nilcim nial ilker arkadaşım bu modelden arıyor diye sana yönlerdim canım ilgilenirsen sevinirim ...kolay gelsin .bende de mikrodalga arçelik beyaz var seninkiş satılırsa bana yönlerebilirsin canım....kolay gelsinnn
merhaba miralife arkdaşım tşk ederim..beni size yönlendirmiş satılmadıysa özelden gelir misiniz fiyatı konuşalım.
Nil kargoyu alabildinmi? yarına kalırsa alabilecekmisin? :26:
canım öğlen baktım daha kocaeli'nde cmt pazar zaten kapalı ptt benim burada pazartesi yada salı döneceğim,sorun olmaz yani 1 hafta bekletiyorlar diye biliyorum,yanlış eksik adres olmadıkça benim zaten şb.teslim.
sen aldın mı yoksa ?
bende takipten baktım kocaelinde
bugün ptt de işim vardı gidince dedim bu nasıl iş hala kocaelide baktılar takipte öyle gözüküyor ama izmir ambar dağıtım vs. öle bişi dedi yani kocaeli de değil izmirde bide
3 gün bekletiyolar galiba 1 hafta değil
yok benimkide gelmemiş
satılmış nilay ben sn için alıntılayıp öne getirince ilanı hmn satılmış..ayağım uğurlu gelmiş nile :)
Nar çiçeği ve gri kaşe mantolar vardı onların akibeti ne oldu acaba ? Bulup alıntı yapamadım öyle çok ki
nilcim canım benim... Yakaladım seni işte. Anladığım kadarıyla mikrodalgayı takas etmekten vazgeçme sebebine eşim istemiyor demiştin yayından kaldırabilirim dedin. Son anda vazgeçmiştin.takastan vazgeçtim desen de anlardım seni. Bu şekilde olunca kırılmadım desem yalan olur canım
gömlek tuniği enson kaça bırakırsın. bu arada urunlerini beyendimmmm
ablacım benim hiç markalı gözlüğüm olmadı uygun fiyata varsa alayım
Mango marka L beden parka,goretex kumaş içi tamamen pamuklu(bambu),istenirse pamuklu kısım kabana metal çıtçıtlar ile bağlı olduğu için ,çıkarılıp trençkot olarak kullanılabilir,kar beyaz renkte gümüş fermuar ve zımba detaylı , 4 adet cep 2 altta büyük cepler 2 göğüs altı cepleri,kapüşonun içi de tamamen pamuklu kürk aynı şekilde ,kuşaklı ,dilerseniz önden ,dilerseniz arkadan kuşağı bağlayarak kullanabilirsiniz..detaylı resimleri çektim incelemeniz açısından yepyeni kusursuz,renkte solma-kir vs hiç birşeyi yok hiç kullanılmadı sadece denendi.beden uyumsuzluğundan dolayı satışta..ürünü geçen sene sezonda 229 tl idi...harika bir ürün 80 tl
Eki Görüntüle 896507 Eki Görüntüle 896508 Eki Görüntüle 896509 Eki Görüntüle 896510 Eki Görüntüle 896511 Eki Görüntüle 896512 Eki Görüntüle 896513