18 tl kazak canımKazağın fiyatı nedir acaba?
tmm canımTmm cnm sabah netlestirelim ben kendi esofmanlarimi olceyim haber veririm sana ii geceler
orijinal quess gözlük orijinal kılıfı ile birlikte sayılı kullanıldı çiziksiz deforme yok.. 130 tl
Eki Görüntüle 856572
Eki Görüntüle 856573
Twinexe orijinal gözlük kılıfı ile deforme çizik yok, nerdeyse kullanılmadı en fazla 3 belki 100 tl
Eki Görüntüle 856574
Eki Görüntüle 856575
Gözlüklerimi değerinde ve benimkiler gibi az kullanılmış ve deforme olmayan gözlüklerle ile takas edebilirim!
tmm canım
cat eyes şeffaf imaj gözlüğü dışındaki tüm gözlükler, SATILDI
alanlara hayırlı olsun.gues gözlükte gözüm kalmıştı ama malum bütçe meselesi :)zevkli nil hanımın kaliteli ürünleri .....
rica ederimm canım
çok tşk ederim çok zarifsin...
guess gözlükte çok bir fiyat oynaması yapamadım 130 tl ile satışa sundum 100 tl ye kadar inebildim sadece
çok haklısın..
2 sene önce indirimden 650 tl ye almıştım 100 tl ye gitti,alan arkadaşım crazy3527 iyi günlerde kullansın..
seninle farklı ürünlerde görüşmek üzere canım
slm bu duruyor mu???bunu çok beğendim
canım görebilirsin elbette ama ben 36-38 S bedenim bu kaban L beden büyük duruyor bende ebey,yinede istersen koyarım fotolarını ,gözlükleri de eklerim ok en kısa zamanda
Guess gözlük 130 tl idi konunun ilk mesajında var hatta ama 100 tl ye indi canım
Cnımmm ben bu beyaz montun fiyatına baktım baktım bulamadımmm, özeldende 5 dk beklemek zor geldi :)
rica ederimm canım
çok tşk ederim çok zarifsin...
guess gözlükte çok bir fiyat oynaması yapamadım 130 tl ile satışa sundum 100 tl ye kadar inebildim sadece
çok haklısın..
2 sene önce indirimden 650 tl ye almıştım 100 tl ye gitti,alan arkadaşım crazy3527 iyi günlerde kullansın..
seninle farklı ürünlerde görüşmek üzere canım