- 5 Eylül 2012
- 691
- 341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SLC store dan alınma postacı tipi,örgü saplı kaliteli bir çanta, sayılı kullandım,sadece bir tokası eksik 1-2 tl ye tamircilerden temin edip ,siz bile takabilirsiniz,bunun dışında iç yada dışında sıkıntısı yok 20 tl
küçük mini bir boy deği ,yaklaşık eni 40 -42 cm ebatlarındadır,dilerseniz yine ölçerim ,üşendim şimdi :))
canım o alıntıladığın yazı gri ceket in satıldığı için miralife ondan bahsediyor mikro dalga satılmadı, satışından da dediğim gibi vazgeçmek zorundayımieşim dediğim gibi satmamı onaylamadı. dolayısıyla kırılmanı gerektiren durum yok.o mesaj ceketin satışı ile alakalı mesaj canım
oooğğğ canımmm o zaman yanlış anlamama sevindim :) neden dersen, başından atmak istediğin için satıştan kaldırdım deyip satsaydın haklı olarak üzülecektim. öyle bir durum yerine takas bana uymadı yada sana vermekten vazgeçtim desen kim ne karışırdı satmana. hala da karışamam istediğini yaparsın tabiki ürün senin. ama böyle olsaydı kırılırdım elimde olmadan. annemin var demiştin o da mı vazgeçti? düşünürse tekliflere açığım.
hatırlatayım: felix marka şarjlı süpürge ve 6 kişilik bakır kahve takımım vardı.
yok canım ,bu tarz kaçamaklar yapacak biri değilim ne ise o dur. gerçekten şaşmam, kimseyi kırmamaya gayret ederim,çabalarım. annemin şu ara taşınma telaşı var canım,aklımdaydı soracaktım hala düşünüyorsa msj atarım sana
Japon stil içi kürklü ayrılabilen kaban dilerseniz kürkü çıkıp trençkot olabiliyor,sadece denedim çünkü bedeni bana büyük geldi ne yazık ki. 38-40 bedene uyumludur.sadece denenmiştir. 65 tl (kendi resimlerini kısa zamanda dilerseniz yükleyebilirim )
Eki Görüntüle 856587
Bu çanta satıldımı satılmadıysa ödeme kapıdamı oluyor kargo ücreti ne kadar acaba bilgi verir misiniz?
Gözlükle japon style ici kurklu kabana bir fiyat ver alayim
çanta duruyor evet ptt kargo ile kapıda ödemeli kargo ücreti 1kg kadar 6.5 tl olarak ücretlendiriliyor.
çantanın son fiyatı 20 lira mı canım
evet 25 tl idi 20 tl son fiyatıdır..
Meleğim 50tl olursa alirim.:26:
1 tl veririm yanlız kargoya karışmam
fıstık çok gırtlağına bastım biliyorum ama kargo ulaştımı ?