- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
ay o kızdan bi tanede bende var amanın yani illahlah dedirtti parfüm ruj oje far eline ne geçerse deniyo:)))))
nillllllll mor çok yakışmış+yetenek+başarı+bence bu becerini değerlendir+bu işte çok başarılı olucağını düşünüyorum....))
evet canım sağlıklı olsunlarda her şeyimiz onların olsun.kaydirigubbakcemile5
selamını söylerim canım kızım şimdi işte.:1hug:
bende alayım evigen den.ben organicum şampuan almıştım saçlarım daha hızlı uzadı ama
saç dökülmesini engellemiyor,acaba evigen i bu şampuana döksem olur mu?yoksa senin
kullandığın şampuandan mı alsam?bioblas şampuanda var,kararsız kaldım.yerimseniben
amin ablamm :Saruboceq:
ablacım herhangi bir şampuan olur,sorun arz etmez..kullandığın şampuana koyabilirsin ...hihoyyyt
Vayyyy süper olmuş canım ya :lepi: morda çok yakışmış gerçekten opuyorumnanaktan ya bu liner dediğin eyeliner mi acaba
tek kelimeyle süüüüüüperrrrrrrrrrrrrrrrr
:kedi:çok beğenmişsin ,anladımm ve çok sevdindim ...ayyy nilll sen gercekmısınnn yaaaaaaklinialirimsmile
:roflol:bunların hepsi aynııııı...
canım çok tşk ederim ..ama ben kendimce yapabilirim ancak..meslek olarak düşünmüyorum..:1no2:
evet ablacım ben fırçalı liner kullanıyorum,onunla yapıyorum makyajlarımı genelde yada fırça ile jel eyelıner kullanıyorum ...opuyorumnanaktan
çok tşk ederim
delikafaduldenhihoyyyta.s.
ablacım o kalem uçlu olanlara alışamadım ben ,beceremiyorumda onlarla istediğim sonucu alamıyorum ..sağol canım Şeniz birde bunların kalem tipi olanları vardı demi bir ara kullanmıştım bende ama çok ta beceremedim senağlama
ablacım o kalem uçlu olanlara alışamadım ben ,beceremiyorumda onlarla istediğim sonucu alamıyorum ..
acemiliğimde de ben eyelinerle daha iyi sonuçlar aldım..
lınerın ince fırçasına hakim olmak bana göre daha kolay..
kişinin el alışkanlığı ile de ilintili ama fırçalı lınerla daha
simetrik uygulamalar yaptığım aşikar....
denemdi isen denemelisin ablamolumunekankayizsmile
işte stoklardakinleraklinialirimsmile
desen....
asi ruh ....
bayanssulusmile:smiley-cool:
işte stoklardakinleraklinialirimsmile
desen....
asi ruh ....
bayanssulusmile:smiley-cool:
Desenli makyaj konusunda da başarılısınolumunekankayizsmile:hulya:.. ama ilk morlu makyaja bittim canım, çoooook hoş olmuş..alkisalkisalkisdönüp yine bakıcam..
Nilim seni ilarzuyu ve princessi tek geçerim makyaj konusunda.number one sınızzz.darısı benm başıma.:smiley-cool:
Bunlarda harika olmuş canım rengarenk valla baktıkça bende haveslenmeye başlıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
:kedi: valla sizin verdiğiniz aşkla-hevesle çıkıor bunlar masumum:1hug:nilim harikasın canım makyözümkaydirigubbakcemile3
tşk ederimmkaydirigubbakcemile5en sonuncu desen ve ilk mora bayıldım sana mor çok yakışıyo nilcim bide yeşil yapmıştın oda çok hoştuaklinialirimsmile
leydimmhihoyyytdelikafadulden
alkisalkisalkis
tşk ederim doğa'cım,hoşgeldinbu ne kabiliyetir ya,, maşallah
evet tweety 'im ona benimde ayrı bir zaafım var aklinialirimsmilehufff yaa bunlara da bayıldımmm :bbopuyorumnanaktan ilkine aşık oldum:asigim: