- 22 Temmuz 2008
- 8.822
- 105
merhaba topiğinizi çok beğendim çok güzel olmuş. Bana da yardımcı olabilceğinizi düşünüyorum. Ben tam bi makyaj yapma özürlüsüyüm bi türlü beceremiyorum. Sol gözüme yaptığm makyajı sağ gözüme uygulayamıyorum .. ve eyeliner kullanmak istiyorum başkalarında çok hoşuma gidiyor ama kullanamıyorum. Hem fırçalı hem kalem şeklinde var bana yardımcı olursanız çok sevinirm
canım tşk ederim ....
llineri öğrenebilmenin en iyi pratik yapmak , bu zamanla kazanılabilinecek bir deneyimden ibaret... önmeli olan bir tek püf noktası şudur; lıner i kirpik dipine yerleştirip,göz şeklini fırça ile takip ederek sürmen ,kuyruk kısmı için de bant yada kartvizit tarzı kalın bir kağıt ile istediğin kuyruğa göre kartı dikey hizalaman . benim kuyruktaki yöntemim şu ; kirpik bitiminden (kesik uçlu lıner fırçamla) yukarı doru incelen tek bir hamlede çizik atmak ve sonrasın üzerinden geçip kapağımdaki ile birleştirmek ...
bunu resimli olarak sizlere anlatmaya çalışacağoım .ama dediğim gibi video yada resim ile değil ,pratik ile deneyim kazanıp el alışkanlığı zaman içinde kazanılır...
gözlerine aynı makyajı ,aynı tonlama ve eşit olarak uygulamanın en kolay yolu yine selebant çözümü.göz bitiminden kaş bitimine paralel yerleştir bantı..
geçmiş sayfalarda bant ile hazırladığım resimli anlatım var canım ...:13: