Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım ist olsaydı elden almak olurdu halıya ihtiyacım yoktu ama beğendim kısmet değilmiş umarım en kısa zamanda satılır.![]()
selam canım ben osse gözlüklerimi ekledim biraz geç oldu amagörmek isterim canım![]()
nilll yapma bunu ya bunu sezon başında ekleseydin keşkeeeeesezon başında 140 lira bayılmıştım bi yere
genel olarak fiyatlarda o civardaydııı.. giyip okula gittiğimde sormayan kalmamıştı nerden aldın diye. bu ayakkabının mevsimi yok her mevsim giyilebilir o rahatlıgı var ve gizli topuklu oldugu için hem şık hem spor ikisiylede kombinleme şansı var.. müthiş duruyorrrr
diyecegim o ki bu fiyata bu ayakkabıyı kaçırmayın arkadaşlar söylemeden geçemedimhayırlı satışlar canım..
![]()
Olmuş olmuş harikaaaaaa görünüyorrr![]()
Canım RAYBAN gözlüğümü değiştirmek istiyrum aslında....çok para verdim kusursuz kullandım....keşke aradığım modele uysaydı hemen değişirdik yaaa
Ben damla modellerden istiyorum var mı elinde tatlım![]()
Nil ürünlerin çok güzel zevli birisinGözlükleri çizmeden nasıl kullanabiliyorsun ben bir ayda tuzu bitmiş makina gibi çiziyorum
yokmu beğendiğin bişeyler takas yapalım ( gözlüğü değil uzun hırkayı)
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/664063-hertelden-kiyafet-ayakkabi-canta.html
canım çook tşk ederim
yanlış anlaşılmak istemem ama sorduğun için dile getiriyorum,18 adet gözlüğüm vardı,6-7 tanesi çakma idi ama bunların orjinalleri-çakmaları hepsini 13gözlüğü farklı bir sitede sattım, elimde kalan oijinaller bunlar kullandığım 1 adetin dışında..gözlük ve kaban delisiyim ,gözlüklerden vazgeçmek zorunda kaldım çünkü gözlerim bozuldu astigmat çıktı dolayısyla bahanem oldu ve elden çıkarıyorum ,anlayacağın seçeneğim çoktu 2-3 takıp sıkılıyordum çizilmiyorlardıtakas ta yaparım canım ,yeter ki beğeneyim seveyim, seve seve
hangi hırka canım uzun etiketli olan siyah hırka mı ?
Hmm bende bi tane oluyor ondan mahvediyorum demek :)
Evet uzun siyah hırka :)