Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyyy nilcim süper anlayım teşekkür ederim ben kuyruk işini beceremiyorum bir türlü biri oluyor diğeri ona benzemiyor ee bir seferde çekmeye çalışırsan olcağı bu :)))

Ben eyelineri çekmeden önce, siyah kalemle inceden bir hat geçerim..sonra da üzerine eyeliner..:KK31:
yok yamuk oldu, yok kuruklar tutmadı derdi olmuyor..:KK1:

Son düzenleme:
oyyy nilcim süper anlayım teşekkür ederim ben kuyruk işini beceremiyorum bir türlü biri oluyor diğeri ona benzemiyor ee bir seferde çekmeye çalışırsan olcağı bu :)))

bende her zaman diğerini birebir yapamıyorum vallaha,yalan yok :KK9:

Ben eyelineri çekmeden önce, siyah kalemle inceden bir hat geçerim..sonra da üzerine eyeliner..:KK31:
yok yamuk oldu, yok kuruklar tutmadı derdi olmuyor..:KK1:
gacim evet ,o şekilde de deneyebilir arkadaşlar ,hem altta kalan kalem hafif dağıtınlınca buğu görünümü de verir...:KK48::KK9:

koyu tonlardan gidiyoruz bu ara:KK3:
yeni paletlerimde gelsin ,yine yapacağım smokeyler,dumanlı makyjalar...:13:

74017488.jpg

anammm öldüm bittimmmmm :KK69: süper süper süperrrr :KK69::KK69:

nilcimmmmmmm cok begendim yine, tatlım benimmm..

doğa'cım epnal i aldım ,içiyorum hergün
bugüm iğne delip ,yüzüme sürdüm:KK16:seni andım ...tşk ederiz paylaşımın için tekrar

nil çok güzel olmus ya :21:

anammm öldüm bittimmmmm :KK69: süper süper süperrrr :KK69::KK69:

tşk ederim:KK54:
bir makyaj yaptım leopar desenli çok beğendim 10 gündür pc de ,yakında o nu da yüklecem,bakalım siz beğenecek misiniz..:KK19:

nilcim özelden yazdım ama malum yollayamıyormusum..
öyle hergun e vitamini içme,haftada 1-2 yeterde artar bile
hatta ben sana birsey öneriyim. içinde antioksidan,kanser önleyici,yaslanma geciktirici.. vs vitaminler içeren '' ACE pluss selenyum'' kullan. 8.5 tl di en son aldıgımda. içinde ismindende anlasılacagı uzere avitamini,c vitamini,e vitamini ve selenyum var.. baska birsey içmene gerek kalmaz,diger onerdiğimide onuda yuzune surmeye,sacına surmeye devam edersin.. bu vitaminide hergun kullanma ama.. opuyorum cokk

evet arkadaşlar en çok sorulan sorumuz ve hevesle öğrenilmek istenen konumuz lıner çekme tekniği..
birçok yöntemi var ,benim kendimde uyguladığım yöntemi sizlere resimli olarak anlatmaya çalıştım..

ama şunu yineliyorum ki ,zamanla el becerisi kazanılarak ,bol pratik yaparak sonuca varacağımız bir iş bu ...
2-3 kez deneyip pes etmek yok :KK4:

şimdiden hepinize başarılar:13:

lnerekmetk.jpg

kolay eyelıner nasıl çekilir dersi:KK3:

ben genelde jel lıner tercih ediyorum ve kesik uçlu lıner fırçası(coastal scents)
yada fırçalı lıner kullanıyorum ama dıplıner kullanmıyorum hiç ,alışamadım ona bir türlü ,kanım kaynamadı:KK9:ve başlıyoruz.

1. fotoda gördüğünüz gibi orta kalınlıkta bir çizgi çekiyorum,kirpik bitiminden başlayıp, gözün orta kısmına kadar..önemli olan şu ; fırçayı kirpik diplerime yerleştiriyorum önce ve dik bir açı ile tutuyorum fırçamı...

2. fotoda ise, kirpik dipimdeki son noktadan fırçamı kaş bitimimime yukarı doğru paralel bir biçimde bir çizik attırıyorum..

