Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine döktürmüşsün
Çok beğendim , uygulamaya çalıştım , daha da çalışmam lazım bir izlemeyle olmuyor malesef :84:
süperrrrrrlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tşk ederim lens canım solotıca marka, charm grafite kullanırımmaşallah makyajlar hep süper ne yapsan yakısıyor diyecek laf yok canım acaba gözündeki lens değilmi lens ise rengini ve markasını sorabilirmiyim cnm
oyhhhh dahada bi sevdim seni
nilllllll sayende eyeliner kullanabiliyorum dün eve gittim hemencecik senin tarif etiğin gibi yaptım saol nil saol aylardır çekmecemde duruyordu hewes ettim aldım kullanamadım die çok üzülmüştüm ama işte geldin burdasın sen bu işte ustasın nil:)))
nil videodaki makyajın süper ama yaparken de çeksen süper olur tatlımbu arada yılmadan bize cevap verdiğin ve yardımcı olduğun içinde çok teşekkürler
kızlar bu sabah manly 120 lik palet aldım ama az daha 168 liğini alacaktım ki vazgeçtim..
168 liği bu
120 lik bu manly marka bu..almayı düşünenlere manly markaya bakın derim renkler daha canlı imiş ve yapısı çok daha iyimiş
çok araştırdım buna karar kıldım ... gelince paleti ve palet ile yaptığım makyajları paylaşacağım 20 gün beklemem gerek önce gelmesini ama
bu da aldığım paletin videolu swtatch'ı
YouTube - all Swatches: 120 Lidschatten Palette / eyeshadow palette
renkler birbine çok yakın tonlar bebğim ,birde o manly marka değil ,ben ise manly markanın swatchlarını beğendim harika:)ayyyyyy paletin hayirli olsuuuuuuunnn :124:
ay bu paletlerin 168ligide mi vardii onu almaktan niye vazgectin sexi hatunum :97:
anam anammm onlar ne bicim swatch öyleee
benim gördügüm 120liklerdeki renkler hic böyle degildiii bunlar harika ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
coastal scentslere bakiyodum ben ama vazgectim bunu istiyoruuummmm :86:
canım ben ebaydan aldım oradan almak mümkün 12 sterline aldım 28 tl idi karşılığı yanılmıorsam...Nil , güle güle kullan... Nerden alabliriz ????????
nil ablacım okadar çok farın varki bide bu çok güzel ama merak ediyorum bazen hangisini kullancağını şaşırıyomusun yanlş anlama benm sadece 8-9 farım var ama sabah yarım saat düşünüyorum hangisini sürsem diye bu arada son makyajda harika
çok güzeeeeeeeeel :))
nilim yeni aldığın palet sorması ayıptır kaç kayme bide nerden aldın içinde ruj allık vs varmı çok soru sordum ama kusura kalma cicim
bebeğim gelmiş
sorcan tabii aaa
canım 12 sterline aldım yaklaşık 30 tl idi sanırım yanılmıyorsam..manly marka...
bu dasece mat ve parıltılı far paleti canım ama allıklı olan paletlerde var benzeri .ebaydan aldım ben...
bebeğim diyen dillere kurbaneşim ebayden alışveriş yapıyo dvd falan alıyo arada dükkana not ettim bile eşimede verdim siparişi alıcam dedi söz verdi kocacımböyle bişeye çok ihtiyacım var çünkü teşekkür ederim bebişim
oohhhhh,yakışır canıma,şimdiden güle güle kullan canım ,gelince resim isterim ona göre
yalnız eşine ilet dikkat etsin ,fiatlar değişken ..manly istersen manly marka alsın ,farklılılar var çünkü
inşallah yakışır tatlım eşime söyledim ben sipariş vericeğim zaman sana gösteririm sorarım dedi hangisini istiyosun diye takılırsam sana danışırım ben yine