Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
her birinize çoook tşk ederim ,size küçük bir görsel şölen sunabiliyor isem ne mutlu bana,bu makyajların ve çalışmaların amacı sizsiniz dolayısıyla,güzel yorumlarınız bana onur veriyor

hepinize sevgiler -öpücükler

Nilcim çok merak ettim sen makyöz olarakmı çalışıyorsun ama eğer çalışmıyorsanda harika bir yeteneğin var mutlaka değerlendirmelisin

izleyip kaptim incelikleri tekrar senin sayende canim
Bende eyeliner kullaniyorum ben sadece gözümü germeden ortasindan baslayip disa dogru kavisli yapiyorum yoksa gözlerim yuvarlak bicim aliyor hos durmuyor bende
sade ve bir o kadar etkileyici bakislar icin deneyin arkadaslar

nilcim nasılsın uzun zamandır giremiyordum, yeni harikalarını gördüm hem ellerine sağlık hem emeğine hemde bizim gibi az bilgililere yardımcı olduğun için sağol :) şimdi geleyim söyleyeceğime hatırlarsan sana liner fırçası hakkında bişeyler sormuştum sende çok sağol fotolarla anlatmıştın bana ben zaten o günün ertesi günü gittim fırça seti aldım fakat bi kaç kozmetikçiye girdim sordum jellineri bulamadım, hatta bilmiyor kimisi :) neyse bende geldim eve aldım liner fırçasını batırdım siyah toz farıma sürdüm hem alta hem üste yok böyle bir rahatlık hem incecik oldu hem hemencecik bitti. ertesi günler kıyafetime göre batırdım farlara sürdüm renkrenk :) şimdi kızlar soruyor nasıl yapıosun diye bende diyorum nilcim sağolsun diye :) bilmiyorum kulakların çınlıyor mu :) bu arada rahatsızlanmışın sanırım çok geçmiş olsun umarım atlatmışsındır... burdan hem sana, ailene ve forumdaki tüm kankilerimizin yeni ylda huzuru ve mutluluğu bulmalarını ve sürekli olmasını diliyorum.... tekrardan herşey için sağol takipçinim güzelim :) :)

nilim sexi hatunum

mutlu umutlu saglikli huzurlu nice seneleree ins

Yeni yılın kutlu olsun nilcim ailenle beraber sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni temennni ederim biraz geçoldu ama affola

acaba yeni yil makyajini koycanmi
nilim Yeni yilda hersey gönlünce /gönlünüzce olsun arkadaslarrr :118::116::119:

Uploaded with ImageShack.us
Nil canım bu kıyafete ne tonlarda makyaj yapmam gerekir,far,allık ve ruj rengi olarak söylermisin :))) eşimin yemin törenine giderken giyincem,yani gündüz olcak :)))

Nilcim.artık 2011 deyiz, bu yıl sana ve sevdiklerine güzellikler sağlıklar getirsin..
yine güzel makyajlarınla sansasyon yarat, balım..

Uzun zamandır takip edemiyodumm.Nilcim öncelikle ellerine sağlıkk.Herkesin yeni yılını kutluyorumm.
Herkes için sağlık,huzur,başarı,para,aşk ve mutluluk diliyorum.Nice güzel yıllara

Nilcim çok merak ettim sen makyöz olarakmı çalışıyorsun ama eğer çalışmıyorsanda harika bir yeteneğin var mutlaka değerlendirmelisin

nur'cum canım makyöz değilim,9 ay evvel merak sardım makyaja sadece,hobim sadece..maddi anlamda değerlendirmeyi düşünmüyorum,yani makyözlük yapmayı düşünmüyorum..
ama bu beni onure eden yorumuna çok tşk ederim,olmuş kadar oldum inan ki

çakalım ,çok tşk ederim nice yıllara sevgiyle,beraberce

caramelim ,heyooo o zaman ,yaşasın ,paylaşımlarımız,emeklerimiz,yerini buluyor işte,her geçen gün bir arkadaşımız daha'' başardım-evet ,oldu '' diyerek yorum bırakıyor,benden mutlusu olmuyor o zaman daa..

