Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
keşke haklısın :2:

bir kere yüzün çok güzel:nazar: makyaj ile ilgili bir sorun yok ,gözlerin yüz yapın bana göre makyaja gayet uygun ,
önemli olan senin hangi makyaj stilini kullanmak istediğin ...
dolayısyla her türlü makyajı yüzün taşıyabilecek yapı da,ki bu da bir şans :KK42:
canım takip et ,makyaj videolarını bloglarını tekniklerini vs oku ..inan yapılamayacak bir iş değil ...
belki şuan minik bey yüzünden yeterli zaman ve çaba harcayamazsın ama fikrin olur en azından ve ufak ufak aynanın karşısında denemeler yapabilirsin :KK34:
topikte de bir takım teknikler ve bilgiler var ..yine sormak istediğin olur sa ben buradayım tabii:KK16:

canımm teşekkür ederim aslınnda hergün yapmaya çaışıyorum ama yaptığım tek şey yeşil kalem yada mavi kalem çekmek oluyor gözlerim iri onları nasıl küçük gösterebilirim bide allık sürüyorum okadar siyah kalem eylaynır da çekmek istiyorum senin bant yöntemi ile yapmaya başladım artık ben en iyisi senin bloğu ve geri sayfaları biraz daha inceleyeyim

canımm teşekkür ederim aslınnda hergün yapmaya çaışıyorum ama yaptığım tek şey yeşil kalem yada mavi kalem çekmek oluyor gözlerim iri onları nasıl küçük gösterebilirim bide allık sürüyorum okadar siyah kalem eylaynır da çekmek istiyorum senin bant yöntemi ile yapmaya başladım artık ben en iyisi senin bloğu ve geri sayfaları biraz daha inceleyeyim

iri göz makbuldur oysa:13:
ama küçültmek için göz içine siyah kalem çekebilirsin..
dışına yani alt kirpik diplerine sürersen gözlerin olduğundan da iri görünürler...
liner i bende zor öğrenmiştim bu arada:KK1:bant yöntemi sonuçta sadece lınerın kuyruk kısmında etkili,
lıneri yukarı doğru bir kuyruk şeklinde kullanmak istersen ,bantı az daha yukarıdan kaş bitimine paralel yapıştır,yani istediğin şekle göre bantın pozisyonunu değiştir...
farklı bir lıner uygulaması daha resimli yayınladım kolay lıner çekme adı altında bulamazsan googgle dan arat ''nil kolay lıner çekme ''diye yaz ,çıkar.. yada blogtan bak ...:KK34:
göz pınarına doğru lıneri sürmek çok daha zordur ,ilk etabta elini sadece yarım lıner'a alıştırabilirsin,gözün ortasından bitiş ve kuyruk olarak tamamlayabilirsinde...
yada altına önce siyah ince uçlu göz kalemi ile kontür yap at bir çizgi gözünün şeklini takip ederek ,üzerinden lıner geç:KK12: yani çareler tükenmiyor aslında..
deneme-yanılma olarak zaman içinde sana dönüşüm yapacak zaten bu uygulamaların ve farkı farkedeceksin sende...:KK34:

adım adım angelina jolıe eyelıner tekniği ''cat eye''

1(3).jpg

1- Angelina Jolie`nin makyajsız gözü.
2- Göz kapağına kirpiklere mümkün oldukça yakından özellikle göz pınarından incecik başlayıp gittikçe kalınlaşarak gri veya siyah likit eyeliner çekiyor.

2.jpg

3- Gözünün altına göz bebeğinden başlayıp gözünün dışına ve yukarıya doğru kalem veya farla ince bir çizgi çekiyor ve eyeliner kuyruğunun varacağı noktayı işaretlemiş oluyor.
4- Bu çizgiyi uzattığı kuyruğu, gözkapağındaki likit eyeliner`ıyla buluşturup arada kalan maviyle işaretlediğim minik üçgeni de eyeliner ile dolduruyor.

Bu makyajda takma kirpik Angelina Jolie`nin tam makyajını elde etmek için olmazsa olmaz. Ama gözünüzde büyütmeyin, kirpik çizgisinin sonuna ekleyeceğiniz üç tekli insert fazlasıyla işinizi görür. Angelina gözünün badem şeklinde görünmesi için her zaman tekli insert`ler veya göz bebeğinden gözünün dışına kadar olan tek parça halinde yarım takma kirpik takıyor ve eyeliner kuyruğunu kirpiğin arkasına saklıyor.

15_13112009180418.jpg

alıntıdır....

