Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nil , güzel makyajlarının devamını bekliyoruz..zemuszemusboshayallersmile

turkbayragiCumhuriyet bayramımız kutlu olsun..turkbayragi
turkbayragiNe mutlu Türküm diyene..:lepi:turkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::içelim:turkbayragiopuyorumnanaktanturkbayragiopuyorumnanaktanturkbayragiopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
boshayallersmile

woww:1shok::1shok:

:asigim::asigim:

balım ya ellerine emeğine sağlık takipçin olduğumu biliyorsun.. ben çok merak ediyorum bu yeteneğini nasıl keşfettin? çünkü herkesin harcı değil yaptıkların ..

bebeğim keşfetmedim ,heves ettim- özendim ,bakarken bu tarz resimlere içim kıpraşarak bakıyordum sonra okumaya,öğrenmeye,araştırmaya verdim kendimi deli gibi düştüm üzerine prtaik yaptım ,çok kez olmuyor off diyerek attım fırçaları elimden kaydirigubbakcemile3 vazgeçmeyi düşündüm, kolay olmadı çok yani alışma sürecim ..ama azim ettim en önemlisi hırs yapıp bu hevesimi kendimde de uygulamayı çok isteyerek çabaladım ve sonuç bu oldu..6 ay içinde oldu tüm bunlarbayanssulusmile sonra bir baktım ki ,elim artık alışmış o beceriye sahip ,bir baktım yüzüm tual ben ressam oldum ama yine belirteyim profesyonel değilim ..amatörüm ..amacım da kendime yetecek kadar makyaj yapabilmekti ..sonra yaratmaya başlayıp ,sizlerin beğenisi de kazanınca ,desteğinizi alınca ben çook kamçılandım ve daha da sizin verdiğiniz heves ve heyecanla da devam ediyorum bundan sonrası sizler için yani ,kendime olan payı aldım ben bu maceramdan a.s
dolayısyla sizlere tşk borçluyum her birinize tek tek ,payınız büyük emin olun a.s.

ilk sayfadaki resimlerin çooook doğal ve çok güzel olmuş tebrikler:)Ahh bende böyle yapabilsemmmmm:1ninca:
inşallah ,istersen gerçekten olur canımkaydirigubbakcemile5

yine müthiş güzel makyaj canım ellerine sağlık opuyorumnanaktan
gerçektende farklı ve sıradışı ''tutsak masumiyet'' tam ismini bulmuşsun canım
Şeniz

hepinize sevgiler-teşekkürler....

cumhuriyetimiz kutlu olsun bu sene de ,nice nice senelere milletimize turkbayragi:lepi:

http://www.google.com.tr/imgres?img...a=X&ei=pe_JTJacIc3Dswax1KiBDg&ved=0CB0Q9QEwAA

Son düzenleme:
bugüne kadar zorlandım diyebildiğim bir makyaj oldu ..:1no2:
onu tasvir etmek bile zor...a.s
cumhuriyetimiz ve şanlı bayrağımız ....turkbayragi
hepimize,hepinize armağan olsun
a.s.

Son düzenleme:
Çok duygulandım Nilcim,düşünüp makyaj yapman ne kadar güzel bir şey....
ATATÜRK'ü görünce hep gözlerim dolar zaten,ona sewgimden aşkımdan..
Google bile bizi hatırlamış bizi bu şanlı,gururlu günümüzde...
Onun bize bıraktığı en güzel hediyeye,onun eserine,CUMHURİYETİMİZE sahip çıkalım...
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun...
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Son düzenleme:
Nilcim harikasın bugune özel böyle bir makyajda sana yakışırdı zaten :)sevgiler:)

mavi ve yeşil makyaj
deniz kızı da olabilir belki,renkler onu çağrıştırıyor..

bayanssulusmile
....büyültmek için resmin üzerine tıklayın ...

Son düzenleme:
mavi ve yeşil makyaj

bayanssulusmile

her seferinde farklı makyaj valla hayal gücün iyi çalışıyor diyebilirim canımmm Şeniz
ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.şakkıdı

kıskanıyorum seni canm yaa... ellerine sağlık.. MUCKK...

şahane olmuş.. özellikle bayrak şeklindeki makyaja bayıldım.
yüzünüzü rujla mı boyadınız? süper olmuş.
tam BAYRAK VE CUMHURİYET yürüyüşlerine katılmalık bir makyaj.

maşallah diyorum

Son düzenleme:
tebrik ederim profesyonel insanların bile zor yapabilecei makyajlar bunlarr çok beğendimm

her seferinde farklı makyaj valla hayal gücün iyi çalışıyor diyebilirim canımmm Şeniz
ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.şakkıdı

:13:

kıskanıyorum seni canm yaa... ellerine sağlık.. MUCKK...

er-ca canım yüzümü guaj boya ile boyadım..

tebrik ederim profesyonel insanların bile zor yapabilecei makyajlar bunlarr çok beğendimm

hepinize çok tşk ederim...

gözlerin kendi gözlerinmi lens mi umarım bu soruyu çok soran vardır çok canlı göz rengin var

bugüne kadar zorlandım diyebildiğim bir makyaj oldu ..:1no2:
onu tasvir etmek bile zor...a.s
cumhuriyetimiz ve şanlı bayrağımız ....turkbayragi
hepimize,hepinize armağan olsun
a.s.

çok güzel olmuş nilcim
helal olsun diyorum tebrik ediyorum seni canım

mavi ve yeşil makyaj

bayanssulusmile

vayyy süper olmuş bunlarda
sen aştın artık ya hepside harika tatlım

Anlamlı bayrak makyajını çok beğendim,duyarlılığınsa 10 numara,tebrikler :))

tşk ederim bayanlar...

arşivden eski denemelrimden ekliyelim birazda...

merhaba topiğinizi çok beğendim çok güzel olmuş. Bana da yardımcı olabilceğinizi düşünüyorum. Ben tam bi makyaj yapma özürlüsüyüm bi türlü beceremiyorum. Sol gözüme yaptığm makyajı sağ gözüme uygulayamıyorum .. ve eyeliner kullanmak istiyorum başkalarında çok hoşuma gidiyor ama kullanamıyorum. Hem fırçalı hem kalem şeklinde var bana yardımcı olursanız çok sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…