NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

arkadaşlar takas msjlarınıza toplu cvp vereyim,
takas için daha çok ev aksesurları arıyorum ,şamdanlar ferforje ürünler,yapay çiçekler avatarımdaki gibi ,çiçek temalı herşeye zaafım var..giyim olarak ancak çok beğendiğim ürünler olursa yapabilirim çünkü benim dolabım buradakiler yarısı değil,boşaltmaya çalışıyorum.ama 37 numara siyah platform yada zarif,topuklu ayakkabıda olur ev içinde giymek için :KK16:

Hu huuuu niiiil bacim taksit taksit ekleme yav ne nazlisin hadi birden ekleyiver elindekileri:KK53:

kızzzz bacım ,makina ile güncelliyorum hepsini telden kötü çıktılar gariplerim:KK24:
hem güncelleniyoooo kısss:92::92::92::92::KK64::KK64::KK64:

kızzzz bacım ,makina ile güncelliyorum hepsini telden kötü çıktılar gariplerim:KK24:
hem güncelleniyoooo kısss:92::92::92::92::KK64::KK64::KK64:

Bi iki haftaya ank. Gitcem sekerim sinavlarim var gelemem buralara kargoyu yolladktan sora guzel bisiler cikarsa bozusuruz heeeeeee:KK53:

• Beğen
Reactions: Nil
Bi iki haftaya ank. Gitcem sekerim sinavlarim var gelemem buralara kargoyu yolladktan sora guzel bisiler cikarsa bozusuruz heeeeeee:KK53:

kıısssss 2 haftaya ben buraya kendimi bile scan eder,taratır eklerim beh:KK52::KK52::KK52:

2 haftaya eklenmiş olur hepsi bebeğim:KK16:

sonra dükkanın önünde donunu kapan gelir halay çekeriz:KK74::KK74::KK74::KK74: :118:

kıısssss 2 haftaya ben buraya kendimi bile scan eder,taratır eklerim beh:KK52::KK52::KK52:

2 haftaya eklenmiş olur hepsi bebeğim:KK16:

sonra dükkanın önünde donunu kapan gelir halay çekeriz:KK74::KK74::KK74::KK74: :118:

Hadi bakalim senden cok umutluyum nil:KK23:

lcw 36-38 beden,jean etek yanlar cepli bunda bel ölçüsü vermeliyim,36 ya bol gelebilir gibi de ama emin değilim hiç kullanılmayıp bazayı işgal edenlerden 15 tl

ünlü bir markanın outlet ürünü(etiket kesik) jean şort 36 bedene uygun,aynı kumaşından kemeri var çok tarz duruşu,
birkaç kez kullandım ama yeni gibi sorunsuz 15 tl

Son düzenleme:
Miss selfridge (etiketi kesik)
36 beden beden diz altı, ara boy elbise,özelliklerini ve modelini fotoğraflarda belirtmeye çalıştım 2 kez kullandım..
çok zarif ve bir o kadar şık elbise.
artık bana dar geldiği için kullanamıyorum malesef 35 tl

canım bu elbisen duruyosa botu kaç cm yazabilir misin bide 38 e olur mu sence kalıbı nasıl

canım bu elbisen duruyosa botu kaç cm yazabilir misin bide 38 e olur mu sence kalıbı nasıl

canım drapenin altından etek boyu tam 75 cm,diz altında kalıyor bunun boyu ara boy,dis üstü değil yani...
ben 36-38 arasıyım bende sınırda duruyor kalıb dar,53-54 kg ım ben,belim 74 cm dediğim gibi bende sınırda göğüs ve bel ölçün büyükse olmaz 36 ve ince 38 e tam olur ama,penye tarzı bir kumaş olmadığı için 2-3 cm esneme payı var anca:KK34:

Eki Görüntüle 971362 $Kl9Y2r.jpg canm bunlar duruyomu

Kotun fiyat ve bedeni nedir canm bide takimin sadece altini alsam olarmi:KK53:

27 kotun bedeni ama kalıbı geniş pulz marka jean,10 tl...
takımı bozmayalım şekerim yaa ,güzelliği kalmaz:KK34:

Son düzenleme:
sony ericson J230i toplasanız 2 ay kullanılmamıştır arızası yok ,tamir görmedi,parça değişmedi orijinal,sadece yan tarafında bir leke var,sarımsı sigara değmiş sanırım bende sonrasında anladım.şarj aleti de yanında 25 tl

36-38 hatta 40 ta rahat girer buna havuç kesim,altta doğru daralıyor yanlar cepli bir pantolon,2 adet almıştım çok beğenip yedeklemiştim yani,ama 1. sini daha eskitemedim ,sıfır olan bu 17 tl pamuklu-cotton yeri

colins marka 36-38 beden, sorunsuz içindeki spor gri yeleği istenirse çıkarılabilir fermuarından bildiğiniz jean kumaştır ince değildir mevsimlik kullanılabilir rahatlıkla 45 tl

X