Hafta 200-300 gr veriyorum ortalama ama veriyorum çünkü bedenim yavaş yavaş normaline olması gerekene dönüyor.Asıl olan oburluktan ihtiyacımız olmadığı halde yemekten kaçınmak.duygusal boşluklarımız iyi tain edip ona göre önlemlerimizi almak.
kallisim emeklerine sağlık
Canım ben teşekkür ederim, bu arada kitabın her bölümünü yazamam bekleyenler yanlış anlamasın emeğede saygısızlıkta fazlaya kaçmayalım isteyen alıp okusun değil mi? Teşvik edici olabileceğimiz yönleri varsa aradan seçip yazıyorum ilk msaj senin ki diye buraya yazdım..
Bir de biz yarışmadayız ya haftada 200-300 gr gözümüze az gözüksede çok normal tabiki... Püsküütünle aynı grupta olduğumuz zaman hiç diyet yapmadığının en yakın şahitiydim, her gün ne isterse yedi, arada dondurma yedi ama nasıl? Çatalı dondurmaya değdirip ağzına alıp gezindi vakit geçirdi, bu yani... Her hafta düzenli olarak 500 gr verdiğini çok iyi biliyorum öylecede kurtuldu gitti kilolardan...
çok doğru tespitler gerçekten.heralde hemen hepimiz için geçerli.bizlerin yemek yeme ile hastalıklı ilişkilerimiz var.emeğine sağlık kallistecim.
yumruk kadar yemek iyi fikir.öğünlerde aklımızda olsun yumruğumuzla bir kıyaslayalım neler yiyoruz.
Evet umutum ciddi hastalıklı ilişkilerimiz var bir şeye çok güldüm diyor ki; normal insanlar ( bizim anormal olduğumuzunda kanıtıdır bu) başkalarının yanında az yiyerek mutfakta atıştırmazlar...

ben hatırlarım yani masayı topladığımda mutfağı düzenlerken kalan pastadan tatlıdan 2 çatal daha aldığımı...böyle böyle çataldan çıkıp tırpana benzedik zaten :roflol::roflol:
devamını arkası yarın gibi bekliyorum ......
aebencim yazacağım canım ama ciddi ciddi hastayım belki bugün yazamayabilirim aşırı baş ağrım var çünkü, yinede gayret edeceğim hazır bildirimler varken pc başındayken hem okurum, arada geçirilecek onu varsa geçiririm ama yapamasamda işaretler yarına bırakırım canım ..
ozan tuncer de bu yöntemi savunuyor.diyetsiz kalıcı zayıflama gurupları var.kitabı herkes anlayınca bizde grup kuralım ne dersiniz.
Ozan Tuncer CADIARZU duymadım araştırayım...
evet evet sibel sana şiddetle katılıyorum istediğim kiloya bir inim kalıcı bişiler grubu kuralım püskütü kandırlaım bize ondan kursun :)))
iyi alıştınız mehal grubu-sibel grubu-kallis grubu- püsküüt topumuzu ateşe verecek haberiniz yok :roflol:
iyide kıslar ben bişi anlamadım daha ....tamam dengeli beslenecez ... herşeyden yiycez .. ama ben böyle yapınca kilo alıyorum ....ben tam anlamadım ......
yolun sonu montiye çıkacak gibi ama . ondada yasaklar var .. bunda yok sanırım ....
iyide nasıl .. kalişimm biraz daha tuyo bekliyik anam
Aebenim şimdi arada cd sinide dinliyorum ama tam kavrayamadım yeni başladım, diyor ki
istediğinizi yiyin ama istediğiniz kadar değil bizim yanlışımızda bu aslında ben porsiyon küçültmeyi 2 yılın sonunda daha yeni öğrendim inan... kendimi kandırıp az yediğimi söylüyordum hep böylece de metabolizmayı son noktasına kadar bozdum zaten... vücudunuz acıkmadan yemeyin ama her açlık hissettiğinizde yumruk kadar yiyin ve topraktan gelenle hayvandan geleni karıştırmayın diyor, bu mantığı cd dinlerken duydum henüz kitapta rastlamadım... bir bölüm daha var vücudunuz kaliteli, bu yüzden kaliteli şeyler yiyin diyor o konuyu bulup yazmalıyım mirmirmirmir
Az ve sok yemek yemeye henüz başlayalı bir iki hafta ya oldu ya olmadı, benim takımda hep şikayetim şuydu.."ben hiç acıkmıyorum ama hiç, metabolizmamda bu yüzden çalışmıyor hissediyorum diyordum" arkadaşlar hatırlarlar.. acıkma duygusu metabolizmanın çalıştığının göstergesi diye biliyorum , şimdi az ve sık yediğimde unuttuğum açlık duygusuna yeniden kavuştum karnımdan gelen sesleri unutmuştum yeniden başladı, sık ve az, tüm vucudu çalıştırıyor bence tek çözümde bu gibi..
Hah birde şey var diyetlerden çıkıp vücudun normal düzeye, bazal metabolizmanın normal çalışma seviyesine gelmesi bir yılı buluyormuş, o kadar bozuyoruz demekki..
ancak ben ondan bile yiyorum yaş pasta yiyorum baklava yiyorum ama öncede koca koca dilimler yada midem bulanan kadar yerken şimdi ince bir dilim yada 1 tane baklava gibi .birde tek öğüne yüklenmeden yemek önemli sanırım
umrım doğru anlamışımdır okiş
zaten burdada diyor; baklavayı arkadaşlarının yanında ye, 1 dilim ye. ben yemeyeceğim diyetteyim diye kendini kısıtlayıp kendi başına kaldığında yarım kg yeme
googledan motivasyon serisi metabolizmanızı hızlandırın diye arattırın.rapidden kaset içeriğini indirin.hem motive olursunz hem öğrenirsiniz.
evet tavsiye ederim bende, bozulan sinyalleri içermeyen mesajlar var güvenli. Kitaptanda özet geçiyor bir bakıma...