Mutlu yıllar herkeseeee :):):)

canımmmm,sanadaaa

herkese mutluluk yıllar....................

sana da dermet'çim ,sanada eşini bekletmiyorsun değil mi artık

kurabik ,rica dereim ,ben tşk ederim asıl :)

işte yaratıcılık-kadın zekası ve pratikliği budurrr
jel lınerlar çok bilinmiyor canım ama oriflame çıkarmış sanırım bir araştır
by tatlı ve keyifli yorumun için çok tşk ederim ...halen az hastayım ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca innaın keyiflendim bende senin yeni yılını kutluyorum mutlu yıllar kurabik

nilim sexi hatunum

mutlu umutlu saglikli huzurlu nice seneleree ins

nice mutlu senelere fıstığım ,sağlıkla ve mutlulukla inşallahhhh her birimize inşallah yarabbim

bu sene hepimiz hayatımıza makyaj yapalım,ve renk katalım ,rengarek bir dünyamız olsun öyle diliyorum her birimiz içinnn

Yeni yılın kutlu olsun nilcim ailenle beraber sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni temennni ederim biraz geçoldu ama affola

ablacım çok tşk ederim ,amin hepimizin inş...nice sağlıklı -mutlu yıllar dilerimmm

acaba yeni yil makyajini koycanmi
nilim Yeni yilda hersey gönlünce /gönlünüzce olsun arkadaslarrr :118::116::119:

caramelim, yeni yıl makyajım; rimel ,lıner ve allıktı sadece..
evde ailemle birlikte idik ..
siz isteyin yaparım amaaaaa

canım nude tonlarda yapabilirsin ,yemin töreni için en uygunu ...ama daha fazlasını istersen gri-yeşil olabilir,nude tonlarda da bir gloss yada ruj

Nilcim.artık 2011 deyiz, bu yıl sana ve sevdiklerine güzellikler sağlıklar getirsin..
yine güzel makyajlarınla sansasyon yarat, balım..

amin tatlı gacim ,hepimize inşallahhh

sanada nice mutlu yıllar dilerim ,küçük erkekin ve eşinle

Uzun zamandır takip edemiyodumm.Nilcim öncelikle ellerine sağlıkk.Herkesin yeni yılını kutluyorumm.
Herkes için sağlık,huzur,başarı,para,aşk ve mutluluk diliyorum.Nice güzel yıllara

canım bende senin yeni yılını kutlarım ,sevgi-sağlık dolu bir yıl olsun inşallahh

Hepinize mutlu mutlu senelerrrrrr =))

_masal'cım sanada nice mutlu seneler sağlıkla inşallahhh

hepinize nice mutlu seneler ,

hayatınıza makyaj yapın bu yıl unutmayın ,dünyanızı boyayın sevdiğiniz tüm güzel renklerle dilerim ,yaşamınız ve baktığınız her yer rengarek olsun umutlarınız ve düşleriniz hiç solmasın

caramelim, yeni yıl makyajım; rimel ,lıner ve allıktı sadece..
evde ailemle birlikte idik ..
siz isteyin yaparım amaaaaa[/QUOTE]

cok naziksin :127: bende sadece rimel vardi paspal girdim 2011 e belki sans getirir kim bilir

canımmm sanada sağlıklı yıllar
nilim ne kadar başarılısınörümcek sanki gerçek gibi,
örümcek ağı bide o taşlarrr harikaaa,bayılıyorum hayal gücüne makyaj kabiliyetine
bide merak ettim yüzünün diğer tarafındaki makyajı,farklı makyaj vardı.

işte yoğun isteğimiz üzerine gelen liner sürüşleriii
nil teşekkür ederim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…