Nikahta ne takılır? Takacağınız şeyi neye göre seçiyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Bayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.

Benim haftaya bir arkadaşım diğer hafta başka bir arkadaşımın nikahı var. İkisi de nikah olacak. Düğün-takı konularında yabani birisi olduğum için ne takılır bilmiyorum. Birisi eski iş yerimden arkadaşım, 3 yıldır tanışıyoruz. Diğer üniversiteden arkadaşım ama okul bittikten çok sonra samimiyet kurduk. Onunla da 3 yıldır samimiyiz. Ne takılır doğruyu söylemek gerekirse taktığım bana geri dönecek kafasında değilim. Para takmak ayıp olur gibi geliyor. Çeyrek takmak beni baya zorlar aynı ay içinde. Gram da zorlar, ama onun altında takmak ayıp olur gibi geliyor. Ne takılır kızlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gram takabilirsin bence ben öyle yaptım ama şuda oluyor herkeste geçerli değil ama mesela arkadaşın annesi alıyor altınları sonra kız eşiyle diyelim benim düğüne gelecek eşi ile sorun yaşıyor eşi diyor e hani o altın ben görmedim diyor , sonra kız geri annesine demek zorunda kalıyor anne arkadaşımın sende olan altınını takacağım diye istiyor sıkıntılı aslında ya

Altın almış başını gidiyor ben geçen yıllarda evlenen arkadaşıma para taktım. Bir arkadaşımıza arkadaşlarla toplanıp eksiği olan bir şeyini almıştık. Ben olsam yine para takarım

200 lira takmak da ayıp olur gibi geliyor :(

Altın böyle koşarken çeyrek ancak akraba çevresine takılır. Geliriniz çok değilse gram da zorlayabilir sizi. Yakın zamanda iki nikah var katılmanız gereken. Bütçenizi düşünerek karar verin. 200 er takabilirsiniz bence. Para takı konusuna alınganlık yapılmamalı bu dönemlerde.

Bayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.

Benim haftaya bir arkadaşım diğer hafta başka bir arkadaşımın nikahı var. İkisi de nikah olacak. Düğün-takı konularında yabani birisi olduğum için ne takılır bilmiyorum. Birisi eski iş yerimden arkadaşım, 3 yıldır tanışıyoruz. Diğer üniversiteden arkadaşım ama okul bittikten çok sonra samimiyet kurduk. Onunla da 3 yıldır samimiyiz. Ne takılır doğruyu söylemek gerekirse taktığım bana geri dönecek kafasında değilim. Para takmak ayıp olur gibi geliyor. Çeyrek takmak beni baya zorlar aynı ay içinde. Gram da zorlar, ama onun altında takmak ayıp olur gibi geliyor. Ne takılır kızlar?
2 bey belirliyor ne takacagima
-o kisi daha önce bana ne taktıysa aynisini takiyorum.
-2. si de yakinligima gore degisiyor. cok yakin arkadaşıma yarim çeyrek gibi. daha az gorustuklerime gram veya para takiyorum..
herkesin bütçesi farkli tabi.

CcBayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.

Çeyrek ve gram zorluyacaksa para takın para takmak neden ayıp olsun ki çok yakın bir arkadaşta değilmiş 100 lira ideal bence her iki arkadaş içinde.

Ben üye olmadan önce sizin yorumları-kınularınızı çok görüyordum, evlendiniz mi :) hayırlı olsun bir ömür huzurla yaşarsınız inşallah.

Son zamanlarda en çok aldığım sorulardan biri bu ehehe, sessiz sedasız evlendim. Çok teşekkür ederim, sevgiler. 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X