- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nil'ciğim videonu seyrettim bidenem ve çokkkk beğendim
Nilcim seyrettim videoyu harika olmuş canım
Nilim mesaj düzenleme botonu varya artık sende koyabilirsin ilk sayfaya balım
videonu kota problemi nedeniyle izleyemedim ayın 1inde ilk işim izlemek olucak
seyrettim tatlım çok hoş olmuş
videonun devamını isteriz bi taneyle kalmasın
sadece ışık biraz sorun olmuştu tam olarak net değildi renkler felan ama olsun
ilk deneme bundan sonra ki denemelerini bekliyoruz
nilcim videonu çok beğendim emeğine sağlık canım senden bir ricamda şu yüz kontürleme işini video olarak göstermen ben bir türlü beceremedim bu işi ya:84:
video süper nilcim bende izlemedeyim seni
yok bebeğim fırça aldım ben sadeceenemm gene bol bol swatch görces yanii ama balım cs pek indirime girmiyo:78: bende uzun süre almıycam bişi
ilk videom ,günlük makyaj yapımı ;:18:
huhhh! çok ama çok zordu her süreci..ama artık video video lütfen diyen çok tu ,onlarında gönlünü hoş etmek gerekti değil mi ?:))
3 bölümde çekebildim 10 dk'lık makyajı ve hiç video çekmiş ,yüklemiş biri değil iken oldukça zorlandım ,netten baktım az da olsa el yordamı ile yapmaya çalıştım buralara kaldık geldi videolar ama koskoca günümü de yediler neredeyse:)) sağlık olsun
3 ayrı bölümden oluşuyor ne yazık ki ,kalitesi çok iyi değil ama idare eder..çekimi yaparken ,aynayı nereye ,camerayı nereye koyacağımı bilemedim ışık azdı,ayna uzak kaldı vs vs:) bir daha video çekerm miyim bilemiyorum gerçekten..öncelikle xd kart edinmeliyim yüksek hafızalı..hayırlı olsun diyelim ..hatalarımı mazur görünüz..keyifli seyirler dilerim.. :) sevgiler...
umuyorum bir aksaklık -eksiklik yoktur ve çalışırlar:26:
1. 2. ve 3. bölüm olarak adlandırdım arkadaşlar linkten izleyebilirsiniz direk videoları yükleyemedim bloğumdan izleyebilirsiniz link aşağıda...
MAKYAJ ARÅÄ°VÄ°M: ilk makyaj videosu ile geldim :) ''günlük makyaj yapımı ''