Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol:bunların hepsi aynııııı...
canım çok tşk ederim ..ama ben kendimce yapabilirim ancak..meslek olarak düşünmüyorum..:1no2:

evet ablacım ben fırçalı liner kullanıyorum,onunla yapıyorum makyajlarımı genelde yada fırça ile jel eyelıner kullanıyorum ...opuyorumnanaktan
çok tşk ederim

tek kelimeyle süüüüüüperrrrrrrrrrrrrrrrr

delikafaduldenhihoyyyta.s.

ayyy nilll sen gercekmısınnn yaaaaaaklinialirimsmile
:kedi:çok beğenmişsin ,anladımm ve çok sevdindim ...

bana bu şevki ve hevesi sizler veriyorsunuz cidden ,sizler beğendikçe denemelerimi yapıor ve sizlerle paylaşıyorum ....
hepinizi çok seviyorummmm:asigim:Şeniz

sağol canım Şeniz birde bunların kalem tipi olanları vardı demi bir ara kullanmıştım bende ama çok ta beceremedim senağlama

bu arada bugün tam anlamıyla bir makyaj şöleni yaşayacağız,
bugün daha farklı denemeler yayınlayacağım ...opuyorumnanaktan

mapıstaki stokları eritelim hatunlar

sağol canım Şeniz birde bunların kalem tipi olanları vardı demi bir ara kullanmıştım bende ama çok ta beceremedim senağlama
ablacım o kalem uçlu olanlara alışamadım ben ,beceremiyorumda onlarla istediğim sonucu alamıyorum ..
acemiliğimde de ben eyelinerle daha iyi sonuçlar aldım..
lınerın ince fırçasına hakim olmak bana göre daha kolay..
kişinin el alışkanlığı ile de ilintili ama fırçalı lınerla daha
simetrik uygulamalar yaptığım aşikar....
denemdi isen denemelisin ablamolumunekankayizsmile

işte bende beceremedim maalesef...
ama alıp denemekte fayda var
aslında güzel duruyor
dediğin gibi el becerisi istiyor birazda
ben genelde normal kalem kullanıyorum
denemem lazım benimde fırçalıyı
sağol tatlım opuyorumnanaktan

veee,vazgeçilmezim morr
mor ile 2 makyaj ...ilki 3 kuyruklu lınerli
2.ise lila -mor kelebek kanadı misali denemem...boshayallersmile

işte stoklardakinleraklinialirimsmile

desen....

asi ruh ....

bayanssulusmile:smiley-cool:

Desenli makyaj konusunda da başarılısınolumunekankayizsmile:hulya:.. ama ilk morlu makyaja bittim canım, çoooook hoş olmuş..alkisalkisalkisdönüp yine bakıcam..

Nilim seni ilarzuyu ve princessi tek geçerim makyaj konusunda.number one sınızzz.darısı benm başıma.:smiley-cool:

işte stoklardakinleraklinialirimsmile

desen....

asi ruh ....

bayanssulusmile:smiley-cool:

en sonuncu desen ve ilk mora bayıldım sana mor çok yakışıyo nilcim bide yeşil yapmıştın oda çok hoştuaklinialirimsmile

Desenli makyaj konusunda da başarılısınolumunekankayizsmile:hulya:.. ama ilk morlu makyaja bittim canım, çoooook hoş olmuş..alkisalkisalkisdönüp yine bakıcam..

evet canım ,alternatif gelin ayada gece makyajı olabilir daha iddialı renklerle..
daha soft renklerle ile de günlük olarakta kullanıma uygun bir stil ,çok tşk ederim opuyorumnanaktan

Nilim seni ilarzuyu ve princessi tek geçerim makyaj konusunda.number one sınızzz.darısı benm başıma.:smiley-cool:

tşk ederiz canım ...:asigim: gerçekten çok başarılı bulduğum arkadaşlarım her ikisi de
amin canım seninde paylaşımlarını bekliyorum yerimseniben

Bunlarda harika olmuş canım rengarenk valla baktıkça bende haveslenmeye başlıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

ablam ne güzel ,ne mutlu heveslendirebildi isem ,bende hevesla başlamıştım bu şekildesonra bir bakıyorsun hobin olmuş ,bir bakıorsun ki yaratmaya başlıyor yüzünü tual yapıyorsun kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile

nilim harikasın canım makyözümkaydirigubbakcemile3
:kedi: valla sizin verdiğiniz aşkla-hevesle çıkıor bunlar masumum:1hug:

en sonuncu desen ve ilk mora bayıldım sana mor çok yakışıyo nilcim bide yeşil yapmıştın oda çok hoştuaklinialirimsmile
tşk ederimmkaydirigubbakcemile5

delikafadulden
alkisalkisalkis
leydimmhihoyyyt

veee,vazgeçilmezim morr
mor ile 2 makyaj ...ilki 3 kuyruklu lınerli
2.ise lila -mor kelebek kanadı misali denemem...boshayallersmile

hufff yaa bunlara da bayıldımmm :bbopuyorumnanaktan ilkine aşık oldum:asigim:

Nil selamlara.s.
Öncelikle topiğin hayırlı olsun..(Topiği açtığında ben buralarda değildim de biraz geç oldu:kedi:)
bunun yanı sıra çokkk şık çok güzel makyajların ve bu sayede gözümüzü şenlendirdiğin için sen çok yaşa emiolumunekankayizsmile
kocaman öpücükleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…