Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

Çok teşekkür ederim zahmet verdim :) Rengide resimde ki gibi mavi değil mi? Bu arada ablamla da görüştüm telefon numaranızı verirseniz eğer
sizinle görüşmek istiyor. İzmirde oturuyoruz zaten olursa elden teslim alıcaz. Bir de son fiyat mı?

Reactions: Nil
halıyı ve sandalyeyı ıstemıstı ben

canım halı duruyor istersen ,sandalye ayırtıldı cankızım arkadaşım için...

ribbons size özel mesaj attım tel numaramı,rica ederim bu arada

Son düzenleme:
bende begendıklerınısana yollıyım :)

canım,koltuk cankızım için ayrıldı,vazgeçerse elbette gönderirim sana ama alternatiflerin var ise görüşebilir,artı vazeçilirse koltuğu da ekleriz o şkeilde yine tgörüşürüz

Son düzenleme:
su sebili,mutfağa,salona çocuk odası koy su iç sorunsuz 12 tl

çocuk odası halısı ama şu ince olanlardan 1 e 1.5 ebatlarında ,resimlerde görülen (saçının yan kısmı ve üstünde) kusurları vardır ip atması var 12 tl

4-5 yaş için tam bir kışlık takım içleri tamamen polar yağmur -rüzgar geçirmez,sıcacık tutar yeri çok güzel ve yepyenii kusursuz 30 tl takım sadece

PELUŞ OYUNCAKLAR -BEBEKLER HEPSİ 35 TL

hacı yatmaz seslidir... düdük oyuncak ve abaküs sorunsuzlar 10 tl ABAKÜS AYIRTILDI

su tabancası ve pelüş oyuncalar hepsi 10 tl
[/QUOTE]

6-7 yaşa uygun pullu kadife ceket tertemiz sorunsuz,2 kez kullanıldı sadece 15 tl

hiç kullanılmamış kalın polar altlar 5-6 yaşa uygun hepsi 10 tl

2-3 yaşa uygunlar sorunsuzlar sadece bazanın altından çıkardığım için çok buruşuklar

10 tl takımlar( pantolonun içi tamamen polardır kaplamadır)

kalanlar bunlarrrrrr belirtilen satıldı yada ayırtıldı.................................

caillou rose ve arkadaşları sıfır ayarında tertemiz 17 tl

[/QUOTE]

2-3 yaş elbise 4 yaş tunik olarak kullanılır tertemiz durumda sorunsuz 8 tl

lcw peluş şirin kulaklık 10 tl sıfır

botlar kahve olan unisex bir model su geçirmezler ve taş gibiler gayet iyi durumdalar resimlerde görüldükleri gibidirler, yıkayıp kaldırmıştım 28 ve 29 numaraları ayakkabıların tanesi 13 tl

6-7 hatta 8 yaşa kadar uygun olabilecek peluş kaban dökümlü bir model kapüşonlu tertemiz ve sorunsuz 18 tl

şirin desenli örme yelekler,
siyah yelek kullanıldı 5-6 yaş 6 tl,
pempe yelek sıfır kullanılmadı 7-8 yaş 13 tl

5-6 yaş mor ceket-mont tertemiz sorunsuz yeni gibi 22 tl

29 no gayet iyi durumda 18 tl

toplu alımlarda indirim yapabilirim arkadaşlar

kalanlarrrrr.........................................................................

Kraft bebek arabasının kendi resimleri bugün çektim ambalajından çıkarıp yanında yağmurluğu ile birlikte,gördüğünüz gibi yeniden farksız lekesiz hasarsız ve sorunsuz taşıma kolu da var ayrıca...
çok fazla resim çektim tüm ayrıntıları ile son fiyatıdır,dediğim gibi yediden farksız 3 yada 4 kez kullanıldı sadece,sonrasında arabaya binmeyi redetti kızım ve böylece yepyeni kaldı

Canım teşekkür ederim baya ayrıntılı fotoğraf çekmişsin. Ablamda uyumadıysa haber veriyim baksın hatta bakabilirse yazar sana konuşursunuz olmadı yarın kesin arar :)

Canım teşekkür ederim baya ayrıntılı fotoğraf çekmişsin. Ablamda uyumadıysa haber veriyim baksın hatta bakabilirse yazar sana konuşursunuz olmadı yarın kesin arar :)

ancak şuan bakabildim merhaba ben ablası buarada :)) tşk.ederiz resimler için.oldukça yeni görünüyor.sizi bu akşam arcktım ama saati fark edince yarın aramaya karar verdim :))

iyi geceler

Reactions: Nil
merhaba, uygun olduğunuzda görüşürüz problem değil.evet araba sıfırdan farksız ,ürün resimlerinide özellikle görüp,ne almak istediğinizi görmenizi istedim..görüşmek üzere o halde ,size de iyi geceler

6-7 hatta 8 yaşa kadar uygun olabilecek peluş kaban dökümlü bir model kapüşonlu tertemiz ve sorunsuz 18 tl satıldı.................................................

müzikli-sesli eğitici set pil takılacak 9 tl satıldı.......................................

satılanları belirttim 2-3 yaş giyim ve elbiselerin bir kısmı duruyor

Son düzenleme:
KALANLAR KIZLAR..................... HACİ YATMAZ VE ELBİSELERİN BİR KISMI DA DURUYOR PEMPE ÇİÇEKLİ VE YEŞİL BEYAZ SATIŞTLAR

Son düzenleme:
KALANLARA DEVAM,EKOSELİ KOLEJ ETEĞİDE DURUYOR HALEN ARKA SAYFALARIDA İNCELEYİN,SU TABANCASI DA DURUYOR...............................

Son düzenleme:
KALANLAR DEVAM ,BİLGİLERİ ARKA SAYFALARDA VAR ARKADAŞLAR!

7-8 yaş için

29 numara

Son düzenleme:
Oyuncaklar duruyor mu bende yiyen cok kargo ne kadar tutar acaba ben istanbuldayim ama aldiklarim adiyamana gidecek haberleselim toplu olarak ne tutar

Su sebilini de düşünüyorum ucreti eft yapabilirm .

1 kere kurup kaldırdık bir daha ellemedik sıfır ayarıda sorunsuz tırtık leke vs yok..kız çocukları için Barbie çadır 25 tl

kızlar için barbi şişme can yeleği 6 ile 12 yaş arası için 15tl

saç örme aparatı ve tokaları kullanılmadı kutusunda 8 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…