Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

çok sevndim bebeğim ,aynı şekilde yapmaya devam et ,elin zamanla alışacak
canım ben maybelline 2 si bir arada olan temizleyiciyi kullanıtorum ,denemek için temizleme losyonunu aldım ama sevmedim.2 si bir arada olanı çok iyi ama ..o bahsettiğin kalıntıları pamuğumu nemlendirip pirinç tanesi kadar beyaz vazelin yada saf zeytinyağı yada aacı badem sütü ile temizleyebiirsin ,ben öyle yapıyorum :87:

anladım canım ,sevindimara ara kullanıyorum vitamin bende ...
çook zor olmalı tıp gerçekten ,allah yardımcın olsun bebeğim,herşey gözmlünce olsun ,ne mutlu sana :98:

canım buna ben cevap vermeyim ,doğa bu konuda bize yardımcı olur .
(sevgili doktor adayımız)

doğa'cım söz sendee:89:

canım bebek şampuanı ile fırça temizliği yapılıor ,fırçadan kaynaklı olabilir mi ,yada çok hırpaladın zavallı fırçayı:82:
canım ben antibakteriyel sıvı sabun ile yapıyorum temizliği ,ve parmaklarımın ucu ile sıkıyorum fazla suyunudurluma sonrasında... kurulama vs hiç yapmıyorum ve dikkat ediyorum tahta kısımlarına olabildiğince az su gelmesine..
kavanozuna koyuyorum kuruyorlar ve sorun yaşamadım ...
(sebamed face and bady anti bakteriyel likit jel kullandığım benimki )

:98:

güneşli bir havayı bulmuşken ve düzgünce resimlemek için bir makyaj yapayım dedim..
geceleri resimlemek inanılmaz zor ,karanlık oluyor vs vs..
bihter tarzı bir makyaj oldu günlük çok rahat kullanılabilir..
yalnız fondoten sürmeye üşendim kusura bakmayın ,
yoksa daha hoş bir makyaj çıkacaktı ortaya..siz yapınca sürersiniz ..:81:

kuzucukk yıne cok seker olmusun bal gibimm yaaa:80:

çok hoş tam gündelik bir makyaj olmuşşş bu yine süpersin yafrummmmmm :90:

nilcim teşkler canım hırpalamadım aslında çünkü ınglot marka fırçalarım o yüzden kibarım onlara karşı..))))
bidahakine o sabunla denerim canım tşkler... makyaj yine süper olmuş

nilcim teşkler canım hırpalamadım aslında çünkü ınglot marka fırçalarım o yüzden kibarım onlara karşı..))))
bidahakine o sabunla denerim canım tşkler... makyaj yine süper olmuş
ınglot fırçaları sğper,eskisin benimkiler bende alıcam onlarfdan benimkilerin çoğu ebaydan alınma kıyrtırıklar:86: ama iyi dayanıyorlar neyse ki...

hepinize tşk ederimmm,parmaklarınıza sağlıkkk

nilcimm ben doktor adayı degilim ki,,bitirdim cokdan fakülteyi. uzmanlıga hazırlanıyorum,pratisyen hekimim..

aman aman ne güzel eyeliner çekme yöntemini anlatmışsınız, teşekkürşer :78:

yine çokkkk güzel bir makyaj.harikasın şekerimmm

doğa'cım sanada teşekkür ederim nil'e yazıyorsun ama bizde faydalanmaya çalışıyoruz.

yooo yoo özür dileyecek birsey yok tatlım benimmmm

aman aman ne güzel eyeliner çekme yöntemini anlatmışsınız, teşekkürşer :78:
ben tş kederim pissy

yine çokkkk güzel bir makyaj.harikasın şekerimmm

doğa'cım sanada teşekkür ederim nil'e yazıyorsun ama bizde faydalanmaya çalışıyoruz.

gerçekten doğa 'ya çok tşk ederim hepimiz adına
phil ablam sanada tşk ederim ,beğendiğine sevindim

doğa'cım bu ephynal' yüzümüze sürerken göz altlarımızada sürebiliriz değil mi?
cevaplarsan memnun olurum canım
uzmanlık sınavında başarılar.

gerçekten her zamnki gibi çok güzel olmuş , her makyajın sana ayrıı yakışıyor nazar değecek diye korkuyorum sana......

verdiğin cevap içinde çok teşekkür ederim,sen yaptığına göre eminim çok yaralıdır ama bişey dikkatimi çekti yağ bezesi yapmaz mı ? Kusura bakma bunu sorduğum içinde sen bilmiyormussun gibi de algılama çünkü yağ beze yapar diye duymuştum da......

canım tşk ederimmbilmem ki geçtiğimiz günlerde sağ gözüm problem çıkardı,ondan değildir ama ,benim dikkatsizliimdendir muhtemelen .ince düşüncen için ayrıca tşk ederim birtanem
hiç yanlış anlamadım elbette.haklısın sormakta
ben her makyajımda yapmıyorum o işlemi ,zor ve inatçı olup çok koyu renkleri çıkaramadığımda yapıorum..ki cilt yapımda karmadan kuruya dönük yinede dikkat edioryorum ve sürekli kullanmaktan kaçınıyorum ..çünkü bu tür yağ bazlı ürünlerde risk hep vardır..alışkanlık haline getirmeden zor ve çıkmayan makyajlarda kullanıyorum :79:

2 ayrı makyaj uygulaması ve 2 öneri daha :79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…