Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nil videodaki makyajın süper ama yaparken de çeksen süper olur tatlım:KK71:bu arada yılmadan bize cevap verdiğin ve yardımcı olduğun içinde çok teşekkürler :KK16:

nilllllll sayende eyeliner kullanabiliyorum dün eve gittim hemencecik senin tarif etiğin gibi yaptım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: saol nil saol aylardır çekmecemde duruyordu hewes ettim aldım kullanamadım die çok üzülmüştüm ama işte geldin burdasın sen bu işte ustasın nil:))):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yine döktürmüşsün :KK56: :nazar:

:KK71: Çok beğendim , uygulamaya çalıştım , daha da çalışmam lazım bir izlemeyle olmuyor malesef :84:

süperrrrrrlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK16:

çok tşk ederim kızlar :KK71:

maşallah makyajlar hep süper ne yapsan yakısıyor diyecek laf yok canım acaba gözündeki lens değilmi lens ise rengini ve markasını sorabilirmiyim cnm
tşk ederim :KK66: lens canım solotıca marka, charm grafite kullanırım

oyhhhh :KK69: dahada bi sevdim seni :KK69:

:KK54:

nilllllll sayende eyeliner kullanabiliyorum dün eve gittim hemencecik senin tarif etiğin gibi yaptım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: saol nil saol aylardır çekmecemde duruyordu hewes ettim aldım kullanamadım die çok üzülmüştüm ama işte geldin burdasın sen bu işte ustasın nil:))):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aaaaaaa nasıl sevindim dermet ,çok mutlu oldum ,çorbada tuzum var demek yaşasınn:KK52::KK74:
rica ederim canım sevgilerimle:KK71:

nil videodaki makyajın süper ama yaparken de çeksen süper olur tatlım:KK71:bu arada yılmadan bize cevap verdiğin ve yardımcı olduğun içinde çok teşekkürler :KK16:

tşk ederim tatlım ...rica ederim mavişçim,ben tşk ederim sizlere:KK69:
videolara devam edeceğiz uygulamalı olarak zaman zaman da olsa..arada da bitmiş hallerini de yayınlayabilirim :KK42:

kızlar bu sabah manly 120 lik palet aldım ama az daha 168 liğini alacaktım ki vazgeçtim..

168 liği bu
images

120 lik bu manly marka bu..almayı düşünenlere manly markaya bakın derim renkler daha canlı imiş ve yapısı çok daha iyimiş :KK66:
çok araştırdım buna karar kıldım ... gelince paleti ve palet ile yaptığım makyajları paylaşacağım:KK34: 20 gün beklemem gerek önce gelmesini ama:KK12:
images

bu da aldığım paletin videolu swtatch'ı

YouTube - all Swatches: 120 Lidschatten Palette / eyeshadow palette

ayyyyyy paletin hayirli olsuuuuuuunnn :124:
ay bu paletlerin 168ligide mi vardii :KK53: onu almaktan niye vazgectin sexi hatunum :97:

anam anammm onlar ne bicim swatch öyleee :KK53:
benim gördügüm 120liklerdeki renkler hic böyle degildiii :KK69: bunlar harika ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK52:

coastal scentslere bakiyodum ben ama vazgectim bunu istiyoruuummmm :86:

kızlar bu sabah manly 120 lik palet aldım ama az daha 168 liğini alacaktım ki vazgeçtim..

168 liği bu
images

120 lik bu manly marka bu..almayı düşünenlere manly markaya bakın derim renkler daha canlı imiş ve yapısı çok daha iyimiş :KK66:
çok araştırdım buna karar kıldım ... gelince paleti ve palet ile yaptığım makyajları paylaşacağım:KK34: 20 gün beklemem gerek önce gelmesini ama:KK12:
images

bu da aldığım paletin videolu swtatch'ı

YouTube - all Swatches: 120 Lidschatten Palette / eyeshadow palette

Nil , güle güle kullan:nazar:... Nerden alabliriz ????????

