Nilcim çok merak ettim sen makyöz olarakmı çalışıyorsun ama eğer çalışmıyorsanda harika bir yeteneğin var mutlaka değerlendirmelisin
nur'cum canım makyöz değilim,9 ay evvel merak sardım makyaja sadece,hobim sadece..maddi anlamda değerlendirmeyi düşünmüyorum,yani makyözlük yapmayı düşünmüyorum..
ama bu beni onure eden yorumuna çok tşk ederim,olmuş kadar oldum inan ki
çakalım ,çok tşk ederim nice yıllara sevgiyle,beraberce
izleyip kaptim incelikleri tekrar senin sayende canim
Bende eyeliner kullaniyorum
ben sadece gözümü germeden ortasindan baslayip disa dogru kavisli yapiyorum yoksa gözlerim yuvarlak bicim aliyor hos durmuyor bende
sade ve bir o kadar etkileyici bakislar icin deneyin arkadaslar
caramelim ,heyooo o zaman ,yaşasın ,paylaşımlarımız,emeklerimiz,yerini buluyor işte,her geçen gün bir arkadaşımız daha'' başardım-evet ,oldu '' diyerek yorum bırakıyor,benden mutlusu olmuyor o zaman daa..
Mutlu yıllar herkeseeee :):):)
canımmmm,sanadaaa
herkese mutluluk yıllar....................
sana da dermet'çim ,sanada
eşini bekletmiyorsun değil mi artık
nilcim nasılsın uzun zamandır giremiyordum, yeni harikalarını gördüm hem ellerine sağlık hem emeğine hemde bizim gibi az bilgililere yardımcı olduğun için sağol :) şimdi geleyim söyleyeceğime hatırlarsan sana liner fırçası hakkında bişeyler sormuştum sende çok sağol fotolarla anlatmıştın bana ben zaten o günün ertesi günü gittim fırça seti aldım fakat bi kaç kozmetikçiye girdim sordum jellineri bulamadım, hatta bilmiyor kimisi :) neyse bende geldim eve aldım liner fırçasını batırdım siyah toz farıma sürdüm hem alta hem üste yok böyle bir rahatlık hem incecik oldu hem hemencecik bitti. ertesi günler kıyafetime göre batırdım farlara sürdüm renkrenk :) şimdi kızlar soruyor nasıl yapıosun diye bende diyorum nilcim sağolsun diye :) bilmiyorum kulakların çınlıyor mu :) bu arada rahatsızlanmışın sanırım çok geçmiş olsun umarım atlatmışsındır... burdan hem sana, ailene ve forumdaki tüm kankilerimizin yeni ylda huzuru ve mutluluğu bulmalarını ve sürekli olmasını diliyorum.... tekrardan herşey için sağol takipçinim güzelim :) :)
kurabik ,rica dereim ,ben tşk ederim asıl :)
işte yaratıcılık-kadın zekası ve pratikliği budurrr
jel lınerlar çok bilinmiyor canım ama oriflame çıkarmış sanırım bir araştır
by tatlı ve keyifli yorumun için çok tşk ederim ...halen az hastayım ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca innaın keyiflendim
bende senin yeni yılını kutluyorum mutlu yıllar kurabik
nilim sexi hatunum
mutlu umutlu saglikli huzurlu nice seneleree ins
nice mutlu senelere fıstığım ,sağlıkla ve mutlulukla inşallahhhh her birimize inşallah yarabbim
bu sene hepimiz hayatımıza makyaj yapalım,ve renk katalım ,rengarek bir dünyamız olsun öyle diliyorum her birimiz içinnn
Yeni yılın kutlu olsun nilcim ailenle beraber sağlıklı huzurlu ve mutluluk dolu yıllar geçirmeni temennni ederim biraz geçoldu ama affola
ablacım çok tşk ederim ,amin hepimizin inş...nice sağlıklı -mutlu yıllar dilerimmm
acaba yeni yil makyajini koycanmi
nilim Yeni yilda hersey gönlünce /gönlünüzce olsun arkadaslarrr
:118::116::119:
caramelim, yeni yıl makyajım; rimel ,lıner ve allıktı sadece..
evde ailemle birlikte idik ..
siz isteyin yaparım amaaaaa