NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

Can.m siyah uzun hirkayi ayir demistim ama satildimi?

bir tanem belli bir süre bekletiyorum ürünleri ama 1 hafta 10 gün gibi süre bekletemiyorum,senden net bir bilgi alamayınca dolayısyla ürün satıldı.2-3 gün bekle kesin alacağım, denilse zaten bekletiyorum.:KK25: darılmaca yok ok :KK19:

Yok canm neden darilayim nasibimde yokmus nasipden otesi olmuyor nilcim senin canin sagolsun:KK66:

Yok canm neden darilayim nasibimde yokmus nasipden otesi olmuyor nilcim senin canin sagolsun:KK66:

canım,anlayışın için çok tşk ederim:KK48:
olurda alışverişimiz nasip olursa ben zaten bir şekilde senin gönlünü ederim:KK16:

Ne kadarda ince dusuncelisin canm ben tesekkur ederm senin su tatli dilin herseye bedel senin alisverisimizn olmasini cok isterim insallah nasip olur optum sevgilerle canim:KK66:

• Beğen
Reactions: Nil
Ne kadarda ince dusuncelisin canm ben tesekkur ederm senin su tatli dilin herseye bedel senin alisverisimizn olmasini cok isterim insallah nasip olur optum sevgilerle canim:KK66:

:KK48::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bayanparadise canım kargon yola çıktı :KK52::KK52::KK52:

kp01495733954 takip numaran ...canım umarım sever ve beğenirsin:KK19:

ben istiyorum tatlım bunuuuuu... ama daha önce hiç böyle alışveriş yapmadım burdan, nasıl yapcaz napcaz anlatta alıyımmmm :KK54:

canım ptt ile gönderiyorum sana kargonu ,ve ürünün ücretinin ödemesini yine ptt aracılığı ile yapacaksın..gelen kargo görevlisi, sana kargo paketini verecek ve diyecek ödeme bedelli 35 tl+ kargosu diyecek kargo 6.5 ile 8 tl arasında 1 parça ürünlerde en boy hacim ve ilin uzaklığına göre değişiyor ve 2-3 güne maximum elinde oluyor. yani, ptt ile kapı da ödemeli bir sistem ile satış yapıyoruz burada..ben kargonu gönderince sana kargo paketinin takip nosunu veriyorum, sende ptt kargo sorgulama dan bakıp takip edebiliyorsun ..

bu şekilde canım varsa eksik, kafanı kurcalayan sor lütfen:21:

Son düzenleme:
görseli ile birebir,S beden tertemiz 1 kez kullanıldı, sorunu yok 10 tl oldu:KK76:

canım biliyorum, sana sevgilerimi gönderdim ,paradise 'a gülücüklerimi o açıdan hani:KK23::KK9::KK9:

Teşekkürler
seninle alışveriş çok zevkli :KK9::KK9::KK9:
Konuşurken sıra numaram yandı acele kapattım :KK53:
Takip numaran KP002 64 399 469

SLC store dan alınma postacı tipi,örgü saplı kaliteli bir çanta, sayılı kullandım,sadece bir tokası eksik 1-2 tl ye tamircilerden temin edip ,siz bile takabilirsiniz,bunun dışında iç yada dışında sıkıntısı yok 20 tl :KK3:
küçük mini bir boy deği ,yaklaşık eni 40 -42 cm ebatlarındadır,dilerseniz yine ölçerim ,üşendim şimdi :))

Son düzenleme:
çeyizden ve sıra gelmeyenlerden kat izleri bile hala duruyor denediğimi hatırlıyorum sadece:KK9:
S beden ,yeniden farksız 45 tl takım olarak kombinazon mu, sabahlık mı, neyse adı ,onu da tam bilmiyorum:KK52::KK52:

bu da üsteki ile aynı şekilde bilgileri bedeni vs fiyatı da aynı,bu diğerinden farklı olarak saten detayı hiç yok tamamı transparan göğüs bölgesi şirin detaylı:KK55::KK9::KK9:

kendi el emeklerim,satışını yapmıyorum normalde bunlar kendime yaptıklarımdan sadece ama o kadar çok oldu ki,bunları kullanmadan satışa sunmaya karar verdim. tepsiler ahşap, vernikli dekupaj ve stencil teknikleri ile yapıldı akrilik boya ile.bulaşık makinası dışında elde rahatlıkla yıkayıp kullanın ,isterseniz dekor amaçlı kullanın.çerçeve de ,country tarzı cilalı ve akrilik boya ile kullanıldı tamamı,arkası da pempe boyalı tepsiler tane 25 tl çerçeve 20 tl :KK52::KK52::KK52:

X