Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım tşk ederim ....
llineri öğrenebilmenin en iyi pratik yapmak , bu zamanla kazanılabilinecek bir deneyimden ibaret... önmeli olan bir tek püf noktası şudur; lıner i kirpik dipine yerleştirip,göz şeklini fırça ile takip ederek sürmen ,kuyruk kısmı için de bant yada kartvizit tarzı kalın bir kağıt ile istediğin kuyruğa göre kartı dikey hizalaman . benim kuyruktaki yöntemim şu ; kirpik bitiminden (kesik uçlu lıner fırçamla) yukarı doru incelen tek bir hamlede çizik atmak ve sonrasın üzerinden geçip kapağımdaki ile birleştirmek ...

bunu resimli olarak sizlere anlatmaya çalışacağoım .ama dediğim gibi video yada resim ile değil ,pratik ile deneyim kazanıp el alışkanlığı zaman içinde kazanılır...

gözlerine aynı makyajı ,aynı tonlama ve eşit olarak uygulamanın en kolay yolu yine selebant çözümü.göz bitiminden kaş bitimine paralel yerleştir bantı..
geçmiş sayfalarda bant ile hazırladığım resimli anlatım var canım ...:13:

Nil'immmmmmmm kokosuuummmmmmmmmmmmmm maharetlimmmmmmmm sexii hatunuuummm hayal gücüne yandigiimmmmmm
sen ne harikalar yaratmissin yine yaaaaaaaaa
cok ihmal ettim se
ni biliyorum :kücükemrahbakisiatanfstksmili: al bana :zalakviztiksmili: ama sebebini biliyosun zaten

makyajlarina öldüm bittim geberdimmmmm, bu nasil bi yetenektir, bu nasil bi yaraticiliktir allaaamm sözün bittigi yerdesin artik sana yapcak yorum dahi yok
süper olmus hepside hele hele o bayrak bitanesiiiiiiiiiin duyarliligina hastayimmmmm
hep böyle kal emi

NİL sen GERÇEKMİSİN yaa.. uzaklarda olmasan koşup gelcem yanına ha! o kadar diyorum.. son resimlerde süper...

NİL sen GERÇEKMİSİN yaa.. uzaklarda olmasan koşup gelcem yanına ha! o kadar diyorum.. son resimlerde süper...

çatal ve kaşığım duruyor allahtan ,onlara zeval gelmemiş ...
bu smiley sizin için bayanlar..
duygularımı anlatamıyorum ..smileyler eksiltilince ,gerek beden dilim gerekse mimiklerimi yansıtabilcek smileylerdan feci yoksunum .....
bir öpme smiley bile kaldırılmış ...sizleri çok öpüyorum ve sizleri yirim ...
çok tatlısınız..cümleleriniz içimi ısıtıyor

bu makyajda gothıc makyajı tarzında,dumanlı bir makyaj ....

mavi ve yeşil makyaj
deniz kızı da olabilir belki,renkler onu çağrıştırıyor..

bayanssulusmile
....büyültmek için resmin üzerine tıklayın ...

nilcim çok hoşsun inanki laf olsun diye söylemiyorum bayılıyorum sana istese herkes yapar diyosun ya hayır bence herkes yapamaz buda allahın sana verdiği bir yetenek tablo gibi boyuyosun yüzünü türk bayrağı da şahane peki yüzünü nasıl yıkadın o makyajdan sonra merak ettim

anammm son makyajin harikaaaaa
cok yakismis sana bu tarz bayildimm
kanka bide kapkara smokey yapar misin benim icin

nilcim makyajına bayıldım ,bayıldım ,bayıldım.. ama iki şey söliycem..
1.si keske birde gözlerini kapatıp çekseydin
2. side en cok uzuldugum bu makyajlar resim çekilip öylece kalıyorlar,,yazık oluyor güzelim emege

canım çok tşk ederim,ama bence üzerine ve hevesle yapmak isteyen birçok arkadaşım yapabilir diyebilirim .. güzel sözlerin için tşk ederim ...
o makyajı temizleme jelimle 2 kez yıkadım önce soyuldu yüzümden guaj boyalar,sonrasında da elimle aldım tenime kaşıma vs yapışanları ve bu kez sildim pamuklave o makyajı makyaj fırçaları ile değil ,tual fırçaları ile yaptım:13:çok zevkliydi..

