Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

KALANLARA DEVAM:

1E 1.5 METRE 10 TL

29 NO 10 TL

28 NO 10 TL

2-3 YAL İÇİ POLAR TANE 6 TL

6-7 YAŞ HIRKA 6 TL

5-6-7 YAL TUNİK ELBİSE 8 TL

JEAN ETEK AYRTILDI.... PEMPE ŞORT 5-6 YAŞ 6 TL

6-12 YAŞ ARASI İÇİN CAN YELEĞİ 10 TL BARBİ MARKA

6-7 YAŞ 5 TL ÖLÇÜ İSTEYİN..

6-7 YAŞ 5 TL

ARKASI

6-7 YAŞ İÇİN

ARKASI

3LÜ SET 15 TLSIFIR AYARINDA..

7-8 YAŞ İÇİN 15 TL

10 TL KULAKLIK SIFIR

PEMPE YELEK SATILDI SİYAH YELEK 5-6 YAŞ İÇİN 5 TL

5-6 YAŞ İÇİN POLAR ALTLAR.. HEPSİ 10 TL

2-3 YAŞ İÇİN 10 TL SIFIR

1-2 YAŞ TAKIM 7 TL

1*2 YAŞ TAKIM 8 TL

1-2 YAŞ TAKIM 8 TL

1-2 YAŞ 3LÜ TAKIM 8 TL

13 TL

4-5 YAŞ SIFIR AYARINDA İÇLERİ POLAR TAKIMI 25 TL

4-5-6-7 YAŞA KADAR UYGUN DİRSEK KOL OLARAK KULLANIMA UYGUN 18 TL

BEBEK ARABASI KRAFT SIFIR AYARINDA 160 TL

Son düzenleme:
Nil cim ürünlerim geldi kuzucuğumun üzerine de cuk oturdu teşekkürler hediyen içinde arkadaşım

[B]Kraft baston bebek arabası İZMİR içi elden teslim edilebilir......................

Son düzenleme:
uykum kaçtı, kötü rüyalar gördüm, hayra karşı
Bu botlara bakıp bakıp dürüyorum. Önümüzdeki kış için oğluma. Bağcıksız oluşu güzel. Yapamaz henüz bağcıklı. Çok gıcır görünüyor ama ne kadar kullandınız? Benim adamın 2. El ayakkabı fobisi varda
Sabah bide memlekete gidiyorum, orda netle uğraşmıcam. Annemle dedikodunun dibine vurcam :)))) Bu zamana alıcısı çıkmamış 1 hafta daha bekler mi acaba? Şu mor kaşeyide alsam mı diyorum? Sonrada delirme iyice diyorum en az 2-3 sene bekleticem..

Son düzenleme:
Hayır olsun inşallah ...
Ebru'm botlar resimdeki son halidir yani herşey resimde göründüğü gibi kızımda erkek için deyip sayılı kullandı zira :))))
botlarla mor ceketi ayırıyorum sana o halde
ne demek elbette 1 hafta bekletirim hiç sorun olmaz,senin yerin ayrı

Son düzenleme:
meraba eğer elinizde duruyor sa pembe şort tunik elbide ve bide polar takım hırka bunları almak istiyorum bide oyuncular ın hepsi satıldımı

Canm çocuk koltuğunu elden alma şansım var mı izmirdeyim sizde izmirdeydiniz yanilmiyorsam

görsel ile birebirdir'',İzmir'' içi elden teslim edilir,kusuru ve sorunu yoktur,tertemiz durumda saklandı ,toplasanız 10 kere oturmadı kızım

160 tl

Canm bunun sendeki resimlerini yüklersen yengem istiyor rengide aynı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…