Bebek İkinci El ^^NİL^^ (Bebek ve Çocuk) oyuncak, giyim, aksesuar ve dahası...

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
105
hamurları eksik temiz durumda resimdeki gibidir... 10 tl SATILDI.............

su sebili,mutfağa,salona çocuk odası koy su iç sorunsuz 12 tl

yıkanabilen çocuk koltuğuufak pempe bir lekesi var ama yıkayınca çıkıyor (test ettim)ben oturdum taşıdı 18 tl

çok parçalı lego seti 700 parçalı normalde ama birkaçı kayıp 13 tl SATILDI........................

Son düzenleme:
çocuk odası halısı ama şu ince olanlardan 1 e 1.5 ebatlarında ,resimlerde görülen (saçının yan kısmı ve üstünde) kusurları vardır ip atması var 12 tl

Son düzenleme:
5-6 yaş gelinlik tip elbise sadece gösterdiğim kusuru vardır, ama uzaktan belli bile olmuyor astarı ile aynı renk olmasından dolayı,tuttulup kamufle edilebilir de.
1 kere giydi ama haletti veletcan 13 tl

4-5 yaş için tam bir kışlık takım içleri tamamen polar yağmur -rüzgar geçirmez,sıcacık tutar yeri çok güzel ve yepyenii kusursuz 30 tl takım sadece

KAMUFLAJ DESENLİ PEMPE ETEK 4-5 HATTA 6 YAŞA KADAR OLUR 5 TL

Canm play-doh oyuncaginin ozelligi ney?

canım apartları ile dilimli patetes, kalpli kurabiye tarzı kalıpları ile külahlı dondurma vs çıkarıyor aşçı seti tarzı birşey bu,çocuğun yaratıcılığına kalmış tabii

Son düzenleme:
Anladim canm en son fiyat bumu birde ekliycegin baska oyuncak ve cocuk kiyafeti varmi

ben oyun hamuru kalıbını istiyorum hangi ildesiniz. ayrıca ekleyeceğiniz ürünleride görmek isterim. özelden yazarsanız memnun olurum

Özel Mesaj hakkım yok ürünü bana mutlaka ayırın lütfen özelden mail verirseniz telde olur geri donus yaparım diğer ürünleri bekliyorum

bebek 8 tl

eğitici puzzle küpler (aşınmış parçalar var) 8 tl

hacı yatmaz seslidir... düdük oyuncak ve abaküs sorunsuzlar 10 tl

su tabancası ve pelüş oyuncalar hepsi 10 tl

Hello kitty çanta ve saat(çalışır durumda pili eksik) 10 tl

caillou rose ve arkadaşları sıfır ayarında tertemiz 17 tl

6-7 yaşa uygun pullu kadife ceket tertemiz sorunsuz,2 kez kullanıldı sadece 15 tl

hiç kullanılmamış kalın polar altlar 5-6 yaşa uygun hepsi 10 tl

2-3 yaşa uygunlar sorunsuzlar sadece bazanın altından çıkardığım için çok buruşuklar

10 tl takımlar( pantolonun içi tamamen polardır kaplamadır)

2-3 yaş elbise 4 yaş tunik olarak kullanılır tertemiz durumda sorunsuz 8 tl

12-18 ay tulum 4 tl

ARKADAŞLAR ELİMDE 25-30 PARÇA YENİ DOĞAN VE 12 AY 'A KAAR ZIBIN VE TARZI BEBEK GİYİMLERİ VAR TEMİZ DURUMDA HEPSİNİ ÇOK MAKUL FİYATA VERECEĞİM TEK KİŞİYE!!!

İLGİLENENLER ÖELDEN YAZSIN RESİMLER VE ATARIM TOPLU OLARAK..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…