3.fotoda bu paralel çektiğim çizgiyi bir üçgen misali, çizdiğim kuyruk kısmı ve kapağımdaki çizgi ile birleştiriyorum.

4.fotoda içini dolduruyorum bu çizginin ,ama paralel olarak çizdiğim o kuyruk kısmını boşta bırakıyorum ki ,inceden kalına doğru birleşen bir kuyruk halini alabilmesi için..

5. fotoda ise düz şekilde göz kapağımdaki çizginin üzerinden geçiyor ve son rötuşları yapıp lıner işlemini tamamlıyorum...

İşte bu tam ihtiyacım olan şeydi nilimm :KK16:

Emeğine sağlık bitanem

nilcim özelden yazdım ama malum yollayamıyormusum..
öyle hergun e vitamini içme,haftada 1-2 yeterde artar bile
hatta ben sana birsey öneriyim. içinde antioksidan,kanser önleyici,yaslanma geciktirici.. vs vitaminler içeren '' ACE pluss selenyum'' kullan. 8.5 tl di en son aldıgımda. içinde ismindende anlasılacagı uzere avitamini,c vitamini,e vitamini ve selenyum var.. baska birsey içmene gerek kalmaz,diger onerdiğimide onuda yuzune surmeye,sacına surmeye devam edersin.. bu vitaminide hergun kullanma ama.. opuyorum cokk

epynal'i içmeyim o halde ..dediğini alırım içerim ..bunu da yüzüme ve saçıma süreyim ..anladım tatlım ...çok tşk ederim :KK71:

ben 5-6 gündür hergün içtim ,sorun olmaz sanırım değil mi ? erken teşhis koymuş olduk allahtan :KK70:

iyi günlerde faydalan masalım ,umarım yararlanırsın :KK71:

kralına aşık canım aynı yönteni diğer lınerlerle denemek mümkün..
bence deneyin,hangisi size daha kolay gelirse onunla uygulayın ben dipliner dışında hepsini kullanıyorım aynı yöntemle...dipliner artık hiç kullanmıyorum..daha kalın çizdiğini ve kurtarılması zor hatalar yapılmasına neden oluyor..fırçalı olanlar en iyisi yada fırça ile kullanmak..:KK12:
tşk ederim birtanemmm:KK3:

günaydın güzel yüzlüm ,

Akşam senin yaptığın şekilde yaptım liktle ama senin yaptığın gibi çok güzel oldu.Yani daha simetrik ve daha düzgün oldu,çok teşekkrü edeirm canım.

Makyajlarını ne ile temizliyorsun merak ediyorum.Ben niveanın göz makyaj temzileyicisini aldım gözlerimi yaktı ve tertemiz yapmadı.Yani yüzümü yıkayınca katı yine.Daha sonra neutrogena mendil aldım oda aynı.İyi temizlenmiş görünüyor fakat sabah kalktığımda göz kalemlerim göz altlarımda buğulanmış.Benimle ve bizimle paylaşırsan sevinrim.......:KK71:

yok nilcimm hiçbirsey olmaz,,, söylediğim vitamini kullan. yani olay şu ki cnm,, kendini yorgun hissedersin falan hergünde içebilirsin.. ben surekli,uzun vadede vitamin kullanımına karsıyım.. yoksa haftada birkac kez bende alıyorum,ders calısıyorum da :KK25:
çok opuyorum güzel gözlerindennnn

şu vitamin olayı beni sardı hatunlar bende birşeyler kullanmak istiyorum malum dengeli yeterli beslenme olmuyor artık doğru düzgün ne meyva yiyiyorum ne sağlıklı besleniyorm nasıl bir vitamin kullanmak lazım aceba bilen var mı?

nil canım ya ben bişey sormak istiyorum, az önce makyaj fırçalarımı yıkadım bebek şapmuanı ile dalin yani
ama allık fırçam çok döküldü acaba yanlış bişeymi yaptım sen ne ile temizliyosun canım yardımcı olabilirmisin şampuandan olmuş olabilirmi?

X