Son düzenleme:
haklısın o kararsızlığı bende yaşayarak almıştım o ruju pazardan ,ama denemek istedim annem eskilerde çok kullandığını ve
hiç bir zararını görmediini söyleyince aldım bende melikk:)
ama inan pişman değilim ..ben ruj ve glos sevmem ve mümkün olmadıkça günlük hayatımda da kullanmam yapıları gereği sevmiyorum en kalitelisi bile olsa:KK43:
ama bu ruj da o his asla yok ,dudakklarında birşey var hissi yok hatta ve en güzel yanıda yalansan da vs o öyle kolay kolay çıkmıyor..
kendi istediğin ile çıkarmadıktan sonra akşama kadar kalsın bırak o denli :87:
verdiği renk te doğal dudak rengi gibi tek kat sürünce özellikle..tavsiye ederim herhangi bir hassasiyet durumun yok ise
:KK34:

Teşekkür ederim :KK71:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sen harikasın sen harikasın sen harikasın...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

senin yaptığın makyajsa ben ne yapıyorum :)) çok yeteneklisin tebrikler

bide bi sorum olacak göz içine kullandığın beyaz kalemin markasını öğrenebilirmiyim.ben oriflameden aldım ama pek de iyi değil..

nilcim sence en iyi fondoten hangisi?yani çok iyi kapatıcı ama maske gibide durmayan birşey istiyorum.porselen makyajı nasıl yapıyolar nil?bebek gibi bir yüz için ne gerekir acaba?birde strawbery diye bir site var kozmetik üzerine ordan hiç alışveriş yaptınmı tatlım güvenilirmi acaba bir fikrin varmı:44:

iri göz makbuldur oysa:13:
ama küçültmek için göz içine siyah kalem çekebilirsin..
dışına yani alt kirpik diplerine sürersen gözlerin olduğundan da iri görünürler...
liner i bende zor öğrenmiştim bu arada:KK1:bant yöntemi sonuçta sadece lınerın kuyruk kısmında etkili,
lıneri yukarı doğru bir kuyruk şeklinde kullanmak istersen ,bantı az daha yukarıdan kaş bitimine paralel yapıştır,yani istediğin şekle göre bantın pozisyonunu değiştir...
farklı bir lıner uygulaması daha resimli yayınladım kolay lıner çekme adı altında bulamazsan googgle dan arat ''nil kolay lıner çekme ''diye yaz ,çıkar.. yada blogtan bak ...:KK34:
göz pınarına doğru lıneri sürmek çok daha zordur ,ilk etabta elini sadece yarım lıner'a alıştırabilirsin,gözün ortasından bitiş ve kuyruk olarak tamamlayabilirsinde...
yada altına önce siyah ince uçlu göz kalemi ile kontür yap at bir çizgi gözünün şeklini takip ederek ,üzerinden lıner geç:KK12: yani çareler tükenmiyor aslında..
deneme-yanılma olarak zaman içinde sana dönüşüm yapacak zaten bu uygulamaların ve farkı farkedeceksin sende...:KK34:

canım benim nekadar açıklayıcı anlatmışssın gözümün içine çekeyim bakalım kalem nasıl olucak zahmet oldu sana öğretmenim öğrenecek çok şeyim var bide vidoda gördüm she allık kullanıyorsun bende alıcam hemen:KK70:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sen harikasın sen harikasın sen harikasın...:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

senin yaptığın makyajsa ben ne yapıyorum :)) çok yeteneklisin tebrikler
çok tşk ederim estafurullah,öyle demeyin ne olur:KK17:

bide bi sorum olacak göz içine kullandığın beyaz kalemin markasını öğrenebilirmiyim.ben oriflameden aldım ama pek de iyi değil..
cecile all day performance eyelıner 15 kullanıyorum ancak renk verme konusuna o da iyi değil,sanırım en iyisi beyaz jel eyelıner edinmek..
çantamda 0nlarca beyaz kalem var,hiç biri istediğim performansı vermedi şuana kadar ne yazık ki ..:63:
bu arada bu cecile kalemiin diğer ucu nda buğu paratı eklenmiş o kısım başarılı ama :)

Nilişşş:KK3:..Sabit oldun:79:..hayırlı olsun şekerim..:KK54:
tşk ederim canım ,sabitlendik evet:KK34:

nilcim sence en iyi fondoten hangisi?yani çok iyi kapatıcı ama maske gibide durmayan birşey istiyorum.porselen makyajı nasıl yapıyolar nil?bebek gibi bir yüz için ne gerekir acaba?birde strawbery diye bir site var kozmetik üzerine ordan hiç alışveriş yaptınmı tatlım güvenilirmi acaba bir fikrin varmı:44:

