Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ve işte aldıklarım ...daha doğrusu talan ettiklerim bayanssulusmile
eşim o gün yanımda eziyet çekti ,e ona da bir maskecik aldım artık napayımaklinialirimsmile

Anammmm talan ettmişsin hakket tükkanları enişte ne diyor pekiii kaydirigubbakcemile3

wuuuuuuuuu hayırlı olsun canım talan etmiisin gercekten
nedicem meybilin konseylırı ne kdra aldın canım ?

bide canım takma kirpikler nasıl ... rahat çıkıyomu gözden... fiyatınıda yazarsan tatlişim..

anaaaa kirpiklere baksempatiksalakcinni
yine cok güzelsin bebeemmm:asigim:

Nilimmmmmmm uzun bi ara yoktum buralarda.:a015:
Sen ne güzel olmuşsun öle.:asigim:
Lensine ve makyajlarına bayıldım bitanemmmm
Sexi hatunum benmmm paylaşımlarını zewkle takip edicem tekrardan
a.s.

amanin niiiiill delikafadulden hosgeldiiinnn :sm_cool: özledik beaaa Şeniz
yeni cicilerin hayirli olsun cnm hihoyyyt hepside cok güzel duruyo bayanssulusmile

bende özledim güzel yüzlüm seni:1hug:

yüreği masumum makyajlar var canım pc de stok halinde hemidekaydirigubbakcemile2
artık yapabiliyor olmana çok sevindim oleyyyyyyyhihoyyytzamanla çok daha iyileri yapacaksın emin ol..

canım evet ben rosense in şampuanını kullanıyorum tek bir ampulu içine attım şampunaın her yıkamada yıkıom ,memnunum ..arlarda saçlarımı görüyorsundur..opuyorumnanaktan

canım innova nın kapatıcı kullanmıştım bayağı bir önce sadece...
benim karmadan kuruya dönük cildim...
bu zkalıbı yapıp 10 dk sonra rutin bakımını yapman gerek ..bu zkalıbının amacı elastikiyeti arttırmak ,kan dolaşımı hızlandığı için işe yarıor epeyce,canlılık katıyor alışkanlık edinilirse çok faydası olur geç sarkarızaklinialirimsmile

Anammmm talan ettmişsin hakket tükkanları enişte ne diyor pekiii kaydirigubbakcemile3

hadi nill yeter bitmedi hadi...hadiiii diyip durdu ,bende ona sus payı maske aldım erkeklere özel kaydirigubbakcemile3

wuuuuuuuuu hayırlı olsun canım talan etmiisin gercekten
nedicem meybilin konseylırı ne kdra aldın canım ?
akitramm canım indirimden 11 tl ye aldım ...delikafadulden

bu harika ama üstlerinde minicik taşlar var süper valla :lepi:
bacım kaç para bunlar yaaa
ablacım yurt dışından siteden aldım netten ucuza 3.95 dolarcıkbayanssulusmile
bide canım takma kirpikler nasıl ... rahat çıkıyomu gözden... fiyatınıda yazarsan tatlişim..
gülşenim çok rahat çıkıor da takması öldürüyyordelikafadulden

anaaaa kirpiklere baksempatiksalakcinni
yine cok güzelsin bebeemmm:asigim:

canımm cokacimcoook

Nilimmmmmmm uzun bi ara yoktum buralarda.:a015:
Sen ne güzel olmuşsun öle.:asigim:
Lensine ve makyajlarına bayıldım bitanemmmm
Sexi hatunum benmmm paylaşımlarını zewkle takip edicem tekrardana.s.
kaydirigubbakcemileevett nerelerdesin sen ,bloğunda da paylaşım yapmadın ,sanırım şehir dışında dedim bende... hoşgeldin bebek yüzüm....opuyorumnanaktan

bana diyene bak

nil hoşgeldin yinee harikasın
takma kirpik çok hoş olmus
bende kirpik ekletmek ve eklettikten sonra kirpik perması yaptırmak istiyorum acaba bilgin varmı tavsiye edermisin böyle bir işlemi kendi kirpiklerime zarar verirmi?

kaydirigubbakcemileevett nerelerdesin sen ,bloğunda da paylaşım yapmadın ,sanırım şehir dışında dedim bende... hoşgeldin bebek yüzüm....opuyorumnanaktan

bana diyene bak

Tatlım şehir dışındayım evet,neti de çok şükür bağlatabildim.Çok yoğunum bu aralar ama fırsat buldukça girmeye çalışacağımm..Güzel yüzünden mahrum kalmak istemiorum çünküboshayallersmile

leydim hoşgeldin ..mapısdayken soramadım lens işini ne yaptın bebğim aklinialirimsmile
bu arada o konu ile ilgili bilgim yok ..ama 35 tl ye eczaneden lumigan alıp kullanabilirsin ilk ay etkisini göstermez ama 3 ayda kirpiklerine inanmazsın o derce söylim ..bende alıcam hatta başlıcam lumigana ..
lumigan bir göz damlası ,yan etkisi kirpik uzatması ..sen yine araştır ..arkadaşım kullanıyor,kız kirpik doldu a.sŞeniz

canım işe mi başladın ?
sorun yok değil mi ?
gel uğra her zaman olumunekankayizsmile

tşkler nilcim asıl sen hoşgeldin özlettin:)
lens işi azcık beklemede hala kararsızlık yaşıyorum ama büyük ihtimal charm mel ve charm grafhıte olucak tabi sendeki gibi güzel dururmu bilemicem denicem şansımı:)

canım bende sizleri bu ortamı çok özledim ,çocuk misali seviniyorum sizlerle paylaşım yaşamaktan ve olmaktan ...

charm grafite bendeki maviler...
gözlerim de senin ki gibi koyu biliyorsun ...
sorun yaşacağın en az riskli marka bu...hayırlısı olsun şimdiden ...
yakın olsaydık ,buluşurduk ve denerdin benimkileri... nede iyi olurdu ...içine sineni karar verir ve alırdın ...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ahahahaha teşekkür butonu geri gelmiş kızlarr...

okuduğum kadarıyla bu lumigan, göz içine falan kaçırılmaması gerekiyormuş..
gözün beyazının ve gözün renkli kısmının rengini değiştirebiliyormuş..
bu etkiler geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama..ben tırstım sonradaneyvahedigeldismilekirpik uğruna gözden olmiyim diye.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

ay canım ne güzel olurdu ama ben ank sen izmir:)
evet sendeki mavi cnm ama senin gözler daha koyu bende az daha açık durur tahminim aslında optikçilerden başka marka bakıyım diyorum ama en iyi marka solotıca sanırım

allah korusun gacim ,doğru elbette. arkadaşım bundan bahsetmedi bana ..sanırım dikkatli yapıordur sorun yaşamadı çünkü..yinede düşünen olursa ,LÜTFEN öncesinde araştırsın -bilgi edinsin lumigan hk .a.s
hatta ben bunu ablama danışayım bir bebeğim o da araştırsın ..ablam sağlık bakanlığında müfettiş en iyi onlar bilgi edinirler bu konu hk.

leydim canım sana ben özel msjla solotıca nc mel ve garfitenin gün ışında çekilmiş resimlerini atayım ...
buradaki bazı makyaj fotolarını gece çekimi olduğu için bazısını düzenlmek aydınlatmak veya koyulşatırmak zorunda kalabiliyorum ..gönderceklerim sana daha iyi yol gösterir.sen yine düşünürsün.. aklında olsun yinede ....kaydirigubbakcemile5

Öğretim üyeliğine başladım canım üniversitede,sınawlarım mülakatlarım felan wardı.
Sorun yok bitanem
opuyorumnanaktan

Öğretim üyeliğine başladım canım üniversitede,sınawlarım mülakatlarım felan wardı.
Sorun yok bitanemopuyorumnanaktan
tebrik ederim bebeğim ,ne mutlu sana ..
başarılar dilerim çalışma hayatındavereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…