NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Merhaba , elinizde kalan orijinal gözlük ve çantaları görüntüleyebilir misiniz? Satılanı kalanı bilemedim.çok zevklisiniz bu arada

olan gözlük ve çantalar canım,çok tşk ederim

sonunda büyük ekleyebildim takas yapılır değerinde gözlükler ile

Twinexte gözlük sorunsuz çiziksiz son fiyat 70 tl tom ford modeli angelina jolıe gözlüğü olarak biliniyor

tomford kelebek modeli çakması nette arattırın çıkar duruşu

sadece 20 tl ,bunu hiç kullanamadım bile ...:13: takas olur

kısa süreliğine geldim 2-3 gün kadar evdeyim

suni deri zımbalı siyah postacı tipi, yaklaşık 40-45 eninde çanta,sorunsuz çook az kullanıldı,sayılı 20 tl

oooğğğ canımmm o zaman yanlış anlamama sevindim :) neden dersen, başından atmak istediğin için satıştan kaldırdım deyip satsaydın haklı olarak üzülecektim. öyle bir durum yerine takas bana uymadı yada sana vermekten vazgeçtim desen kim ne karışırdı satmana. hala da karışamam istediğini yaparsın tabiki ürün senin. ama böyle olsaydı kırılırdım elimde olmadan. annemin var demiştin o da mı vazgeçti? düşünürse tekliflere açığım.
hatırlatayım: felix marka şarjlı süpürge ve 6 kişilik bakır kahve takımım vardı.

yok canım ,bu tarz kaçamaklar yapacak biri değilim ne ise o dur. gerçekten şaşmam, kimseyi kırmamaya gayret ederim,çabalarım. annemin şu ara taşınma telaşı var canım,aklımdaydı soracaktım hala düşünüyorsa msj atarım sana

Tamam canim. Isterse ve takas dusunurseniz mesaj gonderirsiniz. iyi aksamlar

canım bu kabanların gerçek resmini görebilirmiyim?

düzeltmeardon cnm 40 bedenmiş..

Son düzenleme:
Reactions: Nil
Bu çanta satıldımı satılmadıysa ödeme kapıdamı oluyor kargo ücreti ne kadar acaba bilgi verir misiniz?

çanta duruyor evet ptt kargo ile kapıda ödemeli kargo ücreti 1kg kadar 6.5 tl olarak ücretlendiriliyor.

Gözlükle japon style ici kurklu kabana bir fiyat ver alayim

Eklentiler

• $Screenshot_2014-01-30-18-26-51.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 82
Orjinal Calvin Klein ince jean 38 bedene uygun,salaş kesim dar kesim değil, 25 tl

Son düzenleme:
1 tl veririm yanlız kargoya karışmam
fıstık çok gırtlağına bastım biliyorum ama kargo ulaştımı ?

Reactions: Nil
1 tl veririm yanlız kargoya karışmam
fıstık çok gırtlağına bastım biliyorum ama kargo ulaştımı ?

canım kargo benim şubeye ulaşmış baktım takipten ama evde değilim pazartesi teslim alacağım,ptt ciye sormuştum 1 hafta burada kalır dedi, haftası dolmadan almış olacağım kısmetse,sorun tamamen benden kaynaklı yani

Victoria secret orjinal (moda internatinal etiketli) buklet kazak 2 kez kullandım yeni gibi balon kol,boğazlı,modeli duruşu çok güzel,ben kazak sevmediğimden satışa koydum. acı kahve renkte

37 numara dolgu topuk suni deri,kullanıldı ama iyi durumda herhangi bir sorunu yok

36-38 uyumlular, rengi soluk çıkmış normalde pastel tonda bir mavi 1 kez kullanıldı

mango marka boğazlı örme kazak,önü mng pul payetli, kullanılmış ürün ama sorunu yok

sayılı kullandım 2 yada 3 en fazla balon kollu çok hoş duruşu ama hafif bol geliyor gri renkte sorunu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…