Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rica ederim leydicim
kardeşime sordum şimdi youtube jacker diye bi program var
onuda indirsen oluyormuş
bide bunu den istersen google youtube jacker yazdım çıkıyor
hadi inşallah olur

:26:ay bunlar nefisss

:87:tşk ederim

ooofff off nill harika olmuş bunlar yaa.bu kadarmı doğal durur:81:
fondoten pudra allık olarak ne kullandın kuşumm?? ayy inşş bulabilecgm markalardır..bende böle doğal bronzluk saglayan üürnler istiorum

canım ınglot face and body bronzer ve alix avien terrecotta pudra kullandım ..pudram bronz değil ,elindeki bir pudra da olur..
çook tşk ederim

hülya avşar mııı?? çok beğenirim hatunu..
tşk ederim canımm

nillmüthişsinnya sanki karşımdasın
b kadar mı güzel anlatılır
öyle dalmışım ki gözüne sürünce bende gözümü kapadım
bende yapabilirm artık böyle maakyajeline sağlık canım

oyy zıbın kıs,izledin demek tşk ederim

canım inan bilgimyok ,keşke olsada yardım edebilsem,bloğumdan da izleyemezsin buradan izleyemiyorsan değil mi :26:
üzüldüm ya ,umarım ayarlar olurda izlersin leydicim ,tşk ederim

sinehas ay ben sana nasıl tşk etsem az yükledim programı ve şuan nili izleyebiliyorum çok çok tşk ederim verdiğin bilgi için

sinehas ay ben sana nasıl tşk etsem az yükledim programı ve şuan nili izleyebiliyorum çok çok tşk ederim verdiğin bilgi için

aa çok sevindim leydi ,gece makyajı videosu da çektim en kısa zamanda yükleyip yayınlacağım onuda ...
iyi oldu ayarları yapman

sinehas tşk ederiz canım ...

arkadaşlar videolarım ilk sayfa da

nil harikaydın bayıldım canım gerçekten kutlarım ya
beklıyoruz canım gece makyajı videonu da, bende çok sevindim valla artık izliyebilicem sorunsuz:))))

ayy çok sevindim canım
faydam olduysa ne mutlu
nili seyredememek üzücü olurdu

ve gece makyajı videomuz hanımlar

zaman zaman saçmalıyorum belki ,ama ne olur mazur görünüz..elimden geldiğince sizlere faydalı sağlayabilecek bir video hazorlama gayretimden dolayı şebeğe dönmüşüm biraz:)) umarım faydalanır ve keyif ile izlersiniz de tüm bunlara değer ..
ben makyajı bant kullanmadın yaptım ,sizler bant kullanırsanız işiniz çok daha kolay olur yine düşünmeden oturdum ve böyle bişi çıktı ,renkler haricinde düşünülerek yapılmış bir çalışma olmadı,belirteyim .. şimdi izleyelim bakalım ,neler çıkmış ortaya,ne nasıl ,hangi aşamalarla yapılmış,nil ne haltlar yemiş ,bir görelim :)
sevgiler hepinize...

[video=dailymotion;k7IcDS7whJCEZw1P12Z]http://www.dailymotion.com/video/k7IcDS7whJCEZw1P12Z#from=embed&start=0[/video]

nilcim ilk izleyen ve ilk yorum yapan benim sanırım:))) çok çok güzel olmuş ben siyah kullansam sanırım maymuna dönerim :) sana çok yakıştırdım
bu arada uygun bir zamanında da bant kullanarak yaptıgın bir göz makyajı videosu istesem mümkünmüdür acaba :78:

tşk ederim leydi ilk yorum ve izleyicisi sensin, evet
bantla da bir deneme yaparız tabii..

süper olmuş kuşum, deniycem ben de bu makyajı:)

bronz ten'e gece makyajı;

mükemmel olmuş bayıldım :)ellerine sağlık ama ben bir şeyi farkettim cnm tabiki kendi gözlerinin rengide harika ama sen kendi göz rengine makyaj yaparken pekte özenmiyorsun ve lens gerçekten avantaj bencede makyajda :) yada benim gözüm renkli olmadıgı için ben fazla seviyorum renkli gözleri.

amanınn ben bu video yu kaçırmışım daaa yeni gördüm..
cnm yine mükemmelsn kız yaptığın makyajdan çok seni izliyorum ne tatlısın sen yaaa.
bi de sadece eyeliner konulu bi video istiyorum noloooooooooorr
ben azcık yapacam gibi oldu yapamıyorum yap sil yap sil göz kapaklarım tahriş olduu.

süper olmuş kuşum, deniycem ben de bu makyajı:)

:13:tşk ederim

bende renkli göz ama özellikle mavi göz severim
renkli yada açık gözler maykyajda kesinlikle avantaj,makyajın güzelliğini ortaya çıkarıyorlar bana göre

ayyyy kalbim duracak nil maşallah yaaa yok böyle bi güzellik,endam,tatlılık maşallah maşallah maşallah

sen kendine bak ,panikk oluyorm gözlerini görünce
çok tşk ederim

bugün yayınladım zaten dermet'çim oyy benide izle, makyajı da ama
olur canım çekeriz tabii,ama makyajları yaparken o da var ya kıs
kıyamam ,silerken çok bastırma,muaf olur:2:
tşk ederim dermet'çim,çok tatlısın sen ya,söylimde içimde kalmasın

nil süpersin yinebayılldımbant nasıl oluyo kız:44:bi tanede bantlı isterim
ben gözüme orantısız yapıyorm
bi de aydınlatıcıı dedin ya:26:bende avonn simli sarı farı var sürsem olur mu
bi de göz kenarım azcık mor koyu renk sürünce dayakyemiş gibi olyorumne önerirsn ne şekilde süreym kapatıcıyı:79:
bi de en kısa zamanda eyeliner videosu çeksenkızma kız bi şey bilmiyom
ay ne çok bi de demişim
ha nil o şarkıyı toygar ışıklı söylüyoeklemeden geçemiycem
son olarak tebrk ve teşekkürlerimi sunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…