- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi pinkgirl8888
güzelmiş canım güle güle giy mutluluklar dilerim....
sağol canım hala elime geçmedi ama merak ediyorum üzerimde nasıl duracak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş canım güle güle giy mutluluklar dilerim....
sağol canım hala elime geçmedi ama merak ediyorum üzerimde nasıl duracak
güzel durur umarım düğünün ne zaman?
Bende öyle umuyorum 23 haziranda kısmetse senin düğün ne zaman?
benimde senden bir daha sonra 30 haziranda canım
Hayırlısı olsun canım peki nikahın ne zaman?
canım biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz bu ay sonu ya da nisan başları istanbul a nişanlımın yanına gideğiz o zaman gün alacağız eğer boş bulursak 27 ya da 28 haziran diye düşünüyoruz senin nikah tarihin ne zaman???
benim düğünden 2 hafta önce yani 7 haziranda canım eee elbise buldunmu?
canım ben hiç bir şey almadım daha her şeyi istanbuldan alacağım... sen gelinliğini falan aldın mı?
yok daha nerdeeeee model bile beğenemedim ama nikah kıyafetimi aldım resmini koymuştum burayada gördün
evet canım çok güzeldi bende alınca resimlerini koyarım sende fikirlerini söylersin bakalım nasıl olacak ....
Eki Görüntüle 374197 bu da benim nikah elbisemdi :)
buda çok güzelll renklisi süper olur canım bence beyaz giyme gelinliğin beyaz olcak nasılsa Eki Görüntüle 374196
Eki Görüntüle 374197 bu da benim nikah elbisemdi :)
sağol canım kargom yolda bugün geliyo inş. elbisem bekliyorum resimlerini takipteyim
ne güzel canım güle güle giy allah mesut etsin bende herhalde en geç 2 3 hafta içinde resimlerimi koyacağım inşallah....
buda çok güzelll renklisi süper olur canım bence beyaz giyme gelinliğin beyaz olcak nasılsa Eki Görüntüle 374196