mavişçim ,fondoten konusunda yeterli bilgi ve donanıma çok sahip biri değilim açıkçası ,çünkü fondoten buradaki makyajlar ve çok özel günler dışında kullanmıyorum...
ama şuan kullandığım maybelline affitone fondoteninden memnunum doğal bir görünüm veriyor tenime,kapatıcılığı ise fena değil ,ama çok fazla kusur varsa bu fondoten kapatmaz onu ileteyim .. en iyi fondoten kavarmı kişiden kişiye tenden tene değişiklik gösterir,herkes göre en iyisi farklı aslında..kişinin ten ve cilt yapısı ile alakalı seçimi ve beğenisi..ama MAC FULLCOVERAGE fondoten öne çıkanlar arasında bu anlamda,porselen makyajda kullanıma uygun ve kapatıcılığı çok yüksek denilen krem bazlı bir fondoten fiatı yanılmıyorsam 60 -65 tl civarlarında idi.. zira mac studio fix te tercih edilenler arasında ama yüksek kapatıcılık için full coverage tercihin olmalı,atı kullanılacak fırça,sünger vs de bu anlamda rol oynar ..önerim inglot duo fiber 27 tg fırça, bu anlamda ideal...porselen makyaj ürünleri ayrı ve profsyonel ürünlerdir,şu tv de kullanılanlardan kryolan markasının ürünleri mesela..
çilekten alışveriş zaman zaman yapıorum 1 kez aldığım mascara kuru geldi onun dışında sorun yaşamadım canım ,güvenlik açısından da bir problem olmadı :KK34:

canım benim nekadar açıklayıcı anlatmışssın gözümün içine çekeyim bakalım kalem nasıl olucak zahmet oldu sana öğretmenim öğrenecek çok şeyim var bide vidoda gördüm she allık kullanıyorsun bende alıcam hemen:KK70:
yardımcı olabilirsem az da olsa ne mutlu :KK16:öğretmen mi! sadece karşılıklı paylaşım ,çok bişi bilmiyorm ki aslında okuduklarım ve gözlemlerim dahilinde sadece..araştırıyorum - okuyorum ve kendi üzerimde denediklerimin sonucu sadece:)
she allığımı severim :KK34:

Son düzenleme:
ve video görselli bir makyaj daha:KK69:
bitmiş halini foto yerine video tercih ederseniz buyrun :)) canlı canlı :KK52:''gece makyajı'' deneme örneği...

ilk denemeyi 15 sn ile bu makyajın bitmiş halini çekerek yapmıştım..yayınlamayacaktım aslında çok bir esprisi ve önemi yok diye ..
sadece göz makyajı resimli tüm yüz makyajı da video konseptli olsun bakalım,sever iseniz bunu sıkça uyguluyabilirim 15 sn nasıl olsa ve sessiz sedasız bir çekim :))

ve tüm yüz makyajı video görseli işte bu linkte; MAKYAJ ARŞİVÄ°M: (deneme videosu idi) ''bitmiş makyajın görseli''

gece kuşum tşk ederim birtanem :)

Son düzenleme:
Nil .!.:
:KK9:smiley delisi vıstık ...
canım yaaa,tşkler ..makyajlar çok değişken bebeğim ,dolayısyla herkesin beğeneceği ve beğenecemeyeği makyajlarla dolu ,
ama ne mutlu ki bana ,sen hepsini beğeniyorsun..
çok sevindim :KK19:
:KK1:kapito ,mesaj alınmıştır:KK34:

masumum beğenmene sevindim gerçekten ,minik bey'e de sevgiler:KK16:''kim bu abla'' diye sormuş:KK52:ne güzel,''kim bu teyze'' dememiş extra sevindim vallaha:KK66:
hım evet angelina ile bir elmanın 2 yarısı olduk,angelina çakması yerli malı nil :KK1:
çok tşk ederim değerli yorumlarına canım :KK19:
begenmedigime begenmedim derim cnm bilirsin :KK1: ama senin makyajlarin begenilmicek gibi degil :KK69: sirf ben degilki su topige bi bak herkes hayran :KK31:
Nil .!.:
bitmiş halini foto yerine video tercih ederseniz buyrun :)) canlı canlı :KK52:''gece makyajı'' deneme örneği...

ilk denemeyi 15 sn ile bu makyajın bitmiş halini çekerek yapmıştım..yayınlamayacaktım aslında çok bir esprisi ve önemi yok diye ..
sadece göz makyajı resimli tüm yüz makyajı da video konseptli olsun bakalım,sever iseniz bunu sıkça uyguluyabilirim 15 sn nasıl olsa ve sessiz sedasız bir çekim :))

ve tüm yüz makyajı video görseli işte bu linkte; MAKYAJ ARÅ�Ä°VÄ°M: (deneme videosu idi) ''bitmiÅ� makyajın görseli''

:98:

nilcim msj kutun doluymuş özel msj cvp veremedim

:KK71: Çok beğendim , uygulamaya çalıştım , daha da çalışmam lazım bir izlemeyle olmuyor malesef :84:

ve tüm yüz makyajı video görseli işte bu linkte; MAKYAJ ARŞİVÄ°M: (deneme videosu idi) ''bitmiş makyajın görseli''

maşallah makyajlar hep süper ne yapsan yakısıyor diyecek laf yok canım acaba gözündeki lens değilmi lens ise rengini ve markasını sorabilirmiyim cnm

X