!
1 adedi 30 tl

SATILDILAR..........................................

siyah üzerine S-M bedene uyumlu pempe kalpli şirin sabahlık esnek likralı 12 tl

alanlara hayırlı olsun.gues gözlükte gözüm kalmıştı ama malum bütçe meselesi :)zevkli nil hanımın kaliteli ürünleri .....

rica ederimm canım:KK17:
çok tşk ederim çok zarifsin...
guess gözlükte çok bir fiyat oynaması yapamadım 130 tl ile satışa sundum 100 tl ye kadar inebildim sadece :KK5:
çok haklısın..
2 sene önce indirimden 650 tl ye almıştım 100 tl ye gitti,alan arkadaşım crazy3527 iyi günlerde kullansın..

seninle farklı ürünlerde görüşmek üzere canım:KK16:

Son düzenleme:
guess gözlükte çok bir fiyat oynaması yapamadım 130 tl ile satışa sundum 100 tl ye kadar inebildim sadece :KK5:
çok haklısın..
2 sene önce indirimden 650 tl ye almıştım 100 tl ye gitti,alan arkadaşım crazy3527 iyi günlerde kullansın..

slm bu duruyor mu???bunu çok beğendim

Eklentiler

• $havuç.jpg
    $havuç.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
canım görebilirsin elbette ama ben 36-38 S bedenim bu kaban L beden büyük duruyor bende ebey,yinede istersen koyarım fotolarını ,gözlükleri de eklerim ok en kısa zamanda:KK34:

Guess gözlük 130 tl idi konunun ilk mesajında var hatta ama 100 tl ye indi canım

Cnımmm ben bu beyaz montun fiyatına baktım baktım bulamadımmm, özeldende 5 dk beklemek zor geldi :) :KK8:

Cnımmm ben bu beyaz montun fiyatına baktım baktım bulamadımmm, özeldende 5 dk beklemek zor geldi :) :KK8:

uzun beyaz mango kaban sanırım resimler çıkmamış alıntıda 70 tl o sıfır 40-42 bedene uygun L sıfır ürün...

çok haklısın..

tşk ederim arkadaşım:KK9::KK9:

• Beğen
Reactions: Nil
X