- Konu Sahibi pinkgirl8888
Kızlar düğün ve nikahım ayrı günlerde olacak bana resim koyarak nikahta giyebileceğim uygun elbise modelleri önerir misiniz???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu tarz modeller tercih ederdim..
kimisi ceket etekde giyebiliyor cok resmi geliyor bana ama bu tarz olursa guzel duruyor
benimde nikahım oldu, düğün ayrıca olacak.. ben siyah çok hafif simli çan etek tarzı gelen bir elbise, üstüne de resimdeki ceketi giydim.. eğer ille de beyaz elbise düşünmüyorsan böyle bir kıyafet tavsiye ederim çünkü herkes çok beğendi
Eki Görüntüle 366517
teşekkürler canım çok hoşmuş mutluluklar dilerim bende beyaz düşünmüyorum renkli bir şeyler düşünüyorum....
teşekkür ederim.. eminim sende çok güzel olacaksın :)
Ermeni bir arkadaşımın da düğünü ve nikahı ayrı olmuştu ve o nikahında buna benzer bir kıyafet giymişti, çok beğenmiştik.
Eki Görüntüle 366758
Bunun gibi de başına hoş bir fileli şapka takmıştı.
Gerçekten çok şıktı...
Eğer benim de nikahım düğünümden farklı zamanlarda olacak olsa, bende böyle bir tercih yapardım sanırım :)
Eki Görüntüle 366759
beyaz giymeyin bence düğünde giyeceksiniz zaten
bence beyaz diz üstünde bir elbise olabilir dantelli
bu sene çok moda ve çok şık durur
teşekkür ederim canım internette bende bu takımı çok beğenmiştim çok şık gerçekten peki şu fileli şapkaları nerden bulabilirim gelinlikçilerde mi vardır onlar acaba bilgin varsa yardımcı olur musun??
Bende çok bilmiyorum kendisi nereden aldı, ama ona da bir arada sorarım.
Kulak dolgunluğu olarak (eğer İstanbul'da yaşıyorsan) Osmanbey, Nişantaşı ve dolaylarında bu tarz kıyafet ve aksesuarlarını satan yerler olduğunu duydum.
Ama araştırmakta fayda var.
İnternetten yaptığım araştırmaya göre, sana aşağıdaki linkleri verebilirim.
Umarım link vermemde sakınca yoktur.
Gelin Şapkaları «
Abiye Şapka (Duvak)
?????-???????: ?????????, ???????? ? ????????? ??????, ?????? - Duvaklar -şapkalar -mantolar -bijuteri -taçlar -eldivenler
Bir de, daha önce cevap yazamadığım için kusura bakma. Ancak cevap verebildim