Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

Iban no gonderirseniz parayi eft yapabiliriz

Tam da adresi nereye yazacagim bilmiyorum siz ozelden tel yazabilirmisiniz adresi msj atsam ins ikimizde mahcup olmayiz

tamam özelden yazacağım telimi size... ok onuda yazacağım,adresnizi vad soyad elinizi bana özel mesaj ile de iletebilirsiniz...

Son düzenleme:
Tel`den msj attim teyid etmek icin cevap yazabilirmisiniz

Koli ne kadar olur acaba kargo ucretinide hic konsmadik cunku onlar degil ben odeyecegim astari yuzunu gecmez ins

Koli ne kadar olur acaba kargo ucretinide hic konsmadik cunku onlar degil ben odeyecegim astari yuzunu gecmez ins

koli ne kadar olur acaba kargo ucretinide hic konsmadik cunku onlar degil ben odeyecegim astari yuzunu gecmez ins

ptt kargo ile göndereceğim ,1kg a kadar 6.5 tl en ve boy hesabı da yapılıyor maximum 12-14 tl arası tutar,ağırlığı olmaz ama boy hesabı olur fatma hanım

Ona raziyim zaten oyuncaklar anneanne ve bekar teyzeye gidiyor hepsi orda toplanip oynayacaklar haftasonu ev korkunc kalabalik oluyor

Ben daha yeni boya kalemi ve kitabi yolladim 8,5 tuttu mesafe uzak olunca gozum korktu .cocuklar cok mutlu olucak .

ona raziyim zaten oyuncaklar anneanne ve bekar teyzeye gidiyor hepsi orda toplanip oynayacaklar haftasonu ev korkunc kalabalik oluyor

o halde yarın gönderiyorum,severek kullansınlar inşallah
Bu arada çantaların fotolarını link eklinde özel mesaj ile attım size

Ben tel yazoyorum esim pc basinda bu gece olmazsada sabah mutlaka eft yaparim yada posta ceki hesabiniz var mi siz gondermeden ben parayi yatiracagim .cantalar cok guzelmis ama baska sefere kalsin su oyuncaklar gitsin sonrada kiz kardesimj sevindirmeyi dusunuyorum zaten oyuncaklarla cekilmis resim koyacagim

Masallah sizi de cok takdir ettim rabbim daha fazlasini versin nerden nereye

masallah sizi de cok takdir ettim rabbim daha fazlasini versin nerden nereye

posta çeki hesabımda var iletirim size telden birazdan Her zaman beklerim ne zaman isterseniz
Rica ederim ,çorboda az da olsa katkım olsun istedim sadece naçizane ebette

Su sebili,çadır,saç örme aparatı peluş oyuncaklar satılmıştır

5-6 YAŞA UYGUN KULLANILMAIŞ POLAR ALTLAR 3 Ü 10 TL

Son düzenleme:

Canim ilk 3 kot hosuma gitti bel ve boy ölçü alabilirmiyim

nil cim canım jean pantol ve
birde
sortlardan kırmızı olanı ve mor olanini bana ayirirmisin?
jean etek küçük gözüküyor 3 yaşa büyük mü olur???

Son düzenleme:
Reactions: Nil
nil cim canım jean pantol ve
birde
sortlardan kırmızı olanı ve mor olanini bana ayirirmisin?
Jean etek küçük gözüküyor 3 yaşa büyük mü olur???

canım jean etek 3 yaşa büyük olur canım etek 5-6-7 hatta 8 yaşa bile gelir ama 3 yaşa belden büyük olur
resimdeki jean ve pempe ÇİÇEKLİ VE MOR ÇİÇEKLİ 3 SETTEN şortLAR ok ayırıyorum birde babetler vardı senin

Son düzenleme:
canim ilk 3 kot hosuma gitti bel ve boy ölçü alabilirmiyim

canım
1 resimdeki bel 30 boy belden paçaya 71 cm
2. Olan beyaz capri boydur bel 29 boy 59 ve esnemesi var
3. Sü ise oda bel 30 boy 71 cm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…