Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
heh oldu sanırım ....
son aldığım takma kirpik ile bir çalışma ....zemuszemus

lpoz.jpg

072ft.jpg

doktor bu neeeeee akannehir
dumur oldum a.s.
harika olmuş tek kelimeyle harika akannehir

phelimon ablam çok tşk ederim ...opuyorumnanaktan
ayak tınaklarıma bilemsürdüm ..şeker gibi duruyorlar ..
ben çok sevdim ..favorim ,ama kızım ortak çıkıyor,elinden alamıyorum kaydirigubbakcemile3

yaaa benn makyaj yaptıgımdaa göz altı torbalarım da bi bellii oluyoo sankiii... napmamm gerekioo ki bu durumdaa... flaşşlı foto cekinemezz oldummmm :S:S:S

Aaaa Nil gelmişşşş :lepi:

Hoşgeldin bitanemm.. Özlettin kendinii..

Düşme bi daha mapıslara amann

phelimon ablam çok tşk ederim ...opuyorumnanaktan
ayak tınaklarıma bilemsürdüm ..şeker gibi duruyorlar ..
ben çok sevdim ..favorim ,ama kızım ortak çıkıyor,elinden alamıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ahhh şu kızlarrrrrr herşeyimize ortak kaydirigubbakcemile3
hatta bazen sahipleniyorlar,biz havamızı alıyoruz kaydirigubbakcemile3
benim kız26 yaşında hala benimkilere yapışıyor kaydirigubbakcemile3
eşim ikimizede parfüm getiriyor yurtdışına gittiğinde,kızım kendi parfümlerini kullanırken ara ara benimkileride hallediyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yani demem oki bu ortaklık hiççççç bitmeyecek kaydirigubbakcemile3

ve arkadaşlar bunları da bugün sipariş vereceğim ..araızda kullanan var mı dermoday ürünlerini ?
mavi anemon çiçeği özleri tonik -temizleme -sütü ve göz kremi...

dermoday-eye-restoring-cream.jpg

dermoday-blue-anemone-tonik-normal-karma.jpg
dermoday-blue-anemone-tonik-normal-karma.jpg
bi ara çok sözü geçiyordu bu mavi anemon çiçeğinin ama hangi markanındı bilmiyorum canım :) güzel bir şeymiş diye duymuştum :)
heh oldu sanırım ....

lpoz.jpg

072ft.jpg

oooooooooooooo sözün bittiği yer yahuuu süper olmuş :)ellerine sağlık :)bayanssulusmile

ve işte aldıklarım ...daha doğrusu talan ettiklerim bayanssulusmile:KK1:
eşim o gün yanımda eziyet çekti ,e ona da bir maskecik aldım artık napayımaklinialirimsmile

geçen bende aldım watsons'dan salatalık göz pedlerini buzdolabına koydum zaman zaman kullanıyorum,bir kaç tanede maske aldım.
bir şey sorayım canım resimde evigen ampul gördüm saç için mi? yazdınmı görmedim ama cevaplarsan sevinirim ballimŞeniz Şeniz Şeniz

Nil'im çok güzel şeyler almışsın ama vaktin oldukça detaylı anlatırmısın mesela o ampul ne salatalık gös pedi napio
maskelerden memnunmusun kaç gayme vs. vs. vs.aklinialirimsmile

canım ablam çok tşk ederim ,kaldığımız yerden yine güzelliklerimize devam ediceza.s.

oyy tatlı dillim benim opuyorumnanaktan

aslım ,bunu engellemk için önce cildine uygun iyi bir temizleyici -tonik ve krem almalısın ...
ki arada sırada bu illetler çıkar stress ve regl zamanınlarında:2: ben rutin bakım dışında engelliğini düşündüğüm buz kalıbı olayı daha öncede belirttim bu geçmiş sayfalarda düzenli yap ama bunları ...sivilceler için ise plante system ve proactıve sivilve kurutucularını tavsiye ederim ,pahalı dersen avonda da var stik şeklinde,uygun fiatlı ..birde avonda mavi bir losyon var siyah nokta vs arındıran diye geçen o da çok iyi ... yada imkanın varsa dermoday al ,kampanyası var ..yorumları çok olumlu ,bende alıcam hatta..:KK3:
o alkol ve asprin olayını dene ama sivilcelerinin üzerine sür..:içelim:imkanlarına göre bak bebeğim boshayallersmileŞeniz

saolll tatlımŞeniz

heh oldu sanırım ....

lpoz.jpg

072ft.jpg

kirpiklere bakkk:1shok:masallh 41kereee:eek:

geçen bende aldım watsons'dan salatalık göz pedlerini buzdolabına koydum zaman zaman kullanıyorum,bir kaç tanede maske aldım.
bir şey sorayım canım resimde evigen ampul gördüm saç için mi? yazdınmı görmedim ama cevaplarsan sevinirim ballimŞeniz Şeniz Şeniz

maskee evettt hangısıııııı:dance:

