NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Canım bu ürün duruyor mu, mümkünse üstünde duruşunu görebilirmiyim, gözlüğü de merak ediyorum duruşlarını. Mümkünse tabiki

canım görebilirsin elbette ama ben 36-38 S bedenim bu kaban L beden büyük duruyor bende ebey,yinede istersen koyarım fotolarını ,gözlükleri de eklerim ok en kısa zamanda:KK34:

Guess gözlük 130 tl idi konunun ilk mesajında var hatta ama 100 tl ye indi canım

Son düzenleme:
Canım merhaba gözlükleri satmadıysan almak istiyorum kesin çok beğendim :KK16:

suni deri 22 tl tertemiz sayılı kullanıldı zımba detaylı büyük boy postacı

Son düzenleme:
hindistan dan alınma,gerçek deri,yumuşacık yeri 2 kez kullandım sadece ama askıda durmaktan deformansyonları var (deri atması) ve fermuar sapı yok bu yüzden 35 tl küçük boy bir çanta dileyene ölçü verebilirim:KK34:

Son düzenleme:
pullu abiye çanta yurt dışından alınma ilk sırada 2 pulu eksik 17 tl

Son düzenleme:
abiye el çantası sorunsuz yeni gibi 25 tl

Son düzenleme:
diz hizasında cepleri deri detaylı hırka S bedene uygun kullanılmış bir üründür 15 tl

duruyorlar canım özelden adres-tel bilgilerini atınca gönderirim hemen:KK31:

Günaydın canım özelden mesaj yazamıyorum daha 50 mesaj olayı var yaa nasıl yapcaz birde tableti sorcaktım hala satmak istiyormusun bide miini mi modeli nedir ama gözlükleri kesin almak istiyorum çok zevklisin bu arada :KK9::KK9:

• Beğen
Reactions: Nil
kaliteli bir çakma kullanılmadı Xl yazıyor ama dar kalıp 38-40 bedene uygun,içi pamuklu kalın unisex bir model 20 tl

36-38 bedene uygun spor takım birkaç kullanıldı 20 tl takımı

M beden hiç kullanılmadı ,denenmedi bile 15 tl

Son düzenleme:
36 bedene uygun 38 lere dar gelir,sadece ceketini bir kere kullandım pantonun etiket ipi üzerinede hala hatta kumaşı,kesimi ve duruşu harika bedenine uyan kaçırmasın!!
55 tl

X