nil ablacım okadar çok farın varki bide bu çok güzel ama merak ediyorum bazen hangisini kullancağını şaşırıyomusun:KK70::KK70: yanlş anlama benm sadece 8-9 farım var ama sabah yarım saat düşünüyorum hangisini sürsem diye:KK70::KK35: bu arada son makyajda harika:KK69:

nilim yeni aldığın palet sorması ayıptır kaç kayme bide nerden aldın içinde ruj allık vs varmı çok soru sordum ama kusura kalma cicim:KK69:

ayyyyyy paletin hayirli olsuuuuuuunnn :124:
ay bu paletlerin 168ligide mi vardii :KK53: onu almaktan niye vazgectin sexi hatunum :97:
renkler birbine çok yakın tonlar bebğim ,birde o manly marka değil ,ben ise manly markanın swatchlarını beğendim harika:)
tşk ederim bebeğim daha iyileri senin olsun ...:KK69:

anam anammm onlar ne bicim swatch öyleee :KK53:
benim gördügüm 120liklerdeki renkler hic böyle degildiii :KK69: bunlar harika ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK52:

coastal scentslere bakiyodum ben ama vazgectim bunu istiyoruuummmm :86:

many güzel evet ,almak isteyen manly e baksın ,o yüzden video yu paylatım :KK34:

Nil , güle güle kullan:nazar:... Nerden alabliriz ????????
canım ben ebaydan aldım oradan almak mümkün 12 sterline aldım 28 tl idi karşılığı yanılmıorsam...
tşk ederim melikçim daha güzelleri senin olsun :KK48:

nil ablacım okadar çok farın varki bide bu çok güzel ama merak ediyorum bazen hangisini kullancağını şaşırıyomusun:KK70::KK70: yanlş anlama benm sadece 8-9 farım var ama sabah yarım saat düşünüyorum hangisini sürsem diye:KK70::KK35: bu arada son makyajda harika:KK69:

canım tam üstüne yazmışsın bu kadar olur...:KK52:
bazılarını elden çıkarıyorum ,aralarında hiç kullanmadıklar sadece swatch aldıklarım var bir kısmını gg de satacağım ,bir kısmını da blog ta hediye olarak vereceğim :KK66:
sizde katılırsınız,link veririm hedi kampanyasında:87:
çok güzeeeeeeeeel :))

çok tşk ederim dermet çim :KK54:

nilim yeni aldığın palet sorması ayıptır kaç kayme bide nerden aldın içinde ruj allık vs varmı çok soru sordum ama kusura kalma cicim:KK69:

bebeğim gelmiş:KK66:

sorcan tabii aaa:KK57:

canım 12 sterline aldım yaklaşık 30 tl idi sanırım yanılmıyorsam..manly marka...
bu dasece mat ve parıltılı far paleti canım ama allıklı olan paletlerde var benzeri .ebaydan aldım ben...:KK34:

arkadaşlar ingilizce sorunu olanlar için ebaydan alışveriş için yarıdmcı olmaya gayret ederim naçizane:KK31:

bebeğim gelmiş:KK66:

sorcan tabii aaa:KK57:

canım 12 sterline aldım yaklaşık 30 tl idi sanırım yanılmıyorsam..manly marka...
bu dasece mat ve parıltılı far paleti canım ama allıklı olan paletlerde var benzeri .ebaydan aldım ben...:KK34:

bebeğim diyen dillere kurban:KK69:eşim ebayden alışveriş yapıyo dvd falan alıyo arada dükkana not ettim bile eşimede verdim siparişi alıcam dedi söz verdi kocacım:KK19:böyle bişeye çok ihtiyacım var çünkü teşekkür ederim bebişim

bebeğim diyen dillere kurban:KK69:eşim ebayden alışveriş yapıyo dvd falan alıyo arada dükkana not ettim bile eşimede verdim siparişi alıcam dedi söz verdi kocacım:KK19:böyle bişeye çok ihtiyacım var çünkü teşekkür ederim bebişim

oohhhhh,yakışır canıma,şimdiden güle güle kullan canım ,gelince resim isterim ona göre:KK52:
yalnız eşine ilet dikkat etsin ,fiatlar değişken ..manly istersen manly marka alsın ,farklılılar var çünkü

oohhhhh,yakışır canıma,şimdiden güle güle kullan canım ,gelince resim isterim ona göre:KK52:
yalnız eşine ilet dikkat etsin ,fiatlar değişken ..manly istersen manly marka alsın ,farklılılar var çünkü

inşallah yakışır tatlım eşime söyledim ben sipariş vericeğim zaman sana gösteririm sorarım dedi hangisini istiyosun diye takılırsam sana danışırım ben yine

:KK60::KK60::KK60::KK60:

niye mi gülüyorum kendime :KK52:bunadım ben sanırım ...
ben bugün makyaj ekledim diyorum arıyorum nerde niye kızlar yorum yazmıyor diorum birde....:KK52:
meğer eklememişim ,bloğa eklemiştim ,buraya eklemeyi es geçmişim :KK57:
hemen yükleyim gece makyajı örneğini ....

X