bendee böyleee makyajııı sevıyorummmmm yaaaaaaaaaaaaaaaabalımm sende harıka yapmıssınnn

bu tarz makyajı bende çok severim,çok göz alıcı-çekici oluyor

bu gothic makyajına bittim çokkkkkkkkkk harika bayıldım.
sağol ablacım ,senin kıza uygulayın mutlaka

doğa'cım sağol canım
1. isteğin tamamdır..
2. yi çok anlayamadım birtanem..
şunu ne demek istedin sanırım ?
evet bunları yapıp,resimleyip,ardından uyumaya gidiyorum
ama canım hep diorum ya bu benim hobim zevkim..

nilcim sana en çok mor tonlarını yakıştırıyorum pembe mor gökkusağı gibi zaten çok güzelsin

nilcimmmmm çok teşekkür ederim,tekrar uğraştın attın resimi benim için
evet aladığın şeyi kasdettim,, çünkü çok emek veriyorsun..

selammmm
tekrar geldim gothic makyajına bakmaya,çok beğendim bu makyajını
yok canım biz beceremeyiz senin gibi.

nilcim sana en çok mor tonlarını yakıştırıyorum pembe mor gökkusağı gibi zaten çok güzelsin

masumum yeni paletler aldım yolda gelecekler önümüzdeki hafta,mor tonları o palette de var ,bende çok ssseviyorum moru yeni makyajlarla gelicem yüreği masumum

nilcimmmmm çok teşekkür ederim,tekrar uğraştın attın resimi benim için
evet aladığın şeyi kasdettim,, çünkü çok emek veriyorsun..

benim emeğimin karşılığı sizin hoş yorumlarınız ve beğenileriniz..sizler bana yetiyorsunuz ,hemde fazlasıyla.

selammmm
tekrar geldim gothic makyajına bakmaya,çok beğendim bu makyajını
yok canım biz beceremeyiz senin gibi.

oyy ablam cidden mi?
slmlar

evet arkadaşlar en çok sorulan sorumuz ve hevesle öğrenilmek istenen konumuz lıner çekme tekniği..
birçok yöntemi var ,benim kendimde uyguladığım yöntemi sizlere resimli olarak anlatmaya çalıştım..

ama şunu yineliyorum ki ,zamanla el becerisi kazanılarak ,bol pratik yaparak sonuca varacağımız bir iş bu ...
2-3 kez deneyip pes etmek yok

şimdiden hepinize başarılar:13:

kolay eyelıner nasıl çekilir dersi

ben genelde jel lıner tercih ediyorum ve kesik uçlu lıner fırçası(coastal scents)
yada fırçalı lıner kullanıyorum ama dıplıner kullanmıyorum hiç ,alışamadım ona bir türlü ,kanım kaynamadıve başlıyoruz.

1. fotoda gördüğünüz gibi orta kalınlıkta bir çizgi çekiyorum,kirpik bitiminden başlayıp, gözün orta kısmına kadar..önemli olan şu ; fırçayı kirpik diplerime yerleştiriyorum önce ve dik bir açı ile tutuyorum fırçamı...

2. fotoda ise, kirpik dipimdeki son noktadan fırçamı kaş bitimimime yukarı doğru paralel bir biçimde bir çizik attırıyorum..

3.fotoda bu paralel çektiğim çizgiyi bir üçgen misali, çizdiğim kuyruk kısmı ve kapağımdaki çizgi ile birleştiriyorum.

4.fotoda içini dolduruyorum bu çizginin ,ama paralel olarak çizdiğim o kuyruk kısmını boşta bırakıyorum ki ,inceden kalına doğru birleşen bir kuyruk halini alabilmesi için..

5. fotoda ise düz şekilde göz kapağımdaki çizginin üzerinden geçiyor ve son rötuşları yapıp lıner işlemini tamamlıyorum...

Son düzenleme:

ilk cevabı veren benim yaşasın
Ellerine yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın canım.
Ben henüz bu yöntele geçemedim,fırçalı yönteme.Becerikli değilim yani....Diğer likitle çekiyorum ama yine de zorlanıyorum ama senin gittin yöntemde gidersem sanırım daha düzgün çekebilirm.

Emeğine sağlık,güzel yüzün hiç solmasın

kralına aşık canım aynı yönteni diğer lınerlerle denemek mümkün..
bence deneyin,hangisi size daha kolay gelirse onunla uygulayın ben dipliner dışında hepsini kullanıyorım aynı yöntemle...dipliner artık hiç kullanmıyorum..daha kalın çizdiğini ve kurtarılması zor hatalar yapılmasına neden oluyor..fırçalı olanlar en iyisi yada fırça ile kullanmak..
tşk ederim birtanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…