Nil cim..saç dökülmesi ile ilgili birşeyler yapıyormusun?
mevsim geçişi sebebiyle eylülden beri benim saçlarım fena dökülüyor,benneyaptımki
bir yağ karışımım var ama, dökülmeye etki etmedi,:çok üzgünüm:
bugün ısırganotu kürü yapacağım saçıma,hafta da 1 bile yapılsa etkili oluyormuş..
deneyip göreceğim..sonuçları paylaşırım..a.s

yaaa benn makyaj yaptıgımdaa göz altı torbalarım da bi bellii oluyoo sankiii... napmamm gerekioo ki bu durumdaa... flaşşlı foto cekinemezz oldummmm :S:S:S

melekçim ,göz torbalarını kamufle edebilmek için ,göz altına kapatıcı olarak teninden 1-2 ton koyu oncealer(kapatıcı kullanmak gerek ,asla aydınlık hatta özellikle bayaz far vs sürmemelisin bu torbaları hatta varsa morlukları dahada etkinkılar grimsi görünü karışınca...yüzündeki bütünlüğü sağlamak amacıy ile de koyu seçtiğin kapatıcın ile tenine kullnadığın fondoteni karıştır dağıt göz altlarında ve bütünlüğü sağla tüm yüzde..yapman gereken açık renklerden uzak durup ,teninden 1-2 ton koyu kapatıcı ile işlmei uygulamak,ardından da kalıcığını sağlmak için yine teninden koyu bir pudra ile göz altlarına pudrayı fırça ile hafif dokunuşlarla yay ,buda sabilesin makyajını ve gün içinde akmasını geciktirsin bebeğimopuyorumnanaktan

Aaaa Nil gelmişşşş :lepi:

Hoşgeldin bitanemm.. Özlettin kendinii..

Düşme bi daha mapıslara amann

_masal_ ımmmm..hoşgeldin masal perim Şeniz

günaydınnnnnn opuyorumnanaktan
ablacım günatdınlar ,ama ben çok geciktim ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 ahhh şu kızlarrrrrr herşeyimize ortak kaydirigubbakcemile3
hatta bazen sahipleniyorlar,biz havamızı alıyoruz kaydirigubbakcemile3
benim kız26 yaşında hala benimkilere yapışıyor kaydirigubbakcemile3
eşim ikimizede parfüm getiriyor yurtdışına gittiğinde,kızım kendi parfümlerini kullanırken ara ara benimkileride hallediyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yani demem oki bu ortaklık hiççççç bitmeyecek kaydirigubbakcemile3
ne güzel anlatmışsın ablacım ,aynen valla...büyüdükçe daha da fena olcaklar kesin ...ortaklarımız vardelikafadulden yetrki sağlıkları olsun aman ortak çıksınlar..kaderleri güzel olsun ablam..kızınıda çok selam:KK3:

oyyy oyyyy a.s.:nazar:
anlaşılan mapıstaykene süper şeyler yaptın
gözlerimiz bayram etcekdelikafadulden

yaptım cefalettam paylaşacağım sırasıyla kaydirigubbakcemile5

bi ara çok sözü geçiyordu bu mavi anemon çiçeğinin ama hangi markanındı bilmiyorum canım :) güzel bir şeymiş diye duymuştum :)

oooooooooooooo sözün bittiği yer yahuuu süper olmuş :)ellerine sağlık :)bayanssulusmile
canım benim ki dermoday marka,çok etkili olduğunu okudum bakalım görücez magrentam .çok tşk ederim ..Şeniz

ablam ben evigen ampulün tek bir şişesini ,kullandığım rosense şampuanımın içine attım ve her yıkamada kullanıyorum ..ne dökülmem var ,ne de kepeğim vs ...tavsiye ederim ablammmopuyorumnanaktan

Nil'im çok güzel şeyler almışsın ama vaktin oldukça detaylı anlatırmısın mesela o ampul ne salatalık gös pedi napio
maskelerden memnunmusun kaç gayme vs. vs. vs.aklinialirimsmile
canım maskelerden satalıkılı göz pedini sürekli kullanırım...birde nem maskesini severim watsons 'un.diğerleri ile yeni tanışacağım ..yerimseniben
göz pedi rahatlatma amacı ile ,yorgunluk belirtilerine karşı canlanmasına etkili.. evigeni üstte ablama cvpladım saçlarım için ..
maskelerin fiatları 2.99 ile 4.99 tl arasında değişyor birtanem olumunekankayizsmile

saolll tatlımŞeniz

kirpiklere bakkk:1shok:masallh 41kereee:eek:

maskee evettt hangısıııııı:dance:

kirpiklerim takma aslı'cım :gitme:
maskeleri açıkladım yukarıya bak canımopuyorumnanaktan

Nil cim..saç dökülmesi ile ilgili birşeyler yapıyormusun?
mevsim geçişi sebebiyle eylülden beri benim saçlarım fena dökülüyor,benneyaptımki
bir yağ karışımım var ama, dökülmeye etki etmedi,:çok üzgünüm:
bugün ısırganotu kürü yapacağım saçıma,hafta da 1 bile yapılsa etkili oluyormuş..
deneyip göreceğim..sonuçları paylaşırım..a.s

canım benimde bu mevsimlerde fazla olurdu ,bu kez fazla değil ,var ama aşırı değil ..
dediğim gibi saçlarımı çok yormamaya ve önüme geleni kullanmamaya çalışıorum ... yaptığım evigeni şampunıma dökmek ,şampuanım rosense ... :1hug:

veee,vazgeçilmezim morr:eek:
mor ile 2 makyaj ...ilki 3 kuyruklu lınerli
2.ise lila -mor kelebek kanadı misali denemem...boshayallersmile

mmoorr.jpg

ay o kızdan bi tanede bende var amanın yani illahlah dedirtti parfüm ruj oje far eline ne geçerse deniyo:)))))
nillllllll mor çok yakışmış+yetenek+başarı+bence bu becerini değerlendir+bu işte çok başarılı olucağını düşünüyorum....))

melekçim ,göz torbalarını kamufle edebilmek için ,göz altına kapatıcı olarak teninden 1-2 ton koyu oncealer(kapatıcı kullanmak gerek ,asla aydınlık hatta özellikle bayaz far vs sürmemelisin bu torbaları hatta varsa morlukları dahada etkinkılar grimsi görünü karışınca...yüzündeki bütünlüğü sağlamak amacıy ile de koyu seçtiğin kapatıcın ile tenine kullnadığın fondoteni karıştır dağıt göz altlarında ve bütünlüğü sağla tüm yüzde..yapman gereken açık renklerden uzak durup ,teninden 1-2 ton koyu kapatıcı ile işlmei uygulamak,ardından da kalıcığını sağlmak için yine teninden koyu bir pudra ile göz altlarına pudrayı fırça ile hafif dokunuşlarla yay ,buda sabilesin makyajını ve gün içinde akmasını geciktirsin bebeğimopuyorumnanaktan

_masal_ ımmmm..hoşgeldin masal perim Şeniz

ablacım günatdınlar ,ama ben çok geciktim ohaoldumsmile

ne güzel anlatmışsın ablacım ,aynen valla...büyüdükçe daha da fena olcaklar kesin ...ortaklarımız vardelikafadulden yetrki sağlıkları olsun aman ortak çıksınlar..kaderleri güzel olsun ablam..kızınıda çok selam:KK3:

yaptım cefalettam paylaşacağım sırasıyla kaydirigubbakcemile5

canım benim ki dermoday marka,çok etkili olduğunu okudum bakalım görücez magrentam .çok tşk ederim ..Şeniz

ablam ben evigen ampulün tek bir şişesini ,kullandığım rosense şampuanımın içine attım ve her yıkamada kullanıyorum ..ne dökülmem var ,ne de kepeğim vs ...tavsiye ederim ablammmopuyorumnanaktan

canım maskelerden satalıkılı göz pedini sürekli kullanırım...birde nem maskesini severim watsons 'un.diğerleri ile yeni tanışacağım ..yerimseniben
göz pedi rahatlatma amacı ile ,yorgunluk belirtilerine karşı canlanmasına etkili.. evigeni üstte ablama cvpladım saçlarım için ..
maskelerin fiatları 2.99 ile 4.99 tl arasında değişyor birtanem olumunekankayizsmile

kirpiklerim takma aslı'cım :gitme:
maskeleri açıkladım yukarıya bak canımopuyorumnanaktan

canım benimde bu mevsimlerde fazla olurdu ,bu kez fazla değil ,var ama aşırı değil ..
dediğim gibi saçlarımı çok yormamaya ve önüme geleni kullanmamaya çalışıorum ... yaptığım evigeni şampunıma dökmek ,şampuanım rosense ... :1hug:

evet canım sağlıklı olsunlarda her şeyimiz onların olsun.kaydirigubbakcemile5
selamını söylerim canım kızım şimdi işte.:1hug:
bende alayım evigen den.ben organicum şampuan almıştım saçlarım daha hızlı uzadı ama
saç dökülmesini engellemiyor,acaba evigen i bu şampuana döksem olur mu?yoksa senin
kullandığın şampuandan mı alsam?bioblas şampuanda var,kararsız kaldım.yerimseniben

veee,vazgeçilmezim morr:eek:
mor ile 2 makyaj ...ilki 3 kuyruklu lınerli
2.ise lila -mor kelebek kanadı misali denemem...boshayallersmile

mmoorr.jpg

Vayyyy süper olmuş canım ya :lepi: morda çok yakışmış gerçekten opuyorumnanaktan ya bu liner dediğin eyeliner mi acaba

X