Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

1 kere kurup kaldırdık bir daha ellemedik sıfır ayarıda sorunsuz tırtık leke vs yok..kız çocukları için Barbie çadır 25 tl

kızlar için barbi şişme can yeleği 6 ile 12 yaş arası için 15tl

saç örme aparatı ve tokaları kullanılmadı kutusunda 8 tl

Yazdim ama anlasılmadı galiba oyuncaklar,cadir ,su sebili ve sac orme aparati toplam ne kadar olur sadece bir cocuk degil tam sekiz cocuk kullanacak haberleselim nerede oturuyirsunuz

• Beğen
Reactions: Nil
arkadaşlar ürünler için bel ve boy ölçüsü verebilirim.....
2-3 yaş arası içi tamamen polar kaplama ve kalın pantolonlar tane 8 tl

2-3 yaş şortlar hepsi 10 tl

7-8 yaş hırka mor renke çiçek desenli 7 tl

6-7 yaş için tunik 3-4 yaş için elbise olucak nitelikte lcw örme elbise-tunik 8 tl

6-7 yaş için şort ve Jean etek tane 6 tl

3-4 yaş için Jean pantolon 7 tl

1 kere kurup kaldırdık bir daha ellemedik sıfır ayarıda sorunsuz tırtık leke vs yok..kız çocukları için Barbie çadır 25 tl

kızlar için barbi şişme can yeleği 6 ile 12 yaş arası için 15tl

saç örme aparatı ve tokaları kullanılmadı kutusunda 8 tl

Hu hu duydunuz mu

Fatma hanım özel msj ilettim size,mesajlarınızı geç gördüm çünkü resim ekleme yapıyordum konuya

7/8 yaş başka kıyafetinizvarmı 32 no ayakkabı?

Jean pantolonlar var 6-7-8 yaş aralığında ama ölçü almanızı tavsiye ederim beğendiğinizi ürünü belirtin ölçü veririm...
31 no gri taşlı babet var kullanılmış olduğu için ne verirsenz....

Son düzenleme:
Jean pantolonlar var 6-7-8 yaş aralığında ama ölçü almanızı tavsiye ederim beğendiğinizi ürünü belirtin ölçü veririm...
31 no gri taşlı babet var kullanılmış olduğu için ne verirsenz....

bunu ayırın lütfen bana diğerlerinide eklerseniz ilave ederim

bunu ayırın lütfen bana diğerlerinide eklerseniz ilave ederim

peki,birazdan diğerlerini de ekleyeceğim....

Fatma hanım özel mesajlarınıza baktınız mı ,size 10 dk önce özel mesaj attım...

Son düzenleme:
6-7-8 yaş aralığındaki çocuklar için jeanler ölçü isteyiniz... her birinin tanesi 8 tl ve har biri sıfır ayarındadır,kusur ve sorunları yoktur...

önü
arkası
önü
arkası

Son düzenleme:
Ilginize tsk ederim doksan bana cok geldi cok fazla pazarlik yapmaya utanirim sonucta siz de para odediniz keske ortayi bulsak

Ilginize tsk ederim doksan bana cok geldi cok fazla pazarlik yapmaya utanirim sonucta siz de para odediniz keske ortayi bulsak

Fatma hanım ,sizin katkınızın yanında benimde mutlaka katkım olsun isterim...
özel mesaj attım size orta yolu illaki bulacağız,amaç çocuk sevindirmek ise seve seve:KK16:
artı benimde fazlasıyla hediyem olucak :)

Son düzenleme:
Sizi cok iyi anliyorum suan kalbim kut kut atiyor kiz yiyenlerim icin cok heyecanliyim ben 50 dusunmustum cadirve su sebilini cok istedim cunku adiyaman cok sicak cocuklar surekli su istiyor boylelikle kendileri icer belki size cok az fiyat ama bir de kiz kardesime canta almak istiyirum

Ins size duygu somurusu yapmiyorumdur zaten bu bolumu gorunce sok oldum ne guzel oyuncaklar kiyafetler hepsini hepsini almak istedim yigenlerimi cok seviyorum hele kizlar masallah cok guzeller saclarida uzun

Sizi cok iyi anliyorum suan kalbim kut kut atiyor kiz yiyenlerim icin cok heyecanliyim ben 50 dusunmustum cadirve su sebilini cok istedim cunku adiyaman cok sicak cocuklar surekli su istiyor boylelikle kendileri icer belki size cok az fiyat ama bir de kiz kardesime canta almak istiyirum

fatma hanım çadır su sebili saç aparatı ve oyuncak göndereceğim size 50 tl ye :KK34: özelden bilgierinizi alayım:KK34:
bayan çanta da ve giyim vs de satıyorum o konumun linki burada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=665397&page=68

Ins size duygu somurusu yapmiyorumdur zaten bu bolumu gorunce sok oldum ne guzel oyuncaklar kiyafetler hepsini hepsini almak istedim yigenlerimi cok seviyorum hele kizlar masallah cok guzeller saclarida uzun

yok canım olur mu öyle şey..lütfen öyle düşünmeyin iyi bir şeye vesile oluyorsunuz bende nasipleneceğim sayenizde:13:

Tam da adresi nereye yazacagim bilmiyorum siz ozelden tel yazabilirmisiniz adresi msj atsam ins ikimizde mahcup olmayiz

X