günaydın güzel yüzlüm ,
Akşam senin yaptığın şekilde yaptım liktle ama senin yaptığın gibi çok güzel oldu.Yani daha simetrik ve daha düzgün oldu,çok teşekkrü edeirm canım.
Makyajlarını ne ile temizliyorsun merak ediyorum.Ben niveanın göz makyaj temzileyicisini aldım gözlerimi yaktı ve tertemiz yapmadı.Yani yüzümü yıkayınca katı yine.Daha sonra neutrogena mendil aldım oda aynı.İyi temizlenmiş görünüyor fakat sabah kalktığımda göz kalemlerim göz altlarımda buğulanmış.Benimle ve bizimle paylaşırsan sevinrim.......
çok sevndim bebeğim ,aynı şekilde yapmaya devam et ,elin zamanla alışacak
canım ben maybelline 2 si bir arada olan temizleyiciyi kullanıtorum ,denemek için temizleme losyonunu aldım ama sevmedim.2 si bir arada olanı çok iyi ama ..o bahsettiğin kalıntıları pamuğumu nemlendirip pirinç tanesi kadar beyaz vazelin yada saf zeytinyağı yada aacı badem sütü ile temizleyebiirsin ,ben öyle yapıyorum :87:
yok nilcimm hiçbirsey olmaz,,, söylediğim vitamini kullan. yani olay şu ki cnm,, kendini yorgun hissedersin falan hergünde içebilirsin.. ben surekli,uzun vadede vitamin kullanımına karsıyım.. yoksa haftada birkac kez bende alıyorum,ders calısıyorum da
çok opuyorum güzel gözlerindennnn
anladım canım ,sevindim
ara ara kullanıyorum vitamin bende ...
çook zor olmalı tıp gerçekten ,allah yardımcın olsun bebeğim,herşey gözmlünce olsun ,ne mutlu sana :98:
şu vitamin olayı beni sardı hatunlar bende birşeyler kullanmak istiyorum malum dengeli yeterli beslenme olmuyor artık doğru düzgün ne meyva yiyiyorum ne sağlıklı besleniyorm nasıl bir vitamin kullanmak lazım aceba bilen var mı?
canım buna ben cevap vermeyim ,doğa bu konuda bize yardımcı olur .
(sevgili doktor adayımız)
doğa'cım söz sendee:89:
nil canım ya ben bişey sormak istiyorum, az önce makyaj fırçalarımı yıkadım bebek şapmuanı ile dalin yani
ama allık fırçam çok döküldü acaba yanlış bişeymi yaptım sen ne ile temizliyosun canım yardımcı olabilirmisin şampuandan olmuş olabilirmi?
canım bebek şampuanı ile fırça temizliği yapılıor ,fırçadan kaynaklı olabilir mi ,yada çok hırpaladın zavallı fırçayı:82:
canım ben antibakteriyel sıvı sabun ile yapıyorum temizliği ,ve parmaklarımın ucu ile sıkıyorum fazla suyunudurluma sonrasında... kurulama vs hiç yapmıyorum ve dikkat ediyorum tahta kısımlarına olabildiğince az su gelmesine..
kavanozuna koyuyorum kuruyorlar ve sorun yaşamadım ...
(sebamed face and bady anti bakteriyel likit jel kullandığım benimki )
:98: