:26:ay bunlar nefisss
ooofff off nill harika olmuş bunlar yaa.bu kadarmı doğal durur:81:
fondoten pudra allık olarak ne kullandın kuşumm?? ayy inşş bulabilecgm markalardır..bende böle doğal bronzluk saglayan üürnler istiorum
bayıldııımmmmmaşallah maşallah tütütüüü nilcim her makyajda başka bir kadın çıkıyo sanki seni bu makyajda hülya avşara benzettim mesala ben çokta beğenirim hülya avşarın gençlik hali uzun saçlı türk filmleri onu anımsattın bana çiçeğim
nillmüthişsinn ya sanki karşımdasın
b kadar mı güzel anlatılır
öyle dalmışım ki gözüne sürünce bende gözümü kapadım
bende yapabilirm artık böyle maakyajeline sağlık canım
sinehas teşk ederim...
teşkler nilcim denedim baktım ama yapamadım tekrar denicem artık bir arkadaşımdan yardım alıcam taktım çünkü o videoyu izlemeliyim
bu arada bronz majyaja diyecek kelime bulamıyorum her zamanki gibi süpersin daha ne olsun
sinehas ay ben sana nasıl tşk etsem az yükledim programı ve şuan nili izleyebiliyorum çok çok tşk ederim verdiğin bilgi için
nil harikaydın bayıldım canım gerçekten kutlarım ya
beklıyoruz canım gece makyajı videonu da, bende çok sevindim valla artık izliyebilicem sorunsuz:))))
ayy çok sevindim canım
faydam olduysa ne mutlu
nili seyredememek üzücü olurdu
nillllll çok güzel yapmışın yine ellerine sağlık
tşk ederim leydinilcim ilk izleyen ve ilk yorum yapan benim sanırım:))) çok çok güzel olmuş ben siyah kullansam sanırım maymuna dönerim :) sana çok yakıştırdım
bu arada uygun bir zamanında da bant kullanarak yaptıgın bir göz makyajı videosu istesem mümkünmüdür acaba :78:
amanınn ben bu video yu kaçırmışım daaa yeni gördüm..ve gece makyajı videomuz hanımlar
zaman zaman saçmalıyorum belki ,ama ne olur mazur görünüz..elimden geldiğince sizlere faydalı sağlayabilecek bir video hazorlama gayretimden dolayı şebeğe dönmüşüm biraz:)) umarım faydalanır ve keyif ile izlersiniz de tüm bunlara değer ..
ben makyajı bant kullanmadın yaptım ,sizler bant kullanırsanız işiniz çok daha kolay oluryine düşünmeden oturdum ve böyle bişi çıktı ,renkler haricinde düşünülerek yapılmış bir çalışma olmadı,belirteyim .. şimdi izleyelim bakalım ,neler çıkmış ortaya,ne nasıl ,hangi aşamalarla yapılmış,nil ne haltlar yemiş ,bir görelim :)
sevgiler hepinize...
[video=dailymotion;k7IcDS7whJCEZw1P12Z]http://www.dailymotion.com/video/k7IcDS7whJCEZw1P12Z#from=embed&start=0[/video]
süper olmuş kuşum, deniycem ben de bu makyajı:)
mükemmel olmuş bayıldım :)ellerine sağlık ama ben bir şeyi farkettim cnm tabiki kendi gözlerinin rengide harika ama sen kendi göz rengine makyaj yaparken pekte özenmiyorsun ve lens gerçekten avantaj bencede makyajda :) yada benim gözüm renkli olmadıgı için ben fazla seviyorum renkli gözleri.
ayyyy kalbim duracak nil maşallah yaaa yok böyle bi güzellik,endam,tatlılık maşallah maşallah maşallah
amanınn ben bu video yu kaçırmışım daaa yeni gördüm..
cnm yine mükemmelsn kız yaptığın makyajdan çok seni izliyorum ne tatlısın sen yaaa.
bi de sadece eyeliner konulu bi video istiyorum noloooooooooorr
ben azcık yapacam gibi oldu yapamıyorum yap sil yap sil göz kapaklarım tahriş olduu.