Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ist olsaydı elden almak olurdu halıya ihtiyacım yoktu ama beğendim kısmet değilmiş umarım en kısa zamanda satılır.
selam canım ben osse gözlüklerimi ekledim biraz geç oldu ama neyse bakarsın bir ara.... hayırlı satışlar:) takip ediyorum seni.görmek isterim canım
nilll yapma bunu ya bunu sezon başında ekleseydin keşkeeeee sezon başında 140 lira bayılmıştım bi yere genel olarak fiyatlarda o civardaydııı.. giyip okula gittiğimde sormayan kalmamıştı nerden aldın diye. bu ayakkabının mevsimi yok her mevsim giyilebilir o rahatlıgı var ve gizli topuklu oldugu için hem şık hem spor ikisiylede kombinleme şansı var.. müthiş duruyorrrr
diyecegim o ki bu fiyata bu ayakkabıyı kaçırmayın arkadaşlar söylemeden geçemedim hayırlı satışlar canım..
Olmuş olmuş harikaaaaaa görünüyorrr
Canım RAYBAN gözlüğümü değiştirmek istiyrum aslında....çok para verdim kusursuz kullandım....keşke aradığım modele uysaydı hemen değişirdik yaaa
Ben damla modellerden istiyorum var mı elinde tatlım
Nil ürünlerin çok güzel zevli birisin Gözlükleri çizmeden nasıl kullanabiliyorsun ben bir ayda tuzu bitmiş makina gibi çiziyorum
yokmu beğendiğin bişeyler takas yapalım ( gözlüğü değil uzun hırkayı)
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664063-hertelden-kiyafet-ayakkabi-canta.html
canım çook tşk ederim
yanlış anlaşılmak istemem ama sorduğun için dile getiriyorum,18 adet gözlüğüm vardı,6-7 tanesi çakma idi ama bunların orjinalleri-çakmaları hepsini 13gözlüğü farklı bir sitede sattım, elimde kalan oijinaller bunlar kullandığım 1 adetin dışında..gözlük ve kaban delisiyim ,gözlüklerden vazgeçmek zorunda kaldım çünkü gözlerim bozuldu astigmat çıktı dolayısyla bahanem oldu ve elden çıkarıyorum ,anlayacağın seçeneğim çoktu 2-3 takıp sıkılıyordum çizilmiyorlardı takas ta yaparım canım ,yeter ki beğeneyim seveyim, seve seve hangi hırka canım uzun etiketli olan siyah hırka mı ?
Hmm bende bi tane oluyor ondan mahvediyorum demek :)
Evet uzun siyah hırka :)