Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nil, hoşgeldin şekerim..opuyorumnanaktan
cicilerini güle güle kullan..maybelline concealer mi o ufak cam tüpteki,sanki çift taraflı gibi,yanlış mı görüyorum..
memnun musun performansından? kaç no?..
testerından denemiştim memnun kaldım,t
abi gözltı kremi sürülünce daha güzel duruyor çizgilenme yapmıyor...

gacim gelmişşşşolumunekankayizsmile
evet canım likit kapatıcısı 01 bendeki ,güzel bir ekz acele ile kullandım yine bakıcam tadına daha ayrıntılı konuşuruz... köpük kapatıcı olanı maybelline nin güzeldir ama aklında olsun ...

nilcimm hoşgeldin bidenem yaa.s. nerelerdeydin bakam.
aldıklarını güle güle kullan tatlımopuyorumnanaktan.maybelline affinitone concealerden bende de var 1 2 ay oldu alalı ilk kapatıcımdır kendileri :9

pirhotum sorma yokluğunuzda kendimi vurdum alışverişe:gitme:
tşk ederim tatlım ...

nilcimmm yüzünü normalde neyle temızlıyosunnn balımm

canım göz makyajımı maybelline makyazj temzlici ile temizliorum ...
yüzümü sebamed likit jel ile antibakteriyel onuna 3 yıldır yıkıordum ama şimdi dermoday a geçiorum ... bu arada rosense gül suyu vazgeçilmezim ve tabii sodalı -sirkeli buz kalıblarım artık benle özdeşleştileraslı'cımŞeniz

ahanda bunları buraya komadımdı..alsanaalsanasmile

arkadaşlar çok sevdim benbu ikisini ...kalıcığı da süper bu aradabayanssulusmile

012.JPG

gacim gelmişşşşolumunekankayizsmile
evet canım likit kapatıcısı 01 bendeki ,güzel bir ekz acele ile kullandım yine bakıcam tadına daha ayrıntılı konuşuruz... köpük kapatıcı olanı maybelline nin güzeldir ama aklında olsun ...

pirhotum sorma yokluğunuzda kendimi vurdum alışverişe:gitme:
tşk ederim tatlım ...

canım göz makyajımı maybelline makyazj temzlici ile temizliorum ...
yüzümü sebamed likit jel ile antibakteriyel onuna 3 yıldır yıkıordum ama şimdi dermoday a geçiorum ... bu arada rosense gül suyu vazgeçilmezim ve tabii sodalı -sirkeli buz kalıblarım artık benle özdeşleştileraslı'cımŞeniz

balım sımdıı cildim benım bu ara bozulduuu:kedi:üffffff canım sıkılıyo yaaa bı tanıdıga sordumm cildinde hıcn sıvılce yok sadece sabunla yıkıyormusssfisfisfisben ne alsam acepp cicegemm

balım sımdıı cildim benım bu ara bozulduuu:kedi:üffffff canım sıkılıyo yaaa bı tanıdıga sordumm cildinde hıcn sıvılce yok sadece sabunla yıkıyormusssfisfisfisben ne alsam acepp cicegemm

bebeğim ,önce cilt yapını öğren ....
ona göre dermo kozmetik ürünleri tercih et ... eczane ürünü yani..helede bitkisel olarsa tadından yenmez... antibakteriyel temizleyisiler olabilir mesela sivilcen çoksa..irde eğer uygularsan bir tarifim var ..

eczaneden alkol alıcan (alastik şişede oluyor onlar)
ve içine 8 adet asprin kırıp -ezip koyucaksın onu 2 gün beklet ..ve sonra sivilcelerine sür...
ve farkı gör..boshayallersmile denenmiş ve ugulanmış bir deneyimdir bebişim kaydirigubbakcemile5

hoş geldin canımcım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yokluğun baya belli oluyor bidenem yerimseniben
güzel kozmetikler almışsın güle güle kullan zemuszemus

arkadaşlar çok sevdim benbu ikisini ...kalıcığı da süper bu aradabayanssulusmile

012.JPG

cook guzel olmus:asigim:

Nilcim hic vakit kaybetmeden tam gaz devam ediyosun masallah =)))

asil biz seni ozledikŞeniz

bebeğim ,önce cilt yapını öğren ....
ona göre dermo kozmetik ürünleri tercih et ... eczane ürünü yani..helede bitkisel olarsa tadından yenmez... antibakteriyel temizleyisiler olabilir mesela sivilcen çoksa..irde eğer uygularsan bir tarifim var ..

eczaneden alkol alıcan (alastik şişede oluyor onlar)
ve içine 8 adet asprin kırıp -ezip koyucaksın onu 2 gün beklet ..ve sonra sivilcelerine sür...
ve farkı gör..boshayallersmile denenmiş ve ugulanmış bir deneyimdir bebişim kaydirigubbakcemile5

yok balım cok degılde stresten bazen alnımda cıkıyoo 4 5 tane ama sınır bozucu yaaa eczeneden mısal su an ıcın ne almamı önerırsınŞeniz

hoş geldin canımcım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yokluğun baya belli oluyor bidenem yerimseniben
güzel kozmetikler almışsın güle güle kullan zemuszemus

canım ablam çok tşk ederim ,kaldığımız yerden yine güzelliklerimize devam ediceza.s.

cook guzel olmus:asigim:

Nilcim hic vakit kaybetmeden tam gaz devam ediyosun masallah =)))

asil biz seni ozledikŞeniz

oyy tatlı dillim benim opuyorumnanaktan

yok balım cok degılde stresten bazen alnımda cıkıyoo 4 5 tane ama sınır bozucu yaaa eczeneden mısal su an ıcın ne almamı önerırsınŞeniz
aslım ,bunu engellemk için önce cildine uygun iyi bir temizleyici -tonik ve krem almalısın ...
ki arada sırada bu illetler çıkar stress ve regl zamanınlarında:2: ben rutin bakım dışında engelliğini düşündüğüm buz kalıbı olayı daha öncede belirttim bu geçmiş sayfalarda düzenli yap ama bunları ...sivilceler için ise plante system ve proactıve sivilve kurutucularını tavsiye ederim ,pahalı dersen avonda da var stik şeklinde,uygun fiatlı ..birde avonda mavi bir losyon var siyah nokta vs arındıran diye geçen o da çok iyi ... yada imkanın varsa dermoday al ,kampanyası var ..yorumları çok olumlu ,bende alıcam hatta..:KK3:
o alkol ve asprin olayını dene ama sivilcelerinin üzerine sür..:içelim:imkanlarına göre bak bebeğim boshayallersmileŞeniz

ojenin rengi çok güzel zemuszemus
dimi ablam ..bakıp bakıp duruyorum ellerime :KK1:
pempe olan simli 188
gri olanı 164 numara..
ben ikisi sürdüm üstüste böyle oldu...
tek sürünce daha seşeffaf görüntüsü..böyle çok hoş hihoyyyt

dimi ablam ..bakıp bakıp duruyorum ellerime :KK1:
pempe olan simli 188
gri olanı 164 numara..
ben ikisi sürdüm üstüste böyle oldu...
tek sürünce daha seşeffaf görüntüsü..böyle çok hoş hihoyyyt

aaaaaaaa bak şu işe,iyiki söyledin,
alırken ikisinden alayım canım:1hug:

ablam bak ,farklı bir foto ,şu güzelliğe bak kaydirigubbakcemile2

2339.jpg

Son düzenleme:
niilllll yeni gördüm yaaa.. hoşgeldin balım benim yaa.. sen olmadan buranında anlamı kalmadı be benim için .. genelde gözüm hep senin topikte... HOLGELDİN AŞKIMM... gelir gelmez tam gaz başlamışsın dönüşün muhteşem olmuş bitanem... aldıklarını güle güle kullan çok öpüyorum..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bu arada benim avatar nasıl olmuş.. senin imzadan çaldım.. bayıldım napıyım.. kızma tamam canım.

Son düzenleme:
niilllll yeni gördüm yaaa.. hoşgeldin balım benim yaa.. sen olmadan buranında anlamı kalmadı be benim için .. genelde gözüm hep senin topikte... HOLGELDİN AŞKIMM... gelir gelmez tam gaz başlamışsın dönüşün muhteşem olmuş bitanem... aldıklarını güle güle kullan çok öpüyorum..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bu arada benim avatar nasıl olmuş.. senin imzadan çaldım.. bayıldım napıyım.. kızma tamam canım.

gülşenim de geldiiiiii:dance:
bende çok özledim sizi çok ,güllerim açtı, açıyor a.s.
bebeğim al istersen benim göz avatarı bilem ,senden kıymetlimi Şeniz
daha makyajlarım var gülşenimmboshayallersmile

kızlar makkaj yüklemye çalışıom ama yükleme sitesinde hata var :2:
deniorum yine

amanin niiiiill delikafadulden hosgeldiiinnn :sm_cool: özledik beaaa Şeniz
yeni cicilerin hayirli olsun cnm hihoyyyt hepside cok güzel duruyo bayanssulusmile

ve arkadaşlar bunları da bugün sipariş vereceğim ..araızda kullanan var mı dermoday ürünlerini ?
mavi anemon çiçeği özleri tonik -temizleme -sütü ve göz kremi...

dermoday-eye-restoring-cream.jpg

dermoday-blue-anemone-tonik-normal-karma.jpg
dermoday-blue-anemone-tonik-normal-karma.jpg

012.JPG

allahım bu kızın elleride çok güzel heryeri güzel nilcimŞeniz
hoşgeldin canım özlettin kendini makkaj niye yapmadın hiç bekliyodum ben yeni yeni makyajlar şu öğrettiğin bantlı şeysi göz makyajını yapıyorum atık yaşasın çok ta güzel oluyo canım ya eşimde çok beğendi geçen akşam sürüştürdümbayanssulusmile

heh oldu sanırım ....
son aldığım takma kirpik ile bir çalışma ....zemuszemus

lpoz.jpg

072ft.jpg

ve işte aldıklarım ...daha doğrusu talan ettiklerim bayanssulusmile:KK1:
eşim o gün yanımda eziyet çekti ,e ona da bir maskecik aldım artık napayımaklinialirimsmile

az önce alıntı yaptım ama çıkmamış evigen ampulu saçlarına mı sürüyosun canım ben almışım bundan niye aldıysam duruyo çekmecede eyvahedigeldismile
bide güllü olan paketi beğendim maskemi canım o watsons

Son düzenleme:
gülşenim de geldiiiiii:dance:
bende çok özledim sizi çok ,güllerim açtı, açıyor a.s.
bebeğim al istersen benim göz avatarı bilem ,senden kıymetlimi Şeniz
daha makyajlarım var gülşenimmboshayallersmile

öpüyorum canım benim tekrar hoşgeldin...a.s.a.s. yanlız senin şu buz kalııbını denedim süper bişi ama beni fazla kuruttu yaa.. burun yanları falan pul pul oldu soyuldu resmen ... karmadır cildim aslında T yağlı aşırı... siyah noktalar herkez gibi benimde baş belam.. kurtulamadım gitti. burnumun üstü nasıl diyim çilek gibi görünüyo kapatıcam diye canım çıkıyo inanki.. GARNİER düşünüyodum 3lü etki.. bayağı övüyolar.. clean clear kullanıyodum hiç memnun değilim. bide İNNOVA nın maskesini aldım testr denemek için ilk sefer için bayağı iyiydi ama bide sana soruyum dedim kullandınmı canım yada deneyen bi tanıdığın varmı? devam ediyimmi bilemedim...kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $PA208037.jpg
    $PA208037.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
X