NİL^^KİŞİSEL OUTLET^^( 41.sayfa sonrası yeniler ve güncelleme)

orjinal değil ,ama en az orijinali kadar kaliteli iddia ediyorum ,şeker pempe, oldukça kalın ve pamuklu kumaş karakışta giy üzerine sadece bir mont geçir çık,o denli sıkı tutar!!! S beden eşofman takımı sadece 2 kez kullandım rengi çok tatlı ,resimdekinden daha canlı,resimde soluk bile çıkmış bildiğin pamuk helva pempesi 40 tl

her bir parça 10 tl makina örgüsü hırkalar,vizon rengi ve siyah beyaz desenli örme model düğmesiz tane 10 tl

Micromaxx marka mikrodalga 60 tl ,tertemiz ve sorunsuz...

etiketi üzerinde 36-38 beden uçuş uçuş astarlı sırt detaylı bluz pudra pempesi 40 tl

halılar hala satışta padişah marka ipek shaggy sadece 2 ay kullandım kokusu üzerinde,tertemiz yeni gibi hediye dahi verseniz olacak o denli temiz tanesi fiyata 3 parça takım 230 tl ...izmir içi teslim ederim bornova dayım:KK55:

annemirac canım bu bahsettiğim sana,araken kaybolabilirsin çünkü:KK23:
15 tatilinden sonra konuyu kapatıcam ,sil baştan ,çok feci oldu burası ,tam bit pazarı:KK52::KK52::KK52::KK52:

MİRALİFE canım bir arkadaş ayırttı onu şimdilik canım,yarın dönücek bana..

35 indi bu ,2 kez kullandım ,harika tazr bir mevsimlik ceket incedir.... M beden 36-38 e uygun

Son düzenleme:
uzun siyah hırka ve uzun siyah elbise ''bayanparadise'' arkadaşıma yarın yola çıkıyor ,güle güle kullansın :KK16:

evet cnm bunu gördüm cok beğendim ama bu renk e yakın var ben bunun tabasını arıyorum :KK43:

• Beğen
Reactions: Nil
annemirac canım bu bahsettiğim sana,araken kaybolabilirsin çünkü:KK23:
15 tatilinden sonra konuyu kapatıcam ,sil baştan ,çok feci oldu burası ,tam bit pazarı:KK52::KK52::KK52::KK52:

MİRALİFE canım bir arkadaş ayırttı onu şimdilik canım,yarın dönücek bana..

35 indi bu ,2 kez kullandım ,harika tazr bir mevsimlik ceket incedir.... M beden 36-38 e uygun

nilcim nial ilker arkadaşım bu modelden arıyor diye sana yönlerdim canım ilgilenirsen sevinirim ...kolay gelsin .bende de mikrodalga arçelik beyaz var seninkiş satılırsa bana yönlerebilirsin canım....kolay gelsinnn

el emeği göz nuru danteller 14 parça salon takımı ve büyük battal dikdörtgen masa örtüsü ile, hatta dilersen yatak örtüsü yap çift kişilik yatağı kaplıyor örtü olarak hepsi takım olarak 150 tl diyorum ben,az biraz iner çıkarız,pazarlık sünnettir.çeyizden:KK55::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
vitrin marka cepleri deri detaylı düğmeli hırka kullanılmış üründür,kullanım izleri mevcuttur bu yüzden sadece 10 tl
ve mango klasik kesim kumaş ceket 2-3 kez kullanıldı sorunu yok bele oturuyor tek düğmeli 10 tl

X