NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

tamam canım ist olsaydı elden almak olurdu halıya ihtiyacım yoktu ama beğendim kısmet değilmiş umarım en kısa zamanda satılır.:KK16::KK16::KK16:

sağol canım benim,evet kargo meselesi cidden sorun bu tip şeylerde haklısın...kısmet canım :KK19:

atine bakarım olursa dönerim sana :KK34:

41 no erkek greyder waterproof sayılı kullanıldı 55 tl

sneakers bayan 37 no siyah gri, az kullanıldı gayet iyi durumda , 45 tl

siyah 38 no postal tipi ayakkabı,kullanılmıştır ,kullanım izleri mevcuttur bu yüzden 15 tl

$1014047_10202962146554278_202344303_n.jpg $999279_10202962145474251_699508416_n.jpg

$1469745_10202962149314347_906485193_n.jpg $1482784_10202962151194394_312177054_n.jpg

Son düzenleme:
$wOZg6D.jpg

$xJ41JQ.jpg

Guess gözlüğü değerinde gözlükleriniz ile TAKAS edebilirim...
orijinaldir,herhangi çiziği vs yoktur sayılı kullandım zaten yeni gibi :KK76:

sneakers bayan 37 no siyah gri, az kullanıldı gayet iyi durumda , 45 tl

Eki Görüntüle 942386

nilll yapma bunu ya bunu sezon başında ekleseydin keşkeeeee :KK1: sezon başında 140 lira bayılmıştım bi yere :KK53: genel olarak fiyatlarda o civardaydııı.. giyip okula gittiğimde sormayan kalmamıştı nerden aldın diye. bu ayakkabının mevsimi yok her mevsim giyilebilir o rahatlıgı var ve gizli topuklu oldugu için hem şık hem spor ikisiylede kombinleme şansı var.. müthiş duruyorrrr :KK16:

diyecegim o ki bu fiyata bu ayakkabıyı kaçırmayın arkadaşlar söylemeden geçemedim :KK9: hayırlı satışlar canım.. :21:

• Beğen
Reactions: Nil
nilll yapma bunu ya bunu sezon başında ekleseydin keşkeeeee :KK1: sezon başında 140 lira bayılmıştım bi yere :KK53: genel olarak fiyatlarda o civardaydııı.. giyip okula gittiğimde sormayan kalmamıştı nerden aldın diye. bu ayakkabının mevsimi yok her mevsim giyilebilir o rahatlıgı var ve gizli topuklu oldugu için hem şık hem spor ikisiylede kombinleme şansı var.. müthiş duruyorrrr :KK16:

diyecegim o ki bu fiyata bu ayakkabıyı kaçırmayın arkadaşlar söylemeden geçemedim :KK9: hayırlı satışlar canım.. :21:

canım bende kıyamıyordum direniyordum ama kullanmadığım için satmak en iyisi dedim...
120 tl ye almıştım ben, çok kullanışlı ve konforlu haklısın. tarz bişi bunlar tarzına uymayanında asla giymeyeceği ama tarzına uyanında ayağından çıkaramayağı cinsten:KK52::KK52:

sonunda büyük ekleyebildim:KK52::KK52::KK52::KK52: takas yapılır değerinde gözlükler ile:KK34:

Canım RAYBAN gözlüğümü değiştirmek istiyrum aslında....çok para verdim kusursuz kullandım....keşke aradığım modele uysaydı hemen değişirdik yaaa:KK50:

Ben damla modellerden istiyorum var mı elinde tatlım:KK34:

Canım RAYBAN gözlüğümü değiştirmek istiyrum aslında....çok para verdim kusursuz kullandım....keşke aradığım modele uysaydı hemen değişirdik yaaa:KK50:

Ben damla modellerden istiyorum var mı elinde tatlım:KK34:

damla modelim yok bebeğim ,bende onlara merak sardım bu ara hatta, tom ford modeli ve bu guess var orijinal olarak:KK31:

70 tl son fiyat,37 numara ve standart kalıbtır ,ambalajı ile duruyor halaaaa,satılmazsa kullanıcam artıkın mecburrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

casa rossi marka ,bilenler bilirr:KK16: deridir 37 numara sadece bir kez kısa süreliğine kullanıldı bayağı yüksek ökçeli 110 tl :KK55:

Twinexte gözlük sorunsuz çiziksiz son fiyat 70 tl tom ford modeli angelina jolıe gözlüğü olarak biliniyor:KK23::KK23::KK23:

Nil ürünlerin çok güzel zevli birisin :KK54: Gözlükleri çizmeden nasıl kullanabiliyorsun ben bir ayda tuzu bitmiş makina gibi çiziyorum :KK53:
yokmu beğendiğin bişeyler takas yapalım ( gözlüğü değil uzun hırkayı)
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664063-hertelden-kiyafet-ayakkabi-canta.html

canım çook tşk ederim:KK48:
yanlış anlaşılmak istemem ama sorduğun için dile getiriyorum,18 adet gözlüğüm vardı,6-7 tanesi çakma idi ama bunların orjinalleri-çakmaları hepsini 13gözlüğü farklı bir sitede sattım, elimde kalan oijinaller bunlar kullandığım 1 adetin dışında..gözlük ve kaban delisiyim ,gözlüklerden vazgeçmek zorunda kaldım çünkü gözlerim bozuldu astigmat çıktı dolayısyla bahanem oldu ve elden çıkarıyorum ,anlayacağın seçeneğim çoktu 2-3 takıp sıkılıyordum çizilmiyorlardı:KK52: takas ta yaparım canım ,yeter ki beğeneyim seveyim, seve seve:KK16: hangi hırka canım uzun etiketli olan siyah hırka mı ?

tomford kelebek modeli çakması nette arattırın çıkar duruşu:KK34:

sadece 20 tl ,bunu hiç kullanamadım bile ...:13: takas olur:KK31:

canım çook tşk ederim:KK48:
yanlış anlaşılmak istemem ama sorduğun için dile getiriyorum,18 adet gözlüğüm vardı,6-7 tanesi çakma idi ama bunların orjinalleri-çakmaları hepsini 13gözlüğü farklı bir sitede sattım, elimde kalan oijinaller bunlar kullandığım 1 adetin dışında..gözlük ve kaban delisiyim ,gözlüklerden vazgeçmek zorunda kaldım çünkü gözlerim bozuldu astigmat çıktı dolayısyla bahanem oldu ve elden çıkarıyorum ,anlayacağın seçeneğim çoktu 2-3 takıp sıkılıyordum çizilmiyorlardı:KK52: takas ta yaparım canım ,yeter ki beğeneyim seveyim, seve seve:KK16: hangi hırka canım uzun etiketli olan siyah hırka mı ?

Hmm bende bi tane oluyor ondan mahvediyorum demek :)
Evet uzun siyah hırka :)

X