merhaba topiğinizi çok beğendim çok güzel olmuş. Bana da yardımcı olabilceğinizi düşünüyorum. Ben tam bi makyaj yapma özürlüsüyümbi türlü beceremiyorum. Sol gözüme yaptığm makyajı sağ gözüme uygulayamıyorum .. ve eyeliner kullanmak istiyorum başkalarında çok hoşuma gidiyor ama kullanamıyorum. Hem fırçalı hem kalem şeklinde var bana yardımcı olursanız çok sevinirm
Nil'immmmmmmmkokosuuummmmmmmmmmmmmm maharetlimmmmmmmm sexii hatunuuummm hayal gücüne yandigiimmmmmm
sen ne harikalar yaratmissin yine yaaaaaaaaa
cok ihmal ettim seni biliyorum :kücükemrahbakisiatanfstksmili:al bana :zalakviztiksmili: ama sebebini biliyosun zaten
makyajlarina öldüm bittim geberdimmmmm, bu nasil bi yetenektir, bu nasil bi yaraticiliktir allaaammsözün bittigi yerdesin artik sana yapcak yorum dahi yok
süper olmus hepsidehele hele o bayrak bitanesiiiiiiiiiin duyarliligina hastayimmmmm
hep böyle kal emi
NİL sen GERÇEKMİSİN yaa.. uzaklarda olmasan koşup gelcem yanına ha! o kadar diyorum.. son resimlerde süper...
mavi ve yeşil makyaj
deniz kızı da olabilir belki,renkler onu çağrıştırıyor..
bu makyajda gothıc makyajı tarzında,dumanlı bir makyaj ....
bu makyajda gothıc makyajı tarzında,dumanlı bir makyaj ....
nilcim çok hoşsun inanki laf olsun diye söylemiyorum bayılıyorum sana istese herkes yapar diyosun ya hayır bence herkes yapamaz buda allahın sana verdiği bir yetenek tablo gibi boyuyosun yüzünü türk bayrağı da şahane peki yüzünü nasıl yıkadın o makyajdan sonra merak ettim
bendee böyleee makyajııı sevıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaabalımm sende harıka yapmıssınnn
sağol ablacım ,senin kıza uygulayın mutlakabu gothic makyajına bittim çokkkkkkkkkk harika bayıldım.
nilcim makyajına bayıldım ,bayıldım ,bayıldım.. ama iki şey söliycem..
1.si keske birde gözlerini kapatıp çekseydin
2. side en cok uzuldugum bu makyajlar resim çekilip öylece kalıyorlar,,yazık oluyor güzelim emege
anammm son makyajin harikaaaaa
cok yakismis sana bu tarz bayildimm
kanka bide kapkara smokey yapar misin benim icin
nilcim sana en çok mor tonlarını yakıştırıyorum pembe mor gökkusağı gibi zaten çok güzelsin
nilcimmmmm çok teşekkür ederim,tekrar uğraştın attın resimi benim için
evet aladığın şeyi kasdettim,, çünkü çok emek veriyorsun..
selammmm
tekrar geldim gothic makyajına bakmaya,çok beğendim bu makyajını
yok canım biz beceremeyiz senin gibi.
evet arkadaşlar en çok sorulan sorumuz ve hevesle öğrenilmek istenen konumuz lıner çekme tekniği..
birçok yöntemi var ,benim kendimde uyguladığım yöntemi sizlere resimli olarak anlatmaya çalıştım..
ama şunu yineliyorum ki ,zamanla el becerisi kazanılarak ,bol pratik yaparak sonuca varacağımız bir iş bu ...
2-3 kez deneyip pes etmek yok
şimdiden hepinize başarılar:13:
kolay eyelıner nasıl çekilir dersi
ben genelde jel lıner tercih ediyorum ve kesik uçlu lıner fırçası(coastal scents)
yada fırçalı lıner kullanıyorum ama dıplıner kullanmıyorum hiç ,alışamadım ona bir türlü ,kanım kaynamadıve başlıyoruz.
1. fotoda gördüğünüz gibi orta kalınlıkta bir çizgi çekiyorum,kirpik bitiminden başlayıp, gözün orta kısmına kadar..önemli olan şu ; fırçayı kirpik diplerime yerleştiriyorum önce ve dik bir açı ile tutuyorum fırçamı...
2. fotoda ise, kirpik dipimdeki son noktadan fırçamı kaş bitimimime yukarı doğru paralel bir biçimde bir çizik attırıyorum..
3.fotoda bu paralel çektiğim çizgiyi bir üçgen misali, çizdiğim kuyruk kısmı ve kapağımdaki çizgi ile birleştiriyorum.
4.fotoda içini dolduruyorum bu çizginin ,ama paralel olarak çizdiğim o kuyruk kısmını boşta bırakıyorum ki ,inceden kalına doğru birleşen bir kuyruk halini alabilmesi için..
5. fotoda ise düz şekilde göz kapağımdaki çizginin üzerinden geçiyor ve son rötuşları yapıp lıner işlemini tamamlıyorum...