Nikah nikahta kaçtane şahit olabilir??

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
merhaba kızlar konularda varmı bilmıyorum ama benim 2tane dayım var küçük dayımın emeği çok bende küçüklüğümden bu yana ondan nikah şahidim olmasını rica ettim kabul etti ama diğer dayımıda çok seviyorum 2sinide nıkah şahidi olarak yazdırabiliyormuyum ? gerçekten çok önemli bu sorunun cevabı benim için bunu bilmedğim için diğer dayıma sormadım şahidim olabilirmisin diye lütfen cevap verin ben 2 dayımıda çok seviyorum küçük dayımın emeklerinin hakkını veremem küçüklüğümden beri ama büyük dayımında şahidim olmasını istiyorum 2 şahit yazdırmak mümkün mü acaba ?lütfen bilgisi olanlar yazsın ona göre dayıma sorucam şimdi bilmeden sorsam ve 2. şahiit olmuyorsa mahçup olmak istemiyorum şimdiden teşekkürlerr

ben birkaç düğünde rastladım böyle bir duruma geçenlerde hatta bir düğünde kızın şahidi 3 kişiydi 2 yıl önce bir düğüne gitmiştim ayakta nikahtı öyle kalabalıktı ki sonradan anladık meğer kızın en sevdiği arkadaşlar sanırım 5 kişi vardı nikah şahidi olmuştu... eğer burdan yapılan yorumlar seni tatmin etmezse nikah dairesini arayıp ordaki memurlara sorabilirsin bence hayırlı olsun canım şimdiden

teşekkür ederim canım neden tatmin olmıyım sonçta gidip gördünüz hani yanında duranlar var evt bende gördüm ama nıkah defternde de yazılıormu die merakım çok yazlmazsa diğer dayıma ayıp etmşl olucam bilgileri almak için açtım sonuçta konuyu teşkkür ederim

Bu şahit konusu cidden önemli, hep arada kalınıyor :18:
Acaba 3 şahitte olabilirmi ki
Nerden öğrenebiliriz bunu acaba

Bu şahit konusu cidden önemli, hep arada kalınıyor :18:
Acaba 3 şahitte olabilirmi ki
Nerden öğrenebiliriz bunu acaba

valla 2 dediler eğer doğruysa ikinci şahidimde olablcek 3e gerek duymamda her yerde aynımı acaba die meraktayım sanırım nikah kıyılmadan içeride nıkah memuru şahit ismi istior ozaman öğrencez yada gün aldığımızda sorucaz ama 2 olablr die düşünuyorum bende

Ben birer tane diye biliyorum, nikah gününüde aldık Artık nikah kıyılmadan önce sorup öğreneceğiz

Merhaba,
En yakın arkadaşımın nikahında şahit oldum, benimle birlikte bir arkadaşım daha şahitti.
Aynı şekilde damadın da 2 arkadaşı şahitti.
Yani toplamda 4 şahitle nikah kıyıldı, biraz kalabalık bir nikah masası oldu yani
2,5 ay sonra benim de nikahım var, çarşamba günü başvuruları yapıyoruz, o gün tekrar sorarım kaç şahit olabiliyor diye, sonucu yazarım buraya da

hayy yaşa yaa evet bende gördüm ama hani göstermelik yanında olablilyor diede biliordum imza atan bir tane die biliordum ayy ikitanese yaşadım yaa sağol sonucu beklıyorum gerçi büyük dayımada sordum olurun tabiki dedi ama inş. düğün gününe işim çıkmazsa dedi özel sektörde çalıştığı için muamma bende aracı olan eniştemi düşündüm aLternatif olarak bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
yok göstermelik değil, ciddi ciddi şahit oluyo canım 4ümüzün de defterde kimlik bilgileri kayıtlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…