amanin niiiiill delikafadulden hosgeldiiinnn :sm_cool: özledik beaaa Şeniz
yeni cicilerin hayirli olsun cnm hihoyyyt hepside cok güzel duruyo bayanssulusmile
bende özledim güzel yüzlüm seni:1hug:
allahım bu kızın elleride çok güzel heryeri güzel nilcimŞeniz
hoşgeldin canım özlettin kendini makkaj niye yapmadın hiç bekliyodum ben yeni yeni makyajlar şu öğrettiğin bantlı şeysi göz makyajını yapıyorum atık yaşasın çok ta güzel oluyo canım ya eşimde çok beğendi geçen akşam sürüştürdümbayanssulusmile
yüreği masumum makyajlar var canım pc de stok halinde hemidekaydirigubbakcemile2
artık yapabiliyor olmana çok sevindim oleyyyyyyyhihoyyytzamanla çok daha iyileri yapacaksın emin ol..
az önce alıntı yaptım ama çıkmamış evigen ampulu saçlarına mı sürüyosun canım ben almışım bundan niye aldıysam duruyo çekmecede eyvahedigeldismile
bide güllü olan paketi beğendim maskemi canım o watsons
canım evet ben rosense in şampuanını kullanıyorum tek bir ampulu içine attım şampunaın her yıkamada yıkıom ,memnunum ..arlarda saçlarımı görüyorsundur..opuyorumnanaktan
öpüyorum canım benim tekrar hoşgeldin...a.s.a.s. yanlız senin şu buz kalııbını denedim süper bişi ama beni fazla kuruttu yaa.. burun yanları falan pul pul oldu soyuldu resmen ... karmadır cildim aslında T yağlı aşırı... siyah noktalar herkez gibi benimde baş belam.. kurtulamadım gitti. burnumun üstü nasıl diyim çilek gibi görünüyo kapatıcam diye canım çıkıyo inanki.. GARNİER düşünüyodum 3lü etki.. bayağı övüyolar.. clean clear kullanıyodum hiç memnun değilim. bide İNNOVA nın maskesini aldım testr denemek için ilk sefer için bayağı iyiydi ama bide sana soruyum dedim kullandınmı canım yada deneyen bi tanıdığın varmı? devam ediyimmi bilemedim...kaydirigubbakcemile5
canım innova nın kapatıcı kullanmıştım bayağı bir önce sadece...
benim karmadan kuruya dönük cildim...
bu zkalıbı yapıp 10 dk sonra rutin bakımını yapman gerek ..bu zkalıbının amacı elastikiyeti arttırmak ,kan dolaşımı hızlandığı için işe yarıor epeyce,canlılık katıyor alışkanlık edinilirse çok faydası olur geç sarkarızaklinialirimsmile
Anammmm talan ettmişsin hakket tükkanları enişte ne diyor pekiii kaydirigubbakcemile3
hadi nill yeter bitmedi hadi...hadiiii diyip durdu ,bende ona sus payı maske aldım erkeklere özel kaydirigubbakcemile3
wuuuuuuuuu hayırlı olsun canım talan etmiisin gercekten
nedicem meybilin konseylırı ne kdra aldın canım ?
akitramm canım indirimden 11 tl ye aldım ...delikafadulden
bu harika ama üstlerinde minicik taşlar var süper valla :lepi:
bacım kaç para bunlar yaaa
ablacım yurt dışından siteden aldım netten ucuza 3.95 dolarcıkbayanssulusmile
bide canım takma kirpikler nasıl ... rahat çıkıyomu gözden... fiyatınıda yazarsan tatlişim..
gülşenim çok rahat çıkıor da takması öldürüyyordelikafadulden
anaaaa kirpiklere baksempatiksalakcinni
yine cok güzelsin bebeemmm:asigim:
canımm cokacimcoook