Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nilcim bayıldım bayıldımm süper olmuş özellikle soldaki

bu arada benim mesaja cevap gelmemiş doğa hanım görmediniz miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :?
bi el atın banada yahuuu

nil ben daha ne diyim sana ya of diyorum of her ikiside şahane :81:
bu arada ınglot fırçaları gerçekten çok güzel ben çok memnunum eksik bi kaç fırçam var onlarıda ınglot alıcam kesinlikle
şimdi bişey daha sorucam sana...)) göz makyajının olmazsa olmaz fırçalarını bana göstermen mümkünmü bende sadece kaş fırçası,far fırçası,ve gölgelendirme fırçası var far fırçası nasıl olmalı mesela birde kesik uçlu falan varmış hoş ben gözaltına kaş fırçasıyla da uygulayabiliyorum ama ayrı olursa daha iyi olur sanki yardım edermisin resimlemen mümkünmü uygun bir zamanında :78:

magrentacım tşk ederim ...
doğa uğrumadı henüz bugün ,gelince yazar mutlaka...

leydim resimleyip- yazayıp bebeğim.tşk ederim:79:

yarın pazarrr nasıl makkajj yapsamm acep tatil günümdeenilllöneri beklıyom balımm:86:

aslı'cım topiği ve bloğuma bir göz at ,totalde 100 adet makyaj çeşidi var

fırçalarımı yeni temizlemiştim oysa ama bir makyajda bile bu hale geliyorlar ,dolayısyla rutin bakım ve temizlikleri çok önemli.....antibakteriyel bir sıvı sabunla yapıyorum ben fırçalarımın temizliğini...

resimlerde belirttim,eğer sorularınız olursa seve seve cevaplarım
leydi canım umarım azda olsa faydam olur

açılı lıner fırçamın kapağını çıkarmamışım şöyle bişi;

kesik uçlu lıner fırçası ise bu;

çok güzel bir günlük makyaj olmuş canım:81:, ellerine, gözüne sağlık..
ayrıca fondötene de pek ihtiyacın yok,gül suratlım..

sevgili doğa..:80::80:
güzel bir paylaşım olmuş..:79:
bize böyle ufak tefek, senin de uyguladığın,uzman tavsiyesi birşeyler önerip, paylaşırsan seviniriz..

Maşşş canım benım çok tatlı yaa nasıl makyaj yaparsa yapsın cuk diye oturuyor suratına hiç biri sırıtmıyor hepsi çok doğal çok güzel ve çoooooooooooooook bakımlı duruyorr:))))bazen senden ilham alıp aynanın karşısına geçiyorum bir bakıyorum suratım palyaçonunki gibi olmuş:)bende kabiliyet yok anladım:)gözlerimi senin gibi yapmak nerde far bile süremiyorum:)

nil çok teşk ederim çok sağol çok işime yarıcak tabi, az fayda ne demek

nil çok teşk ederim çok sağol çok işime yarıcak tabi, az fayda ne demek

sevinirimm:13:

çok güzel bir günlük makyaj olmuş canım:81:, ellerine, gözüne sağlık..
ayrıca fondötene de pek ihtiyacın yok,gül suratlım..

öyle mi dersin ,var aslında var da sevmiyorum günlük hayımda kullanmayı bile...
tşk ederim gacim

ayyy canım yaaa
çok tşk ederim onure ettin beni
canım bende ilk zamanlar öyle idim bunu hep vurguluyorum ama üzerine düşünce hevesle inan oluyor..heves ve istek olmalı ve bol pratik yapılmalı

arkadaşlar bu makyajımda takma kirpik yoookkkk...
pastel'in mascarası lacivert tüpte altın rengi kapağı var ,resimlemeyi unuttum ...harika bişi
sürüştende belki,nasıl sürdüm şöyle, rimeli sabit tuttum,kirpikleri rimele doğru baskı ile kapatarak birkaç defa da sürdüm ...
yeşil -sarı ve kahve tonları ile yaptım makyajımı çift eyelınerlı....

bu makyajı sevmedim ,sadece emeğe yazık olmasın dedim ..
bu makyajda ise takma kirpik var ..
görünen pırıltılar ise,mavi simli eyelınerla yapıldı..

cnm herzamanki gibi çok başarılısn

Nilim benim yaaaa.
Şu suratın güzelliğine bak.
Makyajaaaaa geeeeeeeeeelll

Son düzenleme:

nilllll yaptığın her makyaj çok güzel bidenemmm.çokkkkkk beğendim.
mavili makyajını beğenmediğini söylüyorsun şaşırdın mı sennn?ben bittimmm
harika olmuşşşş canımmmm

phil ablam ..sizlere fkir olur diye ekledim ben çok iyi bulmadım o makyajımı gerçekten ..yinede emek verdim diye yayınladım ..

çok tşk ederim ..

bu arada gelin makyajı yaptım ,aksesurlarım bile vardı ...ve pür full makyaj yaptım tıpkı bir gelin misali onuda yayınlayacağım en kısa zamanda..gelin adaylarına